Co sądzicie o kobietach i mężczyznach?. Strona: 5

Dodano: 2008-01-12 11:44

dołączam się do propagandy Paska i proponuję dalszy wątek kontynuować w dziale z naszym filmem dodajcie temu pikanterii i klapsów i będzie super

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-01-12 12:44

cold_sea napisał(a):

leniuszku to chyba odwroci kota ogonem ...

DAMIE (jak wyżej -> 'temu dam, a temu nie dam' mi się podoba, idealnie oddaje istotę kobiecości i nasze prawo do wolności wyboru nieużywania cielesnego z pierdołami :wink: ) NIE PRZYSTOI.

P.S. Jednak masz ochotę na 'facetkę'

cross-bow napisał(a):
dołączam się do propagandy Paska i proponuję dalszy wątek kontynuować w dziale z naszym filmem dodajcie temu pikanterii i klapsów i będzie super

Przemyślimy sprawę. Póki co, będziemy przejawiać TUTAJ tendencje ekshibicjonistyczno-żartobliwe, zamiast popularnych suicidal tendencies

Dodano: 2008-01-12 13:13

kontragekon napisał(a):

P.S. Jednak masz ochotę na 'facetkę'

nieeee ale sama przyznasz ze mile łechcze kiedy sie konkurecja wybija nawzajem
:twisted:
zostanmy przy Damie

cross-bow - ja na raczej spasuje

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-12 15:23

Przenosze temat do smietnika. Bohaterowie sa juz zmeczeni i nich pokrywaja sie gdzie indziej. Potem moderator wyczysci prywatne wycieczki pokrzywdzonych przez los.

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-01-12 16:38

Temat ponownie gotowy do dyskusji.

Prosze jedynie pamietac, że fakt, że temat jest teraz w śmietniku nie oznacza, że stał automatycznie sie oaza oftopów.

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Dodano: 2008-01-12 19:19

th napisał(a):
Temat ponownie gotowy do dyskusji.

ale mnie nikt nie skrzywdził, a TH i tak przeczyścił. (znaczy się... no... posty... oó.) normalnie jako, kobieta, mam letkiego DONSA. nie mylić z dąsem. oó.! kropeczka.!

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-01-24 19:48

oj tam zaraz :roll: niedlugo wyjdzie ze nikt nie umie gotowac, a tu o samo gotowanie chyba nie chodzi.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło