Goth'n'Electro Sylwester 2007/2008 w Poznaniu U Bazyla. Strona: 7

Dodano: 2007-12-28 17:14

amorphous napisał(a):
Mam takie techniczne pytanie. Jak wiadomo alkohole u bazyla nie sa zbyt wyszukane Mozna sie dogadac zeby wniesc flaszke i odpalic cos za to bazylowi?

Alez kolego Amorphousie, w Bazylu widzialem nawet Ballantinesa, Johny Walkera, a sam spozywam u niego wina hiszpanskie - wiec akurat z alko nie jest zle...

Dodano: 2007-12-28 20:19

Phantom napisał(a):
Alez Inyaloome oczywiscie ze bedzie godne uwagi...najlepszy electro\industrial\nosie tego wieczoru w Polsce

Nie ma jak się komuś coś wydaje! :twisted:
A poza tym-lepiej słuchaj Tomka-bo faktycznie nie wiadomo co z tym koreczkiem się może zdarzyć... :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-12-28 20:46

RuczajDJ napisał(a):
[quote:6c422201f2="amorphous"]Mam takie techniczne pytanie. Jak wiadomo alkohole u bazyla nie sa zbyt wyszukane Mozna sie dogadac zeby wniesc flaszke i odpalic cos za to bazylowi?

Alez kolego Amorphousie, w Bazylu widzialem nawet Ballantinesa, Johny Walkera, a sam spozywam u niego wina hiszpanskie - wiec akurat z alko nie jest zle... [/quote:6c422201f2]

A może Kolega Amorphous miał na mysli Lipę z Miodem, której jak wiadomo w Bazylu nie uświadczysz :lol:

A tak na serio: jakiś drink z rumem by się przydał 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2007-12-28 21:32

minawi napisał(a):
[quote:b634131291="RuczajDJ"][quote:b634131291="amorphous"]Mam takie techniczne pytanie. Jak wiadomo alkohole u bazyla nie sa zbyt wyszukane Mozna sie dogadac zeby wniesc flaszke i odpalic cos za to bazylowi?

Alez kolego Amorphousie, w Bazylu widzialem nawet Ballantinesa, Johny Walkera, a sam spozywam u niego wina hiszpanskie - wiec akurat z alko nie jest zle... [/quote:b634131291]

A może Kolega Amorphous miał na mysli Lipę z Miodem, której jak wiadomo w Bazylu nie uświadczysz :lol:

A tak na serio: jakiś drink z rumem by się przydał 8)[/quote:b634131291]

No mam nadzieję, że wybór alkoholu jest duży jak kolega RuczajDJ wspomina :) Bo jakoś mi nie pachnie bawić się tylko wyłącznie przy piwku :roll: :lol:

Dodano: 2007-12-28 21:55

prywatnie polecam Wam bazylowego 'Drinka Electro'
mniam mniam :)

Dodano: 2007-12-28 22:07

Attack napisał(a):

Drink z bumcyk bumcyk? :twisted:

Dodano: 2007-12-28 22:11

jak zwał tak zwał ale naprawdę świetnie smakuje i nie chodzi to o % tylko całokształt

very refreshing :)

Dodano: 2007-12-28 22:15

dopelnij informacje jeszcze cena i bedziemy mieli jasnosc

a jak znasz to i sklad podaj :D

"Tonight's the night..."

Dodano: 2007-12-28 22:18

cena ostatnio byla '7 zyla dla Bazyla' ale paskud składu nie chciał zdradzić :]

wiemy ze poza wódką był syrop z grapefruita i cos jeszcze - jakis skladnik który robił to COŚ :twisted:

Dodano: 2007-12-28 22:18

Phantom napisał(a):
dopelnij informacje jeszcze cena i bedziemy mieli jasnosc

a jak znasz to i sklad podaj :D

No - dobrze znać skład :) Zresztą - napiję się z ciekawości Moja luba zapewnie też jak ją znam :D

A będę miał zniżkę - na uwagę taką, iż Gość z Daleka przyjeżdża? :lol:

Ciekawi mnie to "coś"? :roll: :twisted: Jak ja słysze "to coś" to mnie to przeraża :lol:

Dodano: 2007-12-29 03:22

Attack napisał(a):

Ooooo tak tak! Podpisuje sie pod tym wszystkimi kończynami! Drink pychotki! Na Haloweenowej imprezie za poleceniem Attacka dalam sie namowić na zakup i było przepyszne ^^

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Dodano: 2007-12-29 03:47

No to ja wyruszam do W-y, stamtąd do Poznania :D A potem zabawa w Waszym towarzystwie :D

Inermis - jak mówisz, że podpisujesz się pod tymi wszystkimi kończynami - nie omieszkam spróbować :D

No to do zobaczenia - już w Bazylu :D

pozdrawiam,

Allanon

ps. Będę przebrany za siedmiu krasnoludków :twisted:

Dodano: 2007-12-29 07:53

RuczajDJ napisał(a):

Alez kolego Amorphousie, w Bazylu widzialem nawet Ballantinesa, Johny Walkera, a sam spozywam u niego wina hiszpanskie - wiec akurat z alko nie jest zle...

Hehe. No jak będzie Rioja to nie mam więcej pytań

Life is complex: it has both real and imaginary components

Dodano: 2007-12-29 13:17

Cus mi sie przypopmnialo. Czy jesli sie dzis zjawie u Bazyla z dowodem wplaty to dostane wejsciowke czy tez dopiero imiennie przy wejsciu 31.12

Dodano: 2007-12-29 13:31

przy wejsciu - 31/12 (dotyczy rezerwacji internetowych)

Dodano: 2007-12-29 15:37

Jeny, nawet w % jest electro! :twisted: Nie moze się jakiś drink nazywać Zombie czy Gacek? :wink:
A poza tym-to dlaczego się ludzie nie wpisujecie na listę przy wydarzeniu sylwestrowym? Niby ponad 170osób a zapisanych nawet 70 tam nie ma... :roll:

P.S. Kobitki-jakie trendy na tę ostatnią w roku noc preferujecie? Black + róż, czerwień, biel, złoto, zieleń, srebro, fiolet...? :twisted:

AVE ^V^ 8)

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Dodano: 2007-12-29 17:51

równiez zastanawiam sie co założyć.
dużego wyboru nie mam, bo mieszkam w akademiku to duzo miejsca nie mam,:?
zostawiam w domu okazyjne kreacje. A teraz mam dylemat.

attack- mam poinformowac cie e-mailowo ze zaplacilam? bo rezerwacje zrobilam juz dawno

mam pytanie- pijecie (napoje wysoko procentowe):D przed pojsciem do bazyla??

pytam, choc odpowiedz jest jasna. jak ktos nie chce pic sam, albo lubi klimaty akademickie to zapraszam.
z kolezankami chcemy wypic cos przed wyjsciem do bazyla.
jak co to piszcie na PW.

Absolutna nicość. Zmarli są sierotami. Nie mają ojca, matki, dziewczyny, kochanki. Towarzyszy im tylko cisza...

Dodano: 2007-12-29 18:10

jesli wplacane było do 24/12 do na pewno juz są na koncie, jeśli po 24/12 podaj PM z nazwiskiem, sprawdze czy już doszło

wazne info: dla pewnosci, szczególnie jesli ktos wplacał na poczcie po 21/12 - weźcie potwierdzenie nadania kaski, bo poczta lubi dłuuuuugo wysyłać $

Dodano: 2007-12-29 19:13

Asiu zapomniałaś o czarnym :D
Coś sie z szafy wynora mam nadzieje ale coś czuje że będzie dylemat :evil:

Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...

Dodano: 2007-12-29 20:32

A ja mam pytanie o coś innego. Raz do roku moja ukryta natura piromana przestaje być taka ukryta. Można jakieś fajerwerki zabrać ze sobą?:]

Dodano: 2007-12-29 22:08

Obawiam sie ze chyba nie można kiedyś coś wisiało w bazylu jakis regulamin zakazujacy wnoszenia takich rzeczy.. nie wiem ale to dziwne bo mnie sie tez raz do roku takie coś uruchamia wysadzenia czegoś ( kogos) w powietrze lub spalenia czegoś

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Dodano: 2007-12-30 01:16

prosze mi tu nie mowic o paleniu kogos bo ja mam przykre wspomnienia jak na twarz wylal mi sie plonacy spirytus... ale naszczescie nie ma zadnego sladu

Dodano: 2007-12-30 09:28

CHMK napisał(a):
A ja mam pytanie o coś innego. Raz do roku moja ukryta natura piromana przestaje być taka ukryta. Można jakieś fajerwerki zabrać ze sobą?:]

ja wczoraj zakupiłem 'co nieco' wystrzałowych bajerów, jeśli chcesz wziąć coś swojego - możesz zostawic w 'depozycie' u nas do północy, odpalanie fajerwerków zrobimy ok 00:05 - poinformujemy Was dokładnie w którym miejscu

Dodano: 2007-12-30 10:20

ahtis napisał(a):

mam pytanie- pijecie (napoje wysoko procentowe):D przed pojsciem do bazyla??

Ja to na picie zawsze i wszedzie chetnym jestem tylko ze do 18 siedze w pracy...moze jakas fHlashka pod stolem :twisted: LOL

Dodano: 2007-12-30 10:57

Attack napisał(a):
poinformujemy Was dokładnie w którym miejscu

hehe, zabrzmiało jakby u Bazyla było ze sto hektarów powierzchni :twisted:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło