Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania. Strona: 4

Dodano: 2008-01-07 14:39

Mamuska, ależ owszem, jednak czyż człowiek "wstawiony" nie jest człowiekiem nieobliczalnym...? :wink:

Dodano: 2008-01-07 15:40

Kubuś jest łagodny jak baranek :twisted: Ale dobrze, że nie budziłaś wujka, dziecinko :wink:

Dodano: 2008-01-07 15:43

ano... to on wujaszkiem jest...? 8O ja Cię chyba poproszę o pełen spis i cudnie rozrysowane drzewo gejologoiczne

Dodano: 2008-01-07 16:55

Narea napisał(a):
ano... to on wujaszkiem jest...?

Tak, Kochanie
Jeśli będziesz miała jakieś problemy, zwróć się do wujcia :twisted:

Dodano: 2008-01-07 17:11

kontragekon napisał(a):
Kubuś jest łagodny jak baranek :twisted: Ale dobrze, że nie budziłaś wujka, dziecinko :wink:

polemizowalabym, zwlaszcza po wiadomej nocy... czy taki łagodny... ale obiad dostałam - wybaczone.

minawi napisał(a):
bo jest duzy

ekm. rowniez bym polemizowala - ma zadatki na globusika zacnej postury aczkolwiek chude konczyny sa pewna przeszkoda do powstania łysej turlającej się kuleczki rodem z South Parku

lovju Pasiu :*

pozamieniałam się z amebą na rozum.

Dodano: 2008-01-07 17:20

cross-bow napisał(a):
[quote:75f09dd804="kontragekon"]Kubuś jest łagodny jak baranek :twisted: Ale dobrze, że nie budziłaś wujka, dziecinko :wink:

polemizowalabym, zwlaszcza po wiadomej nocy... czy taki łagodny... ale obiad dostałam - wybaczone. [/quote:75f09dd804]

Kuszuniu, nie daj się tak łatwo... załatw nam jeszcze kilka obiadków
A podobno nie lubię zdrobnień :twisted: :?: :wink:

Dodano: 2008-01-07 17:39

kontragekon napisał(a):
[quote:28ebada2ab="cross-bow"][quote:28ebada2ab="kontragekon"]Kubuś jest łagodny jak baranek :twisted: Ale dobrze, że nie budziłaś wujka, dziecinko :wink:

polemizowalabym, zwlaszcza po wiadomej nocy... czy taki łagodny... ale obiad dostałam - wybaczone. [/quote:28ebada2ab]

Kuszuniu, nie daj się tak łatwo... załatw nam jeszcze kilka obiadków
A podobno nie lubię zdrobnień :twisted: :?: :wink:[/quote:28ebada2ab]

wczoraj mi gotował
kurde. a temat był zupełnie o czym innym :D

Dodano: 2008-01-07 18:58

Niech Teha czy Narea wytną wątek "kubowy" i wkleją go do tematu o Kubie :wink: Bo rozmowa całkiem w ciekawym kierunku zmierza :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2008-01-07 19:24

minawi napisał(a):
Niech Teha czy Narea wytną wątek "kubowy" i wkleją go do tematu o Kubie :wink: Bo rozmowa całkiem w ciekawym kierunku zmierza :twisted:

lubie obgadywac Jakuba - zwlaszcza tak, zeby o tym wiedzial

Dodano: 2008-01-07 20:16

trochę właśnie... tak więc temat nosi tytuł "Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania" a tu o Kubie... przypadek...? :lol:

Dodano: 2008-01-07 20:49

Narea napisał(a):
"Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania" a tu o Kubie... przypadek...? :lol:
No bo jakby tak spojrzeć...to imie "Kuba" kończy sie na litere "a", jak większość o ile nie wszystkie kobiece imiona: Ela, Agata, Zosia, Małgosia, Marta, Magda, Martyna, Maryna, Ewa, Józefa, Grażyna, Renia... :arrow: Kuba :idea: :?: :twisted: :lol:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2008-01-07 21:08

KostucH napisał(a):
No bo jakby tak spojrzeć...to imie "Kuba" kończy sie na litere "a", jak większość o ile nie wszystkie kobiece imiona: Ela, Agata, Zosia, Małgosia, Marta, Magda, Martyna, Maryna, Ewa, Józefa, Grażyna, Renia... :arrow: Kuba :idea: :?: :twisted: :lol:

I do tego jest jak wulkan gorąca :lol::lol::lol:

Dodano: 2008-01-07 21:51

dr_Faustus napisał(a):
[quote:5ff3e73bbd="KostucH"]No bo jakby tak spojrzeć...to imie "Kuba" kończy sie na litere "a", jak większość o ile nie wszystkie kobiece imiona: Ela, Agata, Zosia, Małgosia, Marta, Magda, Martyna, Maryna, Ewa, Józefa, Grażyna, Renia... :arrow: Kuba :idea: :?: :twisted: :lol:

I do tego jest jak wulkan gorąca :lol::lol::lol:[/quote:5ff3e73bbd]

niczym wulkan EKSPLOZYWNY - jak wybucha to niszczy WSZYSTKO DOOKOŁA... NAJGORSZOŚĆ! :D (proponuje ten wątek umieścić w naszym filmie przyrodniczym w dziale sex wszystkich serdecznie zapraszam do radosnej twórczości :D)

Dodano: 2008-01-07 23:55

Jezu ludzie moze o kims innym watek. Ja sie nie lansuje tak?

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2008-01-07 23:57

amorphous napisał(a):
Jezu ludzie moze o kims innym watek. Ja sie nie lansuje tak?

no już nie bądź taki skromny bo uwierzę

Dodano: 2008-01-08 00:22

cross-bow napisał(a):
[quote:d43d830d59="dr_Faustus"][quote:d43d830d59="KostucH"]No bo jakby tak spojrzeć...to imie "Kuba" kończy sie na litere "a", jak większość o ile nie wszystkie kobiece imiona: Ela, Agata, Zosia, Małgosia, Marta, Magda, Martyna, Maryna, Ewa, Józefa, Grażyna, Renia... :arrow: Kuba :idea: :?: :twisted: :lol:

I do tego jest jak wulkan gorąca :lol::lol::lol:[/quote:d43d830d59]

niczym wulkan EKSPLOZYWNY - jak wybucha to niszczy WSZYSTKO DOOKOŁA... NAJGORSZOŚĆ! :D (proponuje ten wątek umieścić w naszym filmie przyrodniczym w dziale sex wszystkich serdecznie zapraszam do radosnej twórczości :D)[/quote:d43d830d59]

KUSZA, raziłaś mnie tym tekstem i kulam się jak wielki rotfl pod biurkiem :lol: :lol: :lol:

Nie ma jak zboczenie geograficzne :twisted: 8O

P.S. Tsunami tysiąclecia :lol:

Dodano: 2008-01-08 01:05

Jestem z wykształcenia geologiem, więc zaraz rozpracuję naszą ślicznotkę

To on(a) eksploduje spod wody?
Lub innych ciekłych substancji?

Proszę o bliższe informacje :twisted:

Dodano: 2008-01-08 01:09

minawi napisał(a):
KUSZA, raziłaś mnie tym tekstem i kulam się jak wielki rotfl pod biurkiem :lol: :lol: :lol:

Nie ma jak zboczenie geograficzne :twisted: 8O

P.S. Tsunami tysiąclecia :lol:

ma się tego stajla :D 8)

Dodano: 2008-01-11 03:00

Fakt faktem topic morfuje sobie wesoło z posta na post ale bez obawy niezrażam się do ludzi tak łatwo:)
ale miło by było gdyby jedna chodz troche pomorfował tak jak było to przezemnie załorzone.Jedyna pociech to swojisty komercyjny sukces tego tematu ponat 1500 wyświetleń i 90 odpowiedzi jak to mawiają lepszy rydz niż nic.

Darkness in my heart chaos in my soul.....

Dodano: 2008-01-11 10:28

No widzisz, jaka popularność :lol:

A jak tam poszukiwania "fajnej dziewczyny z Poznania" :?:

Dodano: 2008-01-11 11:24

Bledy ortograficzne robisz z przekory czy przypadkiem?

PS.Nie wierze w dysortografie ;/

Dodano: 2008-01-11 11:50

Dastin, widzę, że aktywnie sledzisz moje posty

Też nie wierzę w dysortografię, ale to nie miejsce żeby komuś to wytykać. Może zaproponuj chłopakowi korepetycje z polskiego :wink: :) :lol:

Dodano: 2008-01-11 12:03

To prawda, od czasu do czasu klikne Twoj profil aby znalezc ostatnie posty. Tak bylo i tym razem. Niestety nie piszesz nic, do czego moznaby sie przyczepic. Buba

Popelnianie bledow ortograficznych to ignorancja, a nie brak w edukacji czy problemy z nauka. Korepetycje nie od tego sa.

Dodano: 2008-01-11 14:40

Dasstin napisał(a):
Popelnianie bledow ortograficznych to ignorancja
Gdyby tak było jak prawisz to 50% Poradni Pedagogicznych w Polsce zostałaby zamknięta z braku zajęć. Sam mam dysleksje, dysgrafie i dysortografie i dzięki temu, że dostałem od nich papier przed maturą, miałem wydłużony przez to czas na jej napisanie. Nawet sobie człowieku nie zdajesz sprawy ile ludzi ma problemy z gramatyką, a tutaj sprawa nie kończy sie tylko na zasadzie wykucia. Wiem co mówię bo sam mam problemy z gramatyką i ortografią co wcale nie ułatwia mi życia. I nie kłuć sie bo mam w rodzinie 5 nauczycieli, którzy o tych sprawach wiedzą nad to wiele.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2008-01-12 13:50

Nie kłócę sie, natomiast wyrazam swoj poglad na ten temat. Mozna miec problem z rysowaniem ale pisac moze kazdy kto ma sprawna reke. Ladniej czy wolniej, byle poprawnie. "Dysortografia" powstala by leniwym ludziom ulatwic zycie. Co do dyslekcji to masz racje, z tym ludzie maja problem ale z ortografia nie ma to nic wspolnego.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło