Dodano: 2008-07-04 15:56
o..nazwa bardzo zachęcająca.........są rezerwacje? :lol:
my imagination.......
Dodano: 2008-07-04 16:00
| mind_trip napisał(a): |
| o..nazwa bardzo zachęcająca.........są rezerwacje? :lol: |
Dla stałych bywalców nawet karta członkowska "złota chryzantema" :lol: No wiesz, zniżka na wieńce, znicze i takie tam szpargały... :lol: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2008-07-04 16:04
Widzę, że sporo tu nekrofilów. Czy kolegę zakładającego temat nie interesowały raczej kobiety żywe?
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-07-04 16:10
| KostucH napisał(a): |
| [quote:667696b8c7="mind_trip"]o..nazwa bardzo zachęcająca.........są rezerwacje? :lol: |
Dla stałych bywalców nawet karta członkowska "złota chryzantema" :lol: No wiesz, zniżka na wieńce, znicze i takie tam szpargały... :lol: :twisted:[/quote:667696b8c7]
kusząca oferta..to ja się zapiszę :wink:
my imagination.......
Dodano: 2008-07-04 16:11
| Wampgirl napisał(a): |
| Widzę, że sporo tu nekrofilów. Czy kolegę zakładającego temat nie interesowały raczej kobiety żywe? |
Dodano: 2008-07-04 21:31
Niektórych zmuszać nie trzeba, sami się wręcz rwą 
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-07-05 04:35
| Narea napisał(a): |
| kolega pewnie wszystko co sie rusza do miłości zmusza :lol: |
Współczuje wszystkim biedronkom, muchom i innym insektom :roll: :twisted:
Dodano: 2008-07-05 09:35
Niektórych zmuszać nie trzeba, sami się wręcz rwą ![]() |
Szczególnie wychwalanie się, że jest się dziewicą
, albo, że okres się skończył/zaczął
:roll: :lol:
Kostuch:arrow:
| Cytat: |
| Współczuje wszystkim biedronkom, muchom i innym insektom Rolling Eyes Twisted Evil |
te robaczki, to idealny przykład lubujących się w sado/fetish . Uwielbiają, jak im się odrywa skrzydełka, jedną kończynę..., lubią być podduszone etc. :twisted:
Dodano: 2008-07-05 11:19
a Wy znowu o robaczkach , pszczółkach, biedroneczkach ................niedopieszczeni 
my imagination.......
Dodano: 2008-07-05 11:21
| [quote:4cdf9610bc="Narea"]kolega pewnie wszystko co sie rusza do miłości zmusza :lol: |
Współczuje wszystkim biedronkom, muchom i innym insektom :roll: :twisted:[/quote:4cdf9610bc]
Ty nie współczuj, Ty uciekaj :lol:
Dodano: 2008-07-05 12:46
| mind_trip napisał(a): |
................niedopieszczeni ![]() |
| Ty nie współczuj, Ty uciekaj:lol: |
Że niby ja, że niby uciekać tak :!: :?: :evil:
KOCHANA :!: Co ty wiesz o zabijaniu 8) :twisted:
Dodano: 2008-07-05 17:08
| Allanon23 napisał(a): |
[quote:ce5472af37="Wampgirl"]Niektórych zmuszać nie trzeba, sami się wręcz rwą ![]() |
Szczególnie wychwalanie się, że jest się dziewicą
, albo, że okres się skończył/zaczął
[/quote:ce5472af37]
Niektórzy to się potrafią zareklamować
Dodano: 2008-07-05 17:14
| Allanon23 napisał(a): |
Szczególnie wychwalanie się, że jest się dziewicą , albo, że okres się skończył/zaczął |
"Jak widze dziewice to kwice" 8)
I wsio na temat :twisted:
Dodano: 2008-07-07 23:10
koles ale jestes dyskrertny!
z opisu to wnoskuje, ze niezłe z Ciebie ciacho, ale ja wole starszych 
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"
Dodano: 2008-07-09 21:03
| Alxem napisał(a): |
| [quote:7f3b96602d="Elfka"]zależy co masz na myśli "mówiąc fajną dziewczynę"....... :twisted: |
Mam na myśli, osobe z którą mozna pogadać, przytulic sie itp...[/quote:7f3b96602d]
to szukasz przyjaciólki, dobrej kumpeli czy dziewczyny w sensie Twojej dziewczyny?? :twisted:
Dodano: 2008-07-18 21:49
| Borderline napisał(a): |
koles ale jestes dyskrertny! z opisu to wnoskuje, ze niezłe z Ciebie ciacho, ale ja wole starszych ![]() |
Wirtualnie nietrudno jest być "ciachem"
Dodano: 2008-07-19 15:05
| Borderline napisał(a): |
koles ale jestes dyskrertny! z opisu to wnoskuje, ze niezłe z Ciebie ciacho, ale ja wole starszych ![]() |
Wolisz starszych? A skąd przekonanie, że jestem młody :?: 8)
Dodano: 2008-07-20 20:03
Ooo tak :lol: Same KoścI się ostały :lol:
Dodano: 2008-07-21 09:34
| jesteś BARDZO stary :lol: :wink: |
Znaczy sie stara dupa, tak?
Może i same kości sie ostały ale... ich zawartość 8) :twisted:
Dodano: 2008-07-22 14:22
| [quote:d8b82455da="Narea"]jesteś BARDZO stary :lol: :wink: |
Znaczy sie stara dupa, tak?
Może i same kości sie ostały ale... ich zawartość 8) :twisted:[/quote:d8b82455da]
Kostuś, a czy uważasz się za "dupę" bądź dupa jest kwintesencją Twojej osoby?
Dodano: 2008-07-22 15:07
Kostuś, a czy uważasz się za "dupę" bądź dupa jest kwintesencją Twojej osoby? ![]() |
Aj czepiasz sie
Zaś kwintesencją mojej osoby jest to co myślę, czuje i gram :wink:
Dodano: 2008-07-23 10:44
Od razu lepiej 
Dodano: 2008-08-28 21:13
| Cytat: |
| Borderline napisał(a):
koles ale jestes dyskrertny! Razz z opisu to wnoskuje, ze niezłe z Ciebie ciacho, ale ja wole starszych Razz Zostałem nazwany ciachem Very Happy Czemu nie kisielkiem Question Laughing Twisted Evil Wolisz starszych? A skąd przekonanie, że jestem młody Question Cool |
to było do założyciela tematu
"Księżyc kładzie dłoń na moim czole, ślepy i niemy jak piastunka"