Dodano: 2008-02-23 14:44
http://pret-a-porter.gothic.net.pl zapraszam :) sklep stacjonarny w warszawie, ale jest możliwość zamówienia ciuchów przez internet :)
Dodano: 2008-02-23 19:12
trochę tak chciałabym zobaczyć najpierw te ciuchy ale bjakoś nie chcą się pokazać... teraz wiem, nawet one sie mnie boją :mrgreen: ale wiecie co? ja tez bym chciała miec tu na miejscu taki sklep...
acha! dziewczęcia powabne kochane wy moje! podajcie mi jakies adresy dobrych lumpów w Posen, musze w końcu wyciągnąć mojego męża na zakupy, żeby mi je pokazał - niestety on nie wie, gdzie mozna coś takiego znaleźć a ja jeszcze zbyt rzadko bywam w Poznaniu...
Dodano: 2008-02-23 19:17
serwer musiał zaszwankować :/
zdjęcia generalnie są w 'aktualnej ofercie'...
Dodano: 2008-02-24 12:27
jeee... no to czekam, a może akurat coś upoluję na to swoję denerwujące popiersie, na które już tylko jeden mój gorset wchodzi...?:D
Dodano: 2008-02-24 12:58
pojawiły się nowe zdjęcia na stronie, z tym że strona główna postanowiła zaszwankować ( =_=''') ale zdjęcia (gorsety, spódnice i dodatki są zaktualizowane) da się obejrzeć http://pret-a-porter.mystic-darkness.freehost.pl/oferta.htm
Dodano: 2008-02-24 15:40
z moich obserwacji wynika, że jeśli chodzi o szyte gotyckie rzeczy, na polskim rynku jesteśmy najtańsze.
przykładowe ceny :
halki goth basic (np http://pret-a-porter.mystic-darkness.freehost.pl/grafika/oferta/7/halkagothbasicdarkviolet.jpg ) 55zł
gorsety http://pret-a-porter.mystic-darkness.freehost.pl/grafika/oferta/6/gorsetmysticrose.jpg albo http://pret-a-porter.mystic-darkness.freehost.pl/grafika/oferta/6/gorsettourqouisemystery.jpg - 85zł (ceny gorsetów w większości są między 65zł a 135zł)
reszty cen niestety nie pamiętam, ale jeśli coś Cię interesuje, poprostu napisz na maila podanego w dziale 'kontakt' , w mailu zamieść link do zdjęcia...moja Mama pamięta większość cen i Ci odpowie :)
Dodano: 2008-02-26 19:57
Dzisiejszy zakup to pończochy samonośne typu kabaretki, ale po co ja je kupiłam to ja nie wiem :roll:
Dodano: 2008-02-26 20:09
jak to po co?bardzo ładnie wyglądają do krótkich spódniczek ^_^
Dodano: 2008-02-26 21:16
Żeby chociaż ktoś chciał mnie w tym oglądać...tak to ja sobie tylko w domu poparaduje!
Dodano: 2008-02-27 06:41
Ja ostatnio świra załapałam na świra pończoch i co chwilę kupuję jakieś jak mi się spodobają
Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy
Dodano: 2008-02-27 14:37
a ja po ostatnich... no, ostatnio 8) zgubiłam jedną pończochę, właśnie typu kabaretki z większymi oczkami, które pokochałam od kiedy dorwałam je w sklepie... :cry: ale teraz zakupię (mam nadzieję) czarne z cudowną czerwoną koronką :twisted:
ja z resztą od jakiegoś czasu pokochałam pończochy, nawet mi się już rajstop nie chce zakładać, chyba że zimno i pizga na lewo i prawo śniegiem^^
Dodano: 2008-02-28 06:19
| efunia napisał(a): |
| Żeby chociaż ktoś chciał mnie w tym oglądać...tak to ja sobie tylko w domu poparaduje! |
Ja chcę! :D Pończochy to świetna rzecz, ja w ogóle uwielbiam wszystko co się nosi na nogach
Rajstopy, pończochy, zakolanówki... Buty też 8) Ach... Rozmarzyłam się :roll:
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-02-28 11:05
| Kirie napisał(a): |
| [quote:bf18479807="efunia"]Żeby chociaż ktoś chciał mnie w tym oglądać...tak to ja sobie tylko w domu poparaduje! |
Ja chcę! :D Pończochy to świetna rzecz, ja w ogóle uwielbiam wszystko co się nosi na nogach
Rajstopy, pończochy, zakolanówki... Buty też 8) Ach... Rozmarzyłam się :roll:[/quote:bf18479807]
Kurde to może Tobie oddam moje pończochy?? Mi się raczej nie przydadzą
Dodano: 2008-02-28 14:36
Dodano: 2008-02-28 16:40
| Narea napisał(a): |
| jak rozmiar 1-2 z naciskiem na 2 to mi też możesz coś podesłać :lol: :wink: |
Bez obaw! Podzielę tak aby nikt nie czuł się poszkodowany :wink:
Dodano: 2008-02-29 08:28
acha, czyli jednak sztuka dla jednaej, duga dla drugiej...? w sumie... tak też może być 8)
Dodano: 2008-02-29 09:50
Hmm... Ja niby 3 noszę
Mogę więc ostąpić moją połowę Narei! :lol: Może jednak skusisz się efuniu żeby gdzieś w nich wyjść?
Dodano: 2008-02-29 11:41
Hmm... Ja niby 3 noszę Mogę więc ostąpić moją połowę Narei! :lol: Może jednak skusisz się efuniu żeby gdzieś w nich wyjść? |
Oj kochana obawiam się że wstyd mi nie pozwoli
. Kabaretki są fajne na innych laskach, ale ja się jakoś nie czuję
.
Dodano: 2008-03-06 13:19
| ja nosze jeden-dwa tylko dlatego, że są krótkie :lol: |
Od tej strony jeszcze nie patrzyłam na noszenie kabaretek...
Efunia -> ja tam myślę, że nie masz się czego wstydzić! Do odważnych świat należy :D
Dodano: 2008-03-06 14:13
Od tej strony jeszcze nie patrzyłam na noszenie kabaretek...
Efunia -> ja tam myślę, że nie masz się czego wstydzić! Do odważnych świat należy :D |
W sumie masz rację, ale póki co kabaretki poczekają!
Dodano: 2008-03-09 17:46
no cóż, jeśli kupię większy rozmiar będą za długie moje piekne dlatego... muszę cierpieć i zrzucić małe co nieco z udzisk :mrgreen:
Dodano: 2008-03-09 20:35
| no cóż, jeśli kupię większy rozmiar będą za długie moje piekne dlatego... muszę cierpieć i zrzucić małe co nieco z udzisk :mrgreen: |
Tak pewnie, ciekawe po co :D
Dodano: 2008-03-10 07:59
powiem, ale ciii.... chodzi o to, żeby mi się koronka nie obciskała i tłuszczyk się nie wystawał 8)