Co sądzicie o kobietach i mężczyznach? Dodano: 2008-01-05 21:21
Kobieta i..mężczyzna - w sumie to nic nowego, ale zapewne faceci mają niezmienne zdanie na temat kobiet i odwrotnie - kobiety mają niezłomne zdanie o facetach. A co by było jakbyście się wypowiedzieli na ten temat? Może wkońcu kobiety zaczęłyby doceniać swoich "rycerzy", a faceci może spełniliby marzenie kobiet i zaczęliby np.: gotować
no a ja na Waszych komentarzach bym skorzystała (to moje zadanie za zajecoolowski j. polski) :) Więc piszcie!! 
Dodano: 2008-01-05 21:41
co jak co ale w obecnych czasach mało kobiet umie gotować, rośnie nam pokolenie chińskozupiarek, 90% dziewuch nawet ziemniaków obrać nie potrafi :idea:
Dodano: 2008-01-05 21:54
ciezko przyznac mu racje ale zgadzam sie z Paskieviczem,
tez to zaobserwowalam. Sama nie lubie gotowac (najlepiej ,gdy kreci sie kolo mnie jeszcze ktos), umiejetnosci kulinarne sa mi bardziej.. obce, ale jak trzeba 'nakarmic' glodnych to wszytsko sie da zrobic :!: :wink: ba :!: i pozniej palce oblizuja....potrzebna odpowiednia motywacja :roll:
p.s a ziemniaki akurat umiem obierac, pamietam i to dobrze jak mnie ojciec karcil kiedy obieralam i zostawaly za grube lupinki (haha tak ze z ziemniaka zostawalo pol
) i dostawalo mi sie za to zawsze...wiec jestem po dobrej szkole 8)ah to byly czasy......
"Umierać bez miłości , kochać przez śmierć"
Dodano: 2008-01-05 22:23
0.0 a ja lubię gotować i w ogóle cudować kulinarnie...
A co do płci, to w sumie dochodzę do wniosku, że nie gra tu ona wielkiej roli, i tu i tu bywają jednostki: otwarte, szczere, takie, że tylko do rany przyłóż,
jak i niestety koszmarnie taboretowe, że tylko o kaloryfer potłuc i napalić w piecu
:twisted:
Dodano: 2008-01-05 23:25
chwalenie sie <mode on>
gotuje najlepsza wode na herbate pod sloncem
chwalenie sie <mode off>
a serio to z czasem czlowiek i gotowac sie nauczy :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-06 00:07
Temat rzeka. Elaboraty by można pisać... ale i po co? Wszystko to subiektywne. Oczywiście, można by pobawić się w 'małego socjologa' i wyciągać średnią ocenę płci nad płcią przeciwną, ale co nam to da? :D Topic ciakawy, ale (jak na mój gust) zbyt zmuszający do uogólniania.
P.S: Umiem gotować i to całkiem nieżle. Kto nie wierzy niech zapyta CHMK'a 8)
Krytyka jest czymś pośrednim pomiędzy plotką, denuncjacją a reklamą.
Dodano: 2008-01-06 03:00
Powiem tyle, że dla mnie życie bez kobiet warte byłoby popełnienia samobójstwa.
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-06 09:26
życie bez kobiet wywołałoby pewnikiem fale pedalstwa :idea: nie można do tego dopuścić 8)
Dodano: 2008-01-06 11:25
Ja uważam,że przede wszystkim każdy jest inny..zawsze tak bedzie ,że kobiety będą sie różniły od mężczyzn i na odwrót..są kobiety które umieją gotować ale są tez takie co przypalą wode na herbate..nie można wszystkich pakować do jednego worka..uważam ze należy kogos poznac zeby mieć jakieś zdanie na jego temat.
Dodano: 2008-01-06 11:30
Temat przeniesiony. Dział Uzytkownicy nie jest odpowiedni na dyskusje
Było już kilka tematów o tym co nie lubimy w kobietach i męzczyznach - proszę skorzystać z opcji Przeszukaj i lub przewinąc pierwsze 2 strony smietnika.
Ja równiez umiem i lubie gotować, lecz szczerze przyznam sie, ze obieranie ziemniaków nie jest dla mnie zbyt przyjemne - wole frytki.
A co sądzę o kobietach? Dobrze, ze są... 
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2008-01-06 15:28
| Paskievicz napisał(a): |
| życie bez kobiet wywołałoby pewnikiem fale pedalstwa :idea: nie można do tego dopuścić 8) |
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-06 15:39
Nawet jeden czlowiek nie jest w stanie sam odpowiedziec na to pytanie...
5 miesiecy temu jeszcze uwazalem kobiety za mniej warte niz je traktowalem... dzisiaj, gdy znalazlem szczegolna osobe, uwazam, ze kobiety sa warte najwyzszego poswiecenia, czasu, oddania... mozna dla nich zrobic wszystko.
Dodano: 2008-01-06 15:46
TeHacjuszu, przecież pierwszym krokiem do uczynienia frytek frytkami jest przecież właśnie obranie ziemniaków :idea: nie możemy o tym zapominać :idea:
Dodano: 2008-01-06 16:14
Pasek... gdzieś Ty się chował? Pierwszym krokiem do uczynienia frytek frytkami jest kopsnięcie się do marketu i kupienie mrożonych :]
| Cytat: |
| Raijja:
P.S: Umiem gotować i to całkiem nieżle. Kto nie wierzy niech zapyta CHMK'a |
No i się wyjaśniło czemu ciągle u Ciebie mieszkam
Dodano: 2008-01-06 17:36
| CHMK napisał(a): |
| Pasek... gdzieś Ty się chował? Pierwszym krokiem do uczynienia frytek frytkami jest kopsnięcie się do marketu i kupienie mrożonych :] |
eeeee paskudztwo, ja wole TRUE fryty przezemnie od podstaw stworzone 8)
Dodano: 2008-01-06 20:01
każdy powinien umieć gotować. przynajmniej na tyle żeby nie skonać z głodu w przypadku bliżej nieokreślonej potrzeby.
Modlący się za dzikość serca, trzymany w klatce.
Dodano: 2008-01-06 20:12
To tak jakby każdy musiał umieć polować...
Żeby nie skonać z głodu wystarczy sobie podgrzać jakieś gotowe, kupione, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Dodano: 2008-01-06 20:39
hehehe jescze z tematu o kobietach i mezczyznach przejdziemy do przepisow kulinarnych... .:) hehe ... fakt frytki wlasnej roboty sa najlepsze... a przy okazji frytek to zapraszam do Czestochowy.. u nas sie roi od budek z frytakimi oferta szeroka:D ale niektore sa naprawde smaczne:):):):):)
brak
Dodano: 2008-01-06 21:07
| th napisał(a): |
| Ja równiez umiem i lubie gotować |
To teraz juz wiem dlaczego pytałeś mnie dziś co sądzę o Twoich umiejętnościach kulinarnych... :lol:
Może zbyt często ich ostatnio nie ujawniasz, ale fakt - chyba masz skoro uwiodłeś mnie kolacją (wieki temu)... :wink: A jednym z jej składników były frytki właśnie :lol: Ale te z supermarketu...
:!: Uwaga mężczyźni - własnoręcznie przygotowana kolacja może zrobic duże wrażenie na kobiecie :wink:
Dodano: 2008-01-06 22:23
| Lara napisał(a): |
| :!: Uwaga mężczyźni - własnoręcznie przygotowana kolacja może zrobic duże wrażenie na kobiecie :wink: |
Dobre jedzenie zrobione przez mężczyznę o wiele bardziej może zaimponować kobiecie, niż jedzenie zrobione mężczyźnie przez kobietę.
Powiedzenie, że "przez żołądek do serca mężczyzny" uważam za bzdurę.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-01-07 03:49
| Little_China_Girl napisał(a): |
| [quote:08d6d9b155="Lara"]:!: Uwaga mężczyźni - własnoręcznie przygotowana kolacja może zrobic duże wrażenie na kobiecie :wink: |
Dobre jedzenie zrobione przez mężczyznę o wiele bardziej może zaimponować kobiecie, niż jedzenie zrobione mężczyźnie przez kobietę.
Powiedzenie, że "przez żołądek do serca mężczyzny" uważam za bzdurę.[/quote:08d6d9b155]
TAK TAK TAK! No, dla mnie to by było coś :)
Dodano: 2008-01-07 06:44
| Little_China_Girl napisał(a): |
|
Powiedzenie, że "przez żołądek do serca mężczyzny" uważam za bzdurę. |
a ja tam bardzo lubie gdy moja kobitken mi gotuje 8) hehe jak dla mnie to jedna z funkcji jakie musi spełnić dziewczyna aby stać się kobietą :idea: 8)
Dodano: 2008-01-07 09:01
Ja bardzo lubię gotować z moim Kochaniem:) Chociaż często wracam późno z pracy, więc jest zmuszona gotować sama. Za to w weekend staram się ją zaskoczyć. Np. jak ostatnio wyskoczyła z kumpelą na zakupy przywitałem ją obiadkiem:)
Fajnie jest, że dzielimy razem wiele pasji. Lubimy podobną muzykę, książki, a nawet potrafimy wspólnie coś ugotować.
Suffer the pain of discipline or suffer the pain of regret!
Dodano: 2008-01-07 09:25
A mnie sie podoba to, ze zycie w parze jest barwne - nawet wszelkie kłotnie mają swój piękny urok - w sumie wtedy najlepiej się kogoś poznaje :D
.