Dodano: 2008-01-02 12:02
Endelbrekt no sory ze tak wyszlo ale chyba sam tego chciales
nie obraz sie ale i tak wole kobietki
no Panie! toż to prowokacja była! po tej traumie Inyaloome do teraz musi wspomagac mnie odpowiednio młodymi okładami.. :lol:
Dodano: 2008-01-02 12:03
| NorwegianWinter napisał(a): |
| Juz nie moge patrzec na spiacego Kube hehe bo wygladal slodziej odemnie :> |
No dobrze Stary pociesze Cie, jak lezalem sobie naprzeciw Was i patrzylem na Wasza trojce to przyznam ze tez wygladales slodko, szczegolnie jak robiles takie maslane oczy do tej pani na fotelu obok :wink: ktora tak na marginesie pozdrawiam, bo milo sie rozmawialo, choc dosyc krotko :wink:
:arrow: Kiris - Ja Ciebie rowniez goraco pozdrawiam, ciesze sie, ze pojawilas sie. Jestes naprawde super kobietą
Dodano: 2008-01-02 12:17
Dottore, dziekuje za komplimenty...jeszcze, jeszcze laskocz ma proznosc... :lol:
Szkoda, ze nie widzialam tego "spiacego krolewicza"-tyle sie wczoraj nasluchalam od Gekkonka na jego temat :wink:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Miau... jeszcze niewyspana ale dziękuję wszystkim, z którymi miałam okazję zamienić choć kilka słówek:
-Mamuśce, która jednak przekonała się do fryzu Mężulka
-Żabusi, za tych kilka rad, które na pewno się przydadzą i rozmowę na temat wokalu Hietali
-Harlowi za okrzyk "i kobiety w kitlu" podczas wznoszenia toastów
-Zgredce i Allowi za kilka miłych zamienionych ze soba słówek:D
-Astarotowi za zapałkę w buzi (wyglągało to prześlicznie
)
-Viperowi za pomoc w gaszeniu pożaru w popielniczce
-Doktorkowi i Semjanowi
-Kasi za uzyczenie aparatu :twisted:
i wszystkim, wszytskim, którym chciałabym jeszcze złożyc podziękowania a jakoś nie pamiętam....
A ja tak krótko jeszcze:) Czapeczka od Kapelutka w stylu ,,Błękitnej Ostrygi" była rewelacyjna haha :lol: co jednak nie świadczy to, TUTAJ :Odpowiadam na wszystkie pytania ponownie, że jestem gejem :twisted: Nie jestem :)
Pozdrawiam ciekawskich. Szczególnie panie :D
S.
P.S. Narea i Kreaturka...uściski dal Was!
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-02 12:21
Właśnie teraz na spokojnie mogę coś skrobnąć i podziękować za zabawę w Waszym zacnym gronie :D Wspomnienia z tamtego dnia myślę szybko nie miną, wreszcie mogłem zobaczyć "kultowego" Bazyla i jego knajpkę i jego podopiecznych z irokezami i innymi dziwnymi fryzurami :D
Wreszcie mogłem także poznać ludzi z DP :D Im ślę pozdrowienia i podziękowania za wspólne pogawędki i zabawę<mam nadzieję, że przy zlotach czy innych spotkaniach będziemy mogli dłużej pogadać :D>.
No i na koniec - naszemu opiekunowi Gniewusiowi :) Za łóżko, choć biedactwo na ziemi chłodnej musiało spać, za jajecznice - która po zabawie z alkoholem, wyśmienicie smakowała :D i za pomoc przy kiosku przy zakupie biletów<cholera jasna macie dziwne bilety
> :D
No i Tobie też Kirisku - miło było Cię poznać osobiście :D:*
Jeszcze raz Wam życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku 08 - przyjemnie zresztą było zakończyć stary rok w Waszym przemiłym gronie :D
Pozdrawiam gorąco Wszystkich i każdego z osobna,
Allanon
Dodano: 2008-01-02 12:32
| Semjan napisał(a): |
| Narea i Kreaturka...uściski dal Was! |
i Tobie też wariacie ślę uściski!:D za takie życzenia noworoczne.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2008-01-02 12:35
| Kiris napisał(a): |
| Dottore, dziekuje za komplimenty...jeszcze, jeszcze laskocz ma proznosc... :lol: |
Polaskocze Cie na osobnosci :wink: jak nikt nie bedzie podgladal :wink:
| Semjan napisał(a): |
| TUTAJ :Odpowiadam na wszystkie pytania ponownie, że jestem gejem :twisted: Nie jestem :smile: |
Ja tylko dodam, ku zaspokojeniu ciekawosci wszelkich wscibskich, zeby juz wszystko bylo jasne - nie jestem kochasiem Semjana (dla niezorientowanych to ten w czapce "błękitnej ostrygi") :wink: Zdecydowanie wole kobiety, choc zeby zycie mialo smaczek... :wink:
:arrow: Narea i Kreaturka - pozdrawiam rowniez serdecznie. Jak zwykle milo bylo sie z Wami spotkac. Teraz mi sie przypomnialo, wyprowadzcie z bledu Schwei, ze to nie ja chcialem skakac z 11 pietra na imprezie u Kreaturki, bo ja juz nie mam sily :wink:
Dodano: 2008-01-02 12:40
| dr_Faustus napisał(a): |
|
[/color][quote:c30540e5f7="Semjan"]TUTAJ :Odpowiadam na wszystkie pytania ponownie, że jestem gejem :twisted: Nie jestem :smile: |
Ja tylko dodam, ku zaspokojeniu ciekawosci wszelkich wscibskich, zeby juz wszystko bylo jasne - nie jestem kochasiem Semjana (dla niezorientowanych to ten w czapce "błękitnej ostrygi") :wink: Zdecydowanie wole kobiety, choc zeby zycie mialo smaczek... :wink:
[/quote:c30540e5f7]
Podsumowując :lol: Drogie Panie...brać! się nie bać, konsumować, słodkich chwilek nie żałować :twisted:
Jesteśmy do "dyspozycji"
co niektórych :twisted:
Pozdrawiam :lol:
Semjan
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2008-01-02 12:51
| dr_Faustus napisał(a): |
|
:arrow: Narea i Kreaturka - pozdrawiam rowniez serdecznie. Jak zwykle milo bylo sie z Wami spotkac. Teraz mi sie przypomnialo, wyprowadzcie z bledu Schwei, ze to nie ja chcialem skakac z 11 pietra na imprezie u Kreaturki, bo ja juz nie mam sily :wink: |
Buziol Doktirku. Teraz jestem pewna, że nie chodzilo o Ciebie. Prawdopodobnie byłam to ja albo obecny na imprezie Zwierzu. Te dwie opcje są dopuszczale :lol:
Dodano: 2008-01-02 13:24
drogi Semjanie i Faustusie szkoda bo juz myslalem ze bedzie ciekawy trojkacik albo jakas orgietka hehe
cholera znowu wyszlo ze to ja jestem najbardziej zboczony na bazylowej imprezie
Niech ktoras z pieknych Pan mnie przytuli 
Dodano: 2008-01-02 13:27
Ja również chciałam podziękować wszystkim za wspólne przywitanie nowego roku - było pysznie :D
Miło było zobaczyć wasze mordki, szczególnie przyjezdne.
Dottore więcej takich niespodziewanek :)
Dodano: 2008-01-02 13:31
Witam witam wszystkich, którzy już do siebie podochodzili po sylwestrowych szaleństwach, tych, którzy jeszcze się do kupy zbierają i tych, którzy się poprzeziębiali <ekhe ekhe!!>
Podobnie jak ludki wcześniej dołączam się do noworocznych życzeń i ślę dzięksy za udaną imprezkę:
- Regisowi, Larze, Th'owi i koledze Regisa (emeee...Dominikowi?) za świetny beforek;
- Kochanym dekadentom : Semjanowi i Dottorowi za zacne towarzystwo i...eh...za wszystko :***** Selene za wymordowanie mnie na parkiecie :*****
- Kapelutkowi za dostarczenie w całości na dworzec :*
- a organizatorom za świetny secik gitarowy (tak a propos...ktoś mi obiecał puścić one more time "temple of love (touched by Ofra Haza" Sistersów...ale się nie doczekałam
) no i za nie ściąganie mnie ze sceny 8)
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2008-01-02 13:38
| Endelbrekt napisał(a): |
[quote:5db6dbef39="NorwegianWinter"]Endelbrekt no sory ze tak wyszlo ale chyba sam tego chciales nie obraz sie ale i tak wole kobietki |
no Panie! toż to prowokacja była! po tej traumie Inyaloome do teraz musi wspomagac mnie odpowiednio młodymi okładami.. :lol:[/quote:5db6dbef39]
No właśnie! 8) Dobrze, że nie musiałam tego oglądać, bo 2 facetów to nic smacznego. :twisted: hehe
Norweg-a nie jesteś? sese :twisted:
Sthil-może i 22 to za późno było, jednak muzyka miała być wymieszana. A założenie, że od 23 leciało tzw.electro-mnie nie rajcowało. Tak jak i to, że od 4 Attack puszczał swego seta-mnie już nie było wtedy...
Dupa wyszła i tyle. :twisted:
Pozdrowienia dla wszystkich sympatycznych! :wink: I dla tych, co knuli za moimi plecami. :twisted:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2008-01-02 13:57
Inyaloome no akurat nie jestem
jak chcesz to mozesz sie przekonac sesese 
Dodano: 2008-01-02 14:01
| Inyaloome napisał(a): |
|
Sthil-może i 22 to za późno było, jednak muzyka miała być wymieszana. A założenie, że od 23 leciało tzw.electro-mnie nie rajcowało. Tak jak i to, że od 4 Attack puszczał swego seta-mnie już nie było wtedy... Dupa wyszła i tyle. :twisted: |
A ja tam się nie znam
A Attack też puszczał electro, poszło nawet kilka standardów z "legendarnego" CYBERMASS i łezka się w oku zakręciła...:)
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Dodano: 2008-01-02 14:06
Parę zdjęć z imprezy. Nie najlepsze, bo aparat średni, le są :)
http://picasaweb.google.pl/kruxior/SylwesterBazyl2008?authkey=V75wi4nGnD0
Dodano: 2008-01-02 14:11
Norweg-nie fikaj już lepiej! :twisted: Zostraw co nie Twoje! :wink:
A Cyber...hmm..racja-już to wolałam-przynajmniej dużo klasyków było. :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2008-01-02 14:54
| krax napisał(a): |
|
Dottore więcej takich niespodziewanek :) |
Staram sie Kraxiku :wink: mysle, ze to nie byla ostatnia niespodziewanka :wink:
Zdjecie Ruczaja spoczywającego - DA BEST :lol:
Sciskam Was drodzy K. & spiacy Dj-u R. :wink:
P.S. Jak sobie przypomne Olu te piecdziesiatki bez zadnej zapojki to grrh, jeszcze mnie wstrzasa :wink: Jakbym dotrzymywal Ci kroku to pewnie bym sie polozyl obok Ruczaja :wink:
Dodano: 2008-01-02 15:03
Troche fot juz w naszej galerii:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=3484
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2008-01-02 15:15
| amorphous napisał(a): |
| Troche fot juz w naszej galerii:
http://www.darkplanet.pl/modules.php?name=usergallery&start=0&op=browse_gallery&licz=tak&gal_id=3484 |
Dodano: 2008-01-02 15:16
W czapeczce "błękitna ostryga" zdecydowanie najlepiej wygląda Minawi :D
Dodano: 2008-01-02 15:29
| Inyaloome napisał(a): |
|
A Cyber...hmm..racja-już to wolałam-przynajmniej dużo klasyków było. :wink: [/color] |
No pewnie tak, mówiłem już że się nie znam
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Dodano: 2008-01-02 15:52
okej. to teraz JA.
no cóż... trochę latałam to w Bazylu to gdzie indziej, ale ogólnie było spoko :) co prawda muzyczny początek bardziej mi pasował niż koniec :) ale to tam...
nie mogę się powstrzymać...
Widok śpiącego Kuby = BEZCENNE :D
Minawka - nie ma za co mnie dziękować, idea stworzenia FOCH'a to pomysł Pasia, ja jedynie wybierałam koszulkę :)
było mi bardzo miło poznać niektórych z Was, z którymi nigdy wcześniej nie rozmawiałam.
Raz jeszcze wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :)
pozamieniałam się z amebą na rozum.
Dodano: 2008-01-02 16:04
oo niezla impreza byla!!!
za dobra zabawe szczegolnie dziekuje sthilowi i simonie (biesiada sie udala:D)!!:*:* ekipie z wawy:*:*,amorphousowi,phantomowi,mandy,attackowi,lenie,jachowi, eee kurde no teraz to bym mogla wypisywac i wypisywac..
dje sie spisali!!ludzi duzo przyszlo, ogolnie bylo naprawede fajnie!!!
:D
Jedna nadzieja daje więcej siły niż dziesięć wspomnień. Marlena Dietrich