Dodano: 2008-01-08 11:03
kobiety wola chamow i brutali. A potem rycza ze facet traktuje je zle ...
ja jestem raczej przy zlotym srodku jezeli idzie o kobiety. Rozklejace sie histeryczki i tzw Facetki to nie jest to :)
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-08 12:14
| cold_sea napisał(a): |
| kobiety wola chamow i brutali. A potem rycza ze facet traktuje je zle ...
ja jestem raczej przy zlotym srodku jezeli idzie o kobiety. Rozklejace sie histeryczki i tzw Facetki to nie jest to :) |
Etam widocznie mało kobiet poznałeś skoro myślisz że wszystkie to histeryczki albo Facetki. Kobiety są po prostu zmienne. A złotego środka nie ma :D :D :D
Odważni nie żyją długo, ale tchórzliwi nie żyją wcale..
Dodano: 2008-01-08 13:25
| AngelOfDeath napisał(a): |
| [quote:fecd56b140="cold_sea"]kobiety wola chamow i brutali. A potem rycza ze facet traktuje je zle ...
ja jestem raczej przy zlotym srodku jezeli idzie o kobiety. Rozklejace sie histeryczki i tzw Facetki to nie jest to :) |
Etam widocznie mało kobiet poznałeś skoro myślisz że wszystkie to histeryczki albo Facetki. Kobiety są po prostu zmienne. A złotego środka nie ma :D :D :D[/quote:fecd56b140]
bardziej mi chodzilo o to jakich kobiet unikam :D :D a zloty srodek jest tylko ze czesto zmienia swoje polozenie
Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem
Dodano: 2008-01-08 15:04
Jelsi chodzi o slodkopierdzacych facetow to samo odnosi sie do Was moje mile panie
Drink And Join Me In Eternal Life Desire You Turn Me On Your Blood My Ecstasy
Dodano: 2008-01-08 16:45
| Andrzej napisał(a): |
Jelsi chodzi o slodkopierdzacych facetow to samo odnosi sie do Was moje mile panie![]() |
ale to kobieca rola, żeby jednak wnosić w życie trochę infantylności i kwiatuszków i robaczków i ciasteczek... oh. chyba się zasłodziłam
oczywiście, że przesada w każdą stronę jest zła, ale jednak szala delikatności mimo wszystko powinna być lekko po stronie kobiet
to oczywiście moje zdanie. no ale oczywiście wszystko w graniacach normy, bo laska mimoza godząca się na wszystko i zawsze będąca jak służąca pana... no to heloł... ale mega nieporozumienie i mila nawet jak facet ją kopnie... to głupota!!!!
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-01-08 18:45
Przeczytałem kiedyś gdzieś: "piękne kobiety nie srają i nie pierdzą." No i co wy na to :?: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-01-08 19:04
| KostucH napisał(a): |
| Przeczytałem kiedyś gdzieś: "piękne kobiety nie srają i nie pierdzą." No i co wy na to :?: :twisted: |
hm. oddają się chwili skupienia i puszczają bąki
hahaha...
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-01-08 19:20
| cross-bow napisał(a): |
hm. oddają się chwili skupienia i puszczają bąki hahaha... |
Dodano: 2008-01-08 20:35
kobiety nigdy nie walą bonów, a jak lepią klocki to tylko takie malutkie ---> . .
:lol:
Dodano: 2008-01-08 20:48
| Paskievicz napisał(a): |
| kobiety nigdy nie walą bonów, a jak lepią klocki to tylko takie malutkie ---> . .
:lol: |
Dodano: 2008-01-08 20:48
| cross-bow napisał(a): |
| bo laska mimoza godząca się na wszystko i zawsze będąca jak służąca pana |
W niektórych sytuacjach to jest bardzo... orzeźwiające. :twisted: :twisted:
Ale tak na codzień to rzeczywiście niedosyć, ze głupie to na dodatek nudne. To tak jak bycie singlem z stałą służacą, sprzataczką, kucharką i kochanką.
Partnerka powinna miec własne zdanie i na dodatek powinna umiec je wyrazić i o nie zawalczyć.
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2008-01-08 21:06
no ba ciety jezyk jak najbardziej wskazany :D
Dodano: 2008-01-08 21:27
| cold_sea napisał(a): |
| no ba ciety jezyk jak najbardziej wskazany :D |
Moje doświadczenie podpowiada mi co innego. Co nie oznacza bynajmniej, że ozorek stępię
Do Paskievicza:
Ooooooooooo, jesteś teraz Kapitanem_Minetą (w dawnym wcieleniu) :roll:
Dodano: 2008-01-08 21:41
| kontragekon napisał(a): |
| [quote:5464c31088="cold_sea"]no ba ciety jezyk jak najbardziej wskazany :D |
Moje doświadczenie podpowiada mi co innego. Co nie oznacza bynajmniej, że ozorek stępię
[/quote:5464c31088]
jezeli jest to polaczone z poczuciem humoru to rewelka :)
Dodano: 2008-01-09 00:46
Hahaha, i ja mam na to kryptopytanie twierdząco odpowiedzieć? Musiałabym mieć niezłe poczucie humoru, żeby 'pojechać' sobie w tak próżny sposób.
To może wersja lightowa - lubię się śmiać. Uśmiechać też.
:twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2008-01-09 09:59
| kontragekon napisał(a): |
| Hahaha, i ja mam na to kryptopytanie twierdząco odpowiedzieć? Musiałabym mieć niezłe poczucie humoru, żeby 'pojechać' sobie w tak próżny sposób.
To może wersja lightowa - lubię się śmiać. Uśmiechać też. :twisted: :twisted: :twisted: |
jakby nie bylo odpowiedzialas twierdzaco juz w pierwszym zdaniu :D
poczucie humoru , ciety jezyk ... dystans do siebie ?
Dodano: 2008-01-09 11:40
Ależ skąd. Żadnego dystansu
Raczej blisko, coraz bliżej 
Dodano: 2008-01-09 12:04
i wszystko jasne :)
Dodano: 2008-01-09 12:14
Faceci sa z marsa, a kobiety z Venus XD
A powaznie, wole rowniez cos po srodku
Przepadam za osobami z charakterem, zatem i facet charakter by miec musial ;] (mega rzadkosc
)
Kwestia indywidualnie kazdego i tyle
A roznice beda zawsze co do oczekiwan naszych :D
Dodano: 2008-01-09 22:36
Ja nie będę oryginalny…w kobietach najbardziej lubię to co ktoś wcześniej tu napisał: wyśrodkowanie pomiędzy różnymi cechami charakteru czy usposobienia.
A co do gotHowania to mimo że jakiś super umiejętności nie posiadam, to bardzo lubię czynić zło w kuchni…szczególnie razem z jakąś kobietą ( byle by cierpliwa była ) :)
Dodano: 2008-01-09 23:01
Ja w kuchni umiem tylko jajecznicę zrobić sam. Z innych rzeczy tylko krojenie mi wychodzi ale wspólne pichcenie jest super :D Tylko moja luba musi mnie pilnować, żebym apokalipsy w kuchni nie zrobił :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2008-01-09 23:05
| Kirke_Femme_Fatale napisał(a): |
Faceci sa z marsa, a kobiety z Venus XD
|
czyli wszyscy jestesmy kosmitami ...
kto jest zielony ??
Dodano: 2008-01-09 23:24
He tak patrzę i patrzę i co któryś mniej lub bardziej gotuje.
A myślałem, że jestem orginalny :cry: :wink: :roll:
Ale jak tam wyżej gdzieś było, patrzeć jak miła osoba spożywa wykreowane żarełko ze smakiem miło łechce odczucia. [:
A i karmienie czasem takiej osóbki jeszcze ciekawszym bywa. Ktosik się ze mną zgodzi?
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''