Dodano: 2007-12-12 13:41
Witam, czy ewentualnie do 5 miejsc jeszcze się znajdzie? :wink:
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-12-14 16:13
Czy mogl by ktos z miejscowych zorientowac sie gdzie mozna znalesc kwaterę ? xD Bo cholera szukam w necie i dzwonie i zadnych miejsc :cry: czasami ich ceny nie sa zgodne z tym co napisali w ofercie ( dzis z 80 zł doszlo do 200 zł :twisted: ) Prosze o szybka odp bo po weekendzie musze znalesc nocleg ( starzy :evil: )
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-12-14 16:33
hotel ILON
polecam!
http://www.hotelilon.pl/
tanio ladnie - jednyny minus ze nie w centrum
Dodano: 2007-12-14 21:04
Jest dobrze xD :) jedna z firm znalazla mi miejscowke =) Teraz juz tylko z górki
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-12-15 13:21
no i gut!
tak jak informowałem od dzis bilety (rezerwacje mailowe i bilety bezposrednio w klubie) są po 35 zł
wcześniejsze rezerwacje oczywiscie bez zmian - wpłaty na konto prosimy robić najpozniej do 27/12 tak aby przelewy zdążyły dotrzeć JESZCZE w TYM roku
ps. arsenał szampanów już od 3 tyg się chłodzi w zbrojowni bazylowej dla Was 8)
Dodano: 2007-12-15 18:30
Czyli do swoich imienin mam Czas :) hehe
Schuld und Sühne
Dodano: 2007-12-17 23:48
A jak tam z miejscami"aktualnie na dzień dzisiejszy"? :) Dużo jeszcze zostało, czy poganiać znajomych żeby się decydowali?
Dodano: 2007-12-18 07:25
miejscówki jeszcze się znajdą - ale poganiać warto oczywiście :)
ps. jak tam z chętnymi do konkursu na kreacje sylwestrową? na razie Voilator się zgłosił, jeszcze jacyś chętni :>
Dodano: 2007-12-18 12:03
Poważnie się zastanawiam ale jeszcze nie wiem czy się w swoją kreację wcisnę :lol:
Trzeba się zgłaszać przed czy będzie to spontan na samej imprezie? :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2007-12-18 12:39
fajnie by bylo dac PMke - zebysmy wiedzieli czy zbierze sie kilka osob no i jak to czasowo rozplanowac
Dodano: 2007-12-18 13:41
Ok tylko do kiedy? Ja pewnie będę wiedział na jakieś 3-4 dni przed imprezą :)
Dodano: 2007-12-18 14:00
2 dni przed wystarczy :twisted: działamy szybko i profesjonalnie - koniec bloczku reklamowego 
Dodano: 2007-12-18 15:20
W wasz profesjonalizm nawet nie śmiem wątpić 8)
2 dni przed to na pewno da radę a ewentualny podkład muzyczny brać ze sobą czy jak to będzie zorganizowane?
Dodano: 2007-12-18 19:09
Ciekawe czy te występy będą wyglądały jak ten :twisted: :twisted:
http://pl.youtube.com/watch?v=qq3MHnuiTgk
Jakby co to ja tam lubię taką muzę 8)
forever alone immortal
Dodano: 2007-12-19 02:44
Nooooo... to już teraz klamka zapadła! Biety dla mnie i dla drugiej (gorszej
połowy zakupione dziś u wujka Bazyla... tak więc... nie ma odwrotu!
Co prawda dylematów było sporo...ale w sumie nie liczy się miejsce a osoby, które będą! A większość z moich znajomych wybiera się do Bazyla! omych wybiera się do Bazyla! Tak więc to obecność Carmen, Simony, Sthilla, Marysi, Pawla, Sylwi, Agraxa (hehe) Mandy & Phantoma, Th & Lary, Amorphousa, Attacka, Leny i paru jeszcze innych osóbek przeważyły szalę "za" :)
tak więc licze na super zabawę do białego rana w doborowym towarzystwie! (mimo że miejsce do końca nie jest wymarzonym... na tą jedna jedyna noc w roku
ale będzie dobszzzzz :) :) :)
w koncu to ludzie tworzą klimat imprezy!
| Attack napisał(a): |
ps. widzialas film z Hallo ad.2007? ![]() |
taaaaaak! 8O widziałam! I KILL YOU!!! :twisted::>>> miałeś powycinać i co? oj, oj! nawet 'węża' nie oszczędziłeś :wink:
Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!
Dodano: 2007-12-19 22:02
[quote="Inermis"]
tak więc licze na super zabawę do białego rana w doborowym towarzystwie! (mimo że miejsce do końca nie jest wymarzonym... na tą jedna jedyna noc w roku
ale będzie dobszzzzz :) :) :)
w koncu to ludzie tworzą klimat imprezy!
Fakt Bazyl ostro się już wszystkim przejadł, ale myślę że ten sylwester będzie udany 
>>>>>>>>>> [url]www.myspace.com/sthilmann[/url] <<<<<<<<<<
Dodano: 2007-12-20 00:10
(Hmm...a ja nadal się ossstro zastanawiam... :wink:)
Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^
Dodano: 2007-12-20 00:16
| Inyaloome napisał(a): |
| (Hmm...a ja nadal się ossstro zastanawiam... :wink:) |
Ależ tu nie ma się nad czym zastanawiać.
Oczywiście najlepszym wyborem jest moze nie tyle Bazyl co towarzystwo wyjątkowych ludzi z którymi mozesz przywitać Nowy Rok
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
:> Dodano: 2007-12-20 00:18
To sie zastanawiaj ino szybko Asiu :D fakt jeszcze czas jest do 31 ja niby na liście jestem ale mam dylemat cały czas bo jestem rozerwana na kilka części grr :evil:
Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...
Dodano: 2007-12-20 00:24
Ale kokietujecie! :twisted: Też mam kilka opcji i nie wiem co wybrać...ech..zostanę w domku w kapciach i szlafroku z kieliszkami szampana! :twisted: :wink: sese ^V^
:) Dodano: 2007-12-20 00:42
W szlafroku?Ciekawa opcja :D Ja tam wole DRES :D
Ja nie kokietuje nie wiem jak koleżanka :D a przecież & tak nie mamy u Ciebie szans sesese:> Zresztą nie o tym jest TEMAT :D
Nasze życie jest tym czym czynią je nasze myśli...
Dodano: 2007-12-20 06:34
zastanawiajcie się zastanawiajcie :) wazne info dla osób które dostały maila z info do wplat - najpóźniej do 27/12 tak aby przelew zdążył dotrzeć na konto
ps.
scenka z wczoraj - jedna Pani kupiła (gdy wieszaliśmy plakaciki i pili grzańca) bezpośrednio u Bazyla 13 szt zaproszeń hurtem hehe
Dodano: 2007-12-20 13:14
Mozna jeszcze kupic jedna wejsciowke juz po nowej cenie:)Platnosc od reki przelewem:)