Dodano: 2007-12-30 11:26
Udało mi się kupić piękną kolię z cyrkonii. W sumie to wolałabym diamenty, ale niestety muszelek mi nie starczyło hihihihihi. Kolia będzie miała swój debiut w sylvestrową noc :D
Dodano: 2008-01-02 15:59
moja kolia miała premierę w sylwestra, mam nadzieję, że Twoja równie miło wpasowała się w strój :twisted: kochjmy biżuterie, niah, niah, niah, niah,.... :twisted:
Dodano: 2008-01-02 21:23
| Narea napisał(a): |
| moja kolia miała premierę w sylwestra, mam nadzieję, że Twoja równie miło wpasowała się w strój :twisted: kochjmy biżuterie, niah, niah, niah, niah,.... :twisted: |
oj wpasowała się , wpasowała hehehe. Szkoda tylko że szybko jej nie założę
Dodano: 2008-01-05 01:23
Wyczesana kieca, z dodatkiem koronki pajęczej, czorrrrno-czerrwona, troszkę ja poprzerabiam, bo coś mi za grzeczna się wydaje:twisted:
no i absolutny hit, na który dłuuugo polowałam... skórzana mini :D
Dodano: 2008-01-05 03:15
W pierwszej chwili myślałam, ze to spódniczka dla dziewczynki, ale coś za mało w "talii" miało... Kupiłam sobie krótką pelerynkę, taką jak ministranci noszą na komżach :twisted: Z czarnego aksamitu... :twisted:
Dodano: 2008-01-05 14:18
Dodano: 2008-01-08 12:54
Ja ostatnio mialam szczescie, znalazlam sie w odpowiedniej chwili kiedy przywiezli nowa dostawe do lumpka.. :lol: dorwałam spodnice na lato czarna z klinami..przewiewna..*_* a wczesniej inna z lnu z odkrytymi plecami i przekladana przez szyje...i cos na co tez polowalam skorzana mini!..piekna, niezniszczona, zachowana idealnie!a i zima, w mrozne dni dobrze ogrzewa :wink: oby dobra passa przeszla na ten rok tez :wink:
zycze udanych zakupow :!: :twisted: 8)
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-08 20:15
ja u nas w lumpkach mam pełno skórzanych mini a jeszcze jakoś żadnej nie zakupiłam... :? o, juz wiem dlaczego - -moje nogi nie andają się do mini :mrgreen:
Dodano: 2008-01-09 09:04
Przesadzasz moja Droga :wink: nogi kobiety nadaja sie tylko do mini :!: :twisted:
A szczerze chodzi o kwestie przyswajalnosci, jesli masz sie zle czuc to rozumiem, chyba ze to tylko wymyslone komplexy :wink: Ja długo , długo nie chodziłam w krótkich spodniczkach....teraz też zresztą okazyjnie :wink:
Dodano: 2008-01-09 13:43
| Narea napisał(a): |
| ja u nas w lumpkach mam pełno skórzanych mini a jeszcze jakoś żadnej nie zakupiłam... :? o, juz wiem dlaczego - -moje nogi nie andają się do mini :mrgreen: |
Nie pitol tylko zakładaj :wink:
Dodano: 2008-01-09 14:05
nie o mnie chodzi tylko o maja matkę - nie chce mi się po prosstu wysłuchiwac cały czas "załóż coś normalnego! nie masz do tego figury!" itp. itd. dlatego czasami dla świętego spokoju wolę spasować
ale wiecie co, chyba zainwetsuje w coś skórzanego i krótkiego... a co! :twisted:
Dodano: 2008-01-09 17:39
i to jest całkiem dobre postanowienie :!: :twisted:
Dodano: 2008-01-09 19:59
Dodano: 2008-01-09 21:57
No to jak on się ucieszy i Ty będziesz zadowolona to wszystko jest oki :wink:
Dodano: 2008-01-09 23:45
A tak apropo ciuszków...to znacie jakieś dobre stronki z rzeczami najlepiej classic gothic? i nie chodzi mi o rockmetalshop, czy inne znane...tylko czy coś nowego może?..ja szukałam wczoraj troszkę, znalazłam dużo ciekawych zagranicznych, niestety koszty wysyłki...eh..w Anglii są cudne ciuszki ,ale tam drogo..z USA piękne i tanie , ale za to przesyłka:-/ droga i długo leci. Na ebayu zagranicznym znalazłam hm..piękne płaszcze, kiece, ale oczywiście kraj np. Australia!
Istna tragedia..nie wiem , może się kiedyś przełamie i założe konto i będę ryzykować zamawiając z odległych krain..
Dodano: 2008-01-10 15:01
niektóre fajne ciszki zanjdziesz na asmoda... o reszcie nic mi nie wiadomo... jeszcze :twisted:
Dodano: 2008-01-11 18:42
Teraz dolar dosyc nisko stoi więc się na ebayu opłaca ... sama mam ochotę zmolestowac parę sklepów ebayowych jak chłopak dostanie karte i ją zarejestruje na paypalu
A mój dzisiejszy nabytek -
http://img181.imageshack.us/img181/7935/74199970rt7.jpg
Ciucholandy RLS
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-01-14 10:23
Gustowne :) ...ale nadal jest problem z wysokim kosztem za przesylke...bo jest podatek dokladany za kazda przesylke jak zamawiasz z USA, UK, czy innych......Jesli faktycznie zdecydujesz sie na zamowienie to powiedz ile wyszedl taki koszt, bo jestem ciekawa czy faktycznie sie oplaca...
Dodano: 2008-01-14 13:19
koszt wysyłki wacha się od 12 do 20 dolarów, przynajmniej tam gdzie chciałam zamówic.
Mówiąc na przykładzie tego co oglądałam - np. spodnie, podobne do tych, które można spotkać na polskich stronach projektantów, albo na allegro za około 300 złotych da się kupic spokojnie za połowę ceny, płaszcz do kostek za około 200 złotych, buty z Demonii, wysokie kozaki do 200 złotych też się da kupić jak jest okazja ...
Podaję cenę razem z przesyłką, a wiadomo, że zamawiając wiekszą ilośc rzeczy z reguły dopłaca się nieznacznie do przesyłki, albo płaci sie jednokrotnie
Dodano: 2008-01-14 18:20
hm....czyli i tak zostaje jedno na przeszkodzie...zalozenie konta :wink: bo rozumiem ze to trzeba miec jakies specjalne konto bankowe ?
Dodano: 2008-01-14 20:00
Niestety niektóre sklepy wymagają płacenia przez PayPal http://www.paypal.pl/pl , z którym nie wszystkie banki współpracują np. PKO ... mam nadzieję, że zaakceptuje kartę z Banku Śląskiego
Dodano: 2008-01-14 23:09
no i tu zaczynaja sie schody........gdzie tu teraz zalozyc konto zeby bylo najlepiej.....ja wogole jestem anty kontom bankowym, wole miec kase a nie karte, czy jakies durne konto z ktorego jak wyplacam to mi pobiera oplate dodatkowa, ale jesli bedzie trzeba, no to ..nie ma wyjscia...
Dodano: 2008-01-15 08:23
Jeśli chodzi o zakupy za granicą (mam w tym trochę doświadczenia :)) to bez PayPala właściwie ani rusz.
Zaś jeśli chodzi o zakupy w kraju to też dobrze jest mieć konto, ja polecam mBank - zero opłat za prowadzenie, zero prowizji przy wybieraniu kasy (oczywiście w odpowiednich bankomatach ale z tym akurat nie ma większego problemu) i właściwie wszystko można zrobić przez Internet, bez wychodzenia z domu.
P.S. A mój ostatni nabytek to prześliczne zakolanówki w wisienki (i pasująca do nich pomadka :D)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-01-15 18:40
hm..........postanowienie noworoczne zalozyc konto :wink: !