Dodano: 2008-01-16 12:16
niah, niah, marzą mi się ładne buciki, mam kuponik ze zniżką... jutro jadę na zakupce, życzcie mi szczęścia. znając mnie nie będzie tak łatwo :lol:
Dodano: 2008-01-16 15:00
Narea -> życzę szczęścia! :D Daj koniecznie znać jak przebiegły obuwnicze łowy
Faye -> załóż koniecznie, w sumie nic na tym nie tracisz a ile możliwości... :)
Co Cię nie zabije to Cię wzmocni. Zbliżam się ku nieśmiertelności.
Dodano: 2008-01-16 19:36
Dodano: 2008-01-16 21:31
Uuu... A dlaczego? :)
Ja uwielbiam kupować buty, ale zawsze mam problem ze znalezieniem tych "wymarzonych" i to jeszcze w odpowiednim rozmiarze. Czyżby problem podobnej natury? 
Dodano: 2008-01-17 11:42
taaaak... a jak już jakieś znajdę ceny zaczynają sie od "299" a kończą na "999" :lol: a i tak weź i znajdź taki, które bym na nogę włożyła... rozmiaru 37 nie uświadczysz tak łatwo w jakimś ładnym wzorze... 
Dodano: 2008-01-17 21:01
Z mila checia tez pochodzila bym sobie....ale sesja wrze i nici z przyjemnosci...... :cry:
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-17 23:47
Oj tak, sesja to straszny wynalazek! >.< Do tego dodałabym jeszcze biedną studencką kieszeń i mamy dramat
A ceny obuwia to inna sprawa
Przyznam się szczerze, że miło mi, że jest nas dwie z podobnym problemem. Zawsze to raźniej
Ja wprawdzie noszę rozmiar o 2 większy ale też mam problem... Zwłaszcza z ładnym wzorem
Muszę się przyznać, że dzisiaj widziałam u siebie na uczelni dziewczynę w tak boskich (dosłownie, ale o tym za chwilę
butach, że długo szczęki nie mogłam pozbierać. Chyba następnym razem spytam gdzie kupiła, bo ciągle o nich myślę :D Ładne i zgrabne kozaczki w absolutnie prześliczny i nie-tandetny nadruk/wzór (pojęcia nie mam) w biało-czarne pióra. Genialne... *wzdycha*
Dodano: 2008-01-18 09:51
buahahahhaahaha! :twisted: uwaga, uwaga, pierwszy raz nie było ze mną problemów! :twisted: może dlatego, że matka i jej koleżanka po prostu kazały mi wziąć akurat tą parę bucisk :lol: w każdym razie - jest dobrze! :D
Dodano: 2008-01-18 15:40
chyba dolacze do grona clubowego buciarni..gdzy ja takze mam z tym problemy, zawsze jak chce kupic, to juz nie ma rozmiaru, albo sa za drogie.....a problem jeszcze w tym ze nie moge zbytnio kupowac na wysokim obcasie, bo jestem wysoka i pozniej wyglada to tak jak bym chodzila na szczudlach
ba! ale najwiekszy problem to jest chyba z bielizna!.......tu godzinami moge wybierac i marudzic , w ostatecznosci nic nie kupujac
Dodano: 2008-01-18 21:12
Ja jutro wybieram się na zakupy! Jak wrócę z czymś to koniecznie podzielę się infomacją
Narea -> a jakie kupiłaś buciki? Pochwal się! :D
Faye -> o tak, sklepy z bielizną, to jest to, wchodzisz, oglądasz, wzdychasz i... wychodzisz, jak gdyby nigdy nic :D
Dodano: 2008-01-18 21:15
Kupiłam czarną sukienkę na ramiączkach dopasowaną z b. elastycznego materiału poprzecinaną pasemkami srebrnego, mieniącego się brokatu.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-18 22:18
ładniutko:-)
Dodano: 2008-01-19 12:40
ach, ach, zwykłe sportowe do pomykania wiosną (ileż to można kisić sie w glanach...?). trzeba korzystać póki sa przeceny :lol:
Dodano: 2008-01-19 16:29
No jasne, zgadzam się Narea :D Glany są OK ale nie na każdą porę roku. Ja dzisiaj poszłam na zakupy, po raz enty oglądałam takie śliczne butki (typowo wiosenne) a one od X miesięcy nie chcą stanieć
Tanieją wszystkie tylko nie te... Nawet pomimo tego, że jest zima... O ja nieszczęśliwa
Oczywiście wróciłam z niczym.
Dodano: 2008-01-19 19:55
uuu......to kiepsko. Ja teraz nawet nie mam czasu by zagladac do sklepow jestem wiezniem uczelni:-/ a P.S. tak troszke nie na temat , ale chcialabym powiekszyc swoja galerie o nowa a tu nie moge...to jets dostepne pewno do wyzszej rangi, jak to jest ze mam tyle punktow a jeszcze nie awansowalam?nie rozumiem troszke tego naliczania...
Dodano: 2008-01-20 17:31
buuuuuuuuuu.............
Dodano: 2008-01-25 21:15
| Faye napisał(a): |
| ładniutko:-) |
Niby tak, ale nie wiem po co to zrobiłam. Sukienek ani spódnic nie noszę, a ta jest dość elegancka, więc tym bardziej nie będzie okazji. Może uda się ją z zyskiem sprzedać na allegro, to jedyna nadzieja na zrobienie z niej pożytku
Kupiłam sobie top w szarawe moro.
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-25 22:08
Kupiłam zajebistą bluzkę, oczywiście czarną, może jest nieco wyzywająca, bo prawie przezroczysta ale co tam :D
Dodano: 2008-01-26 11:20
| efunia napisał(a): |
| Kupiłam zajebistą bluzkę, oczywiście czarną, może jest nieco wyzywająca, bo prawie przezroczysta ale co tam :D |
Za to pewnie bardzo sexowna
Dodano: 2008-01-27 09:36
| Wampgirl napisał(a): |
| [quote:9768c764c4="Faye"]ładniutko:-) |
Może uda się ją z zyskiem sprzedać na allegro, to jedyna nadzieja na zrobienie z niej pożytku
[/quote:9768c764c4] Pokaz , pokaz! :D
Dodano: 2008-01-27 18:58
| Kirie napisał(a): |
| [quote:1e4331ea45="efunia"]Kupiłam zajebistą bluzkę, oczywiście czarną, może jest nieco wyzywająca, bo prawie przezroczysta ale co tam :D |
Za to pewnie bardzo sexowna
[/quote:1e4331ea45]
Dokładnie :D
Dodano: 2008-01-28 19:10
Dodano: 2008-01-28 19:53
| Narea napisał(a): |
| oj... zboczuszki, zboczuszki:D dawać zdjęcie przezroczystej bluzki!!! :twisted: |
Hyhyhy, i kto to mówi? 8) Oczywiście popieram postulat
Dodano: 2008-01-28 20:54
| Narea napisał(a): |
| oj... zboczuszki, zboczuszki:D dawać zdjęcie przezroczystej bluzki!!! :twisted: |
Umówmy się, że przyjadę kiedyś i pokażę hehehe :D Bez podtekstów :wink: