Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania Dodano: 2008-01-01 00:43
Witam!
Jestem Albert, mam 17 lat, 185cm, długie ciemne bląd włosy, seledynowe oczy
Byłbym zainteresowany poznaniem się z jakąś miłą, podzielającą moje zainteresowania dziewczyną. Wszystkie osoby chętne prosze pisać na prv lub na nr telefonu 510199136. Serdecznie pozdrawiam.
Darkness in my heart chaos in my soul.....
Dodano: 2008-01-01 07:27
Kurde aleś Ty subtelny heheheehehehe :wink: . Gratuluję podrywu hahahahaha.
Keep Talking...
Dodano: 2008-01-01 07:48
cholera no, a nie możesz mieć 10 lat więcej? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-01-01 10:56
dość ambitnie zaczelismy widze Nowy Rok... :D :wink:
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Dodano: 2008-01-01 13:51
Łe tej ja też bym chciał 8)
forever alone immortal
Dodano: 2008-01-01 15:43
| Ignor napisał(a): |
| dość ambitnie zaczęliśmy widzę Nowy Rok... :D :wink: |
Raczej skończyliśmy stary...
| Minawi napisał(a): |
| cholera no, a nie możesz mieć 10 lat więcej? |
I być z Lublina?
:roll:
Chociaż, z drugiej strony, Poznań nie tak daleko... a takie świeże, młode mięsko... <slurp> :twisted:
....................
Miły Alxemie, nie zniechęcaj się naszym przepysznym poczuciem humoru, jak szukasz, to i znajdziesz :) A z tego, co widzę, w Poznaniu jest dużo ciekawych imprez :mrgreen: (nie to, co w Lublinie :evil:)
Re: Chętnie poznam jakąś fajną dziewczynę z Poznania Dodano: 2008-01-01 17:05
| Alxem napisał(a): |
| Witam!
Wszystkie osoby chętne prosze pisać na prv lub na nr telefonu |
Chyba wszystkie chętne dziewczyny? Hmm... albo ja źle wnioskuję z tej wypowiedzi definicję dziewczyny, w końcu facet też może być dziewczyną :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-01 19:04
A cóż to za oferta matrymonialna? Ahhh, ci 'blądyni'...
"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi
Dodano: 2008-01-02 10:46
Hihi nie ma to jak "postanowienia noworoczne" facet idzie za ciosem :wink: :lol: 8)
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2008-01-02 11:08
Yes yes yes !!! Mamy pierwszą oznakę tego, że DP robi się portalem randkowym :lol:
.
Dodano: 2008-01-02 11:15
zmieniamy specjalizacje portalowa? 8O
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2008-01-02 11:29
Nie no może nie specjalizacje, ale chyba jak mnie nie myli to radkowaty temat już tu zaistniał, czy się mi zdaje? 
"Crudelius est quam mori semper timere mortem." ''Primus in orbe deos fecit timor!!!!'' "Si vis pacem, para bellum." "Bellum omnia contra omnes" "Que sera, sera''
Dodano: 2008-01-02 11:36
| Kiris napisał(a): |
| zmieniamy specjalizacje portalowa? 8O |
a nasz łysy bartuś będzie ślubów udzielać :twisted:
.
Dodano: 2008-01-02 11:44
to mozemy stworzyc nowy topic: "nie chce poznac" i tu wymieniamy cechy, ktore nam nie pasuja..hehe moze ktos sie wpasuje w ten opis, bo zawsze wiecej jest "przeciw" niz "za" :wink: :lol: :lol:
:) Dodano: 2008-01-02 11:46
hehe Bartus bylby the best niezle by zarabial na tych "slubikach" depakow :wink:
Dodano: 2008-01-02 12:02
Dla niego to krate browarka + serduszka duszone w cebulce :lol:
.
Dodano: 2008-01-02 12:19
jeee... a nie można by było po prostu poznać kogoś normalnie...? Harl, zabierz kolegę na "kobiety w kitlu", zobaczymy czy podoła jak mistrz :lol:
Dodano: 2008-01-02 12:32
| Narea napisał(a): |
| jeee... a nie można by było po prostu poznać kogoś normalnie...? Harl, zabierz kolegę na "kobiety w kitlu", zobaczymy czy podoła jak mistrz :lol: |
Ten kolega na sylwka to sam w kitlu latał - tylko ze czarnym i z koloratką :lol:
.
Dodano: 2008-01-02 16:02
czyli jednak nie pokusiłeś się o wielki o ewentualna konsumpcję... :twisted: czerń to nie to samo co biel... 8)
Dodano: 2008-01-02 16:43
"Ciemne długie blond włosy i seledynowe oczy" dosc ciekawe xD
Czesc mam na imie Ewa mam 17 lat i nie chce nikogo poznawac w celach ...własciwie to we wszelkich celach matrymonialnych :lol:
Dodano: 2008-01-02 21:44
| Kiris napisał(a): |
| to mozemy stworzyc nowy topic: "nie chce poznac" i tu wymieniamy cechy, ktore nam nie pasuja..hehe moze ktos sie wpasuje w ten opis, bo zawsze wiecej jest "przeciw" niz "za" :wink: :lol: :lol: |
Oj, hjehje, to dobre, popieram! No to zakładaj, ja nie mogę, bo głupio by wyglądało, jeszcze mi sie prywatny Lashlo obrazi
Dodano: 2008-01-03 00:41 Zmieniono: 2008-01-03 23:46
Ja jebię, rozumiem, że teraz już oficjalnie można nazwać portal burdelem :twisted:
Kolego, nie wiesz, że poznawanie ludzi przez internet grozi kalectwem, jeśli nie fizycznym to na pewno psychicznym :idea:
Uważaj zatem byś się nie umówił na randkę z czterdziestoletnim brzuchatym szczerbatym z góry łysiejącym lecz włochatym obficie na plecach wielce przystojnym kawalerem...
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2008-01-03 01:13
Zet, radziłabym trochę złapać się za "język" zanim coś napiszesz.
Osobiście poznałam masę fantastycznych ludzi przez Internet, nie uważam więc żeby to był gorszy sposób niż inne 8)
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2008-01-03 12:33
[qote]minawi napisał(a):
Osobiście poznałam masę fantastycznych ludzi przez Internet, nie uważam więc żeby to był gorszy sposób niż inne Cool[/quote]
Zgadzam się Wink
Ale tak czytam ten anons pełny desperacji(Chłopak chyba sam spędził sylwestra - bidula) - myślę, że Zarząd DP mógłby stworzyć jakieś Kółko Złamanych Serc - i pobierać składki za zamieszczane ogłoszenia, a kto wie - może jakiś pokoik z kamerkami WinkRazz? Razz Portal byłby pełen ekspresji i serduszek bla bla bla Laughing Laughing