Tatuaże gotyckie. Strona: 6

Dodano: 2006-12-14 11:07

CyberLacha napisał(a):
Polecam nowo otwarte studio tatuazu na sw.Marcinie
w pasazu handlowym box 8 albo 18 .To ten pasaz obok zlotej kuli.
Swietny tatuazysta.
Sama sie u niego ozdabiam.

Box 18. Pasaż różowy.
Tatuażysta świetny :D Magiczny
W starym studiu cover u niego robiłam, nie narzekam.

Th temat salonów w Poznaniu przewijał się już gdzieś w tym wątku, przejrzyj, chociaż możliwe, że były robione porządki i parę postów wyleciało. :D

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-12-14 12:13

heh Magik jest artysta ,a tatuazysta przy okazji :twisted:

poza tym zapraszam do obejrzenia mojego favourite tattoo .. fotka umieszczona w gallery :twisted:

to wlasnie praca Magika.. w realu wyglada jeszcze lepiej :D

Dodano: 2006-12-14 13:00

Nice Nieśmiertelna! :wink:

Oj artysta! Rysownik (z tego co ściemniał :D ) i fotografik. Poza paroma innymi hobby
Mój pierwszy wzór wprawdzie nie dawał mu zbyt wielkiego pola manewru ale poprawił go bez szkicu i wyszedł baaardzo dobrze ( i zupełnie inaczej niż pierwotny. Nie żałuję! :D )
Lekko się tylko zdziwilam jak mi dołożył rozgwiazdę i jakieś wodorosty bez pytania 8O
Posyłam tam mojego bro (następne swoje tatoo planuję za jakiś czas) i juz nie mogę się doczekać co mu wydzierga!

Młodzieży! Czymże Wam dane jest ciąć się w tych jakże nieszczęsnych czasach? O żyletki ciężko, dziadkowa brzytwa zardzewiała, a jednorazówką nie dość głęboko! Jeśli jednak Wam się uda (może widelcem?) to pamiętajcie: wzdłuż żył, a nie w poprzek! Wzdłuż!

Dodano: 2006-12-14 13:32

mhhh.. ja wzor ankha zobaczylam piec minut przed zrobieniem i bardzo mi sie spodobal.. bez zadnych zastrzezen.. :twisted:

Dodano: 2006-12-14 18:19

Osobiscie polecam Tattoo na dlugiej kolo skrzyzowania z polwiejska a tego w pasazu rozowym nie znam jeszcze, widocznie musze sie przejsc :)

Dodano: 2006-12-23 14:45

Ostatnio wypuścili mojego znajomego z ośki. Przetrwał za kratkami te 5 lat tylko dlatego, że zajebiste dziary robi.
Chcecie namiar?

Dodano: 2006-12-23 15:24

studio w pasazu rozowym jest od trzech tygodni,ale tatuazysta pracowal juz w tity twisterze i artline.teraz otworzyl swoje :D

jest naprawde swietny

Dodano: 2006-12-29 22:36

<---- as you see!!mnie porabal kolega z pracy tatuowal polowe ludzi w sphinxie i siuxie w poznaniu!!i polowe kucharzy z innych knajp na starym.....

Dodano: 2006-12-29 22:37

Samurai napisał(a):
A ja z siebie choinki robić nie zamierzam... szkoda ciała i zdrowia i nie jestem pod publiczke aby sie komuś przypodobać :D

zycie jest za ktotkie zeby sie nie podziarac!!

Dodano: 2006-12-30 01:08

Ja bym se zrobił dziarę na klacie bym se wytatuował obrazek Belphegora z płyty lucifer incestus.
http://www.metal-observer.com/articles.php?lid=1&sid=1&id=3169

Dodano: 2006-12-30 01:20

Ale będziesz wtedy true...

Dodano: 2006-12-30 01:25

kolega moze dziergac jak najbardziej.. jednak ja uwazam,ze wszystkie modyfikacje bez wzgledu na to czy to tat2 czy piercing czy co innego powinno sie robic w studio..

Dodano: 2007-02-15 14:08

ten ...
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&ampage=view&catid=4&ampageNo=46&key=405&hit=1
czy ten....
http://tatuaze.e4sy.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=36&ampage=view&catid=4&ampageNo=9&key=73&hit=1
zawsze lepiej sie poradzic hehehehehehe
mnie osobiście bardziej pasuje ten pierwszy

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Dodano: 2007-02-15 14:21

Ani jeden ani drugi, nie nasz krąg kulturowy (chociaż ten pierwszy fajniejszy) :roll: ale co ja się będę wypowiadać, mając też nie "naszą" rybę na łopatce

Dodano: 2007-02-15 14:43

dzieki za pomoc zawsze to coś chodź jak to stwierdziłaś nie nasz krąg kultowy to ja niewiem co ja bym miał wybrac duszka kacperka Indianin to znak waleczności i wściekłości a zwłaszcza jak nad jednym z nich bedzie napis METALLICA jak na Kill em All. yeahhhhhhh

Dodano: 2007-02-15 14:57

A co masz do Duszka Kacperka? Co?
Zawsze możesz dać sobie wydziergać napis "Tu miał być znak waleczności i wściekłości, ale Indianin mi nie pasowal"
Jest tu paru speców od kultury słowiańskiej może Ci coś znajdą? Popytaj. :D

Dodano: 2007-02-15 15:08

Nie nie napewno bedzie indianin chodźby świat sie walił a kultura słowiańska ni z grzyba mni e nieinteresuje to jakis shit hehehe kiedys chciałem wikinga ale niestety wiking nieleży w mojej naturze a Indianin tak. A napis METALLICA hmm dlatego ma byc bo to był pierwszy zespoł którego zaczołem słucha mając kurwa chyba z 8 lat a dwa lata później już na ich koncercie byłem i do teraz mam świra na punkcie tego zespołu :D I chyba nigdy nieprzestane dlatego se dam wydziarac napis na ramieniu yeahhhhhhhhh

Dodano: 2007-02-15 15:15

Twoja skóra, twój ból... :twisted: 8) :twisted:

Dodano: 2007-02-15 15:19

e tam taki bół chodźby wcale gorzj jak bym to gdzie indziej robił hehehe

Dodano: 2007-02-15 15:21

bol zalezy od naszej psychiki..

Dodano: 2007-02-15 15:22

ból... finansowy 8) ten też zalezy od psychiki

Dodano: 2007-02-15 15:25

e tam 7 dyszek to nie aż tak strasznie Kumpel robi w studiu i mi obiecał że tylko 7 dyszek mam mu dac tak żeby z kumplami ze studia popili i bedzie grało Niema źle

Dodano: 2007-02-15 15:32

Byle pili po, a nie przed no chyba, że lubisz abstrakcje :lol: Chociaż niektórzy potrzebują, żeby im ręce nie drżały

Dodano: 2007-02-15 15:36

Horsea napisał(a):
ból... finansowy 8) ten też zalezy od psychiki

jak chce sie miec dobry tatuaz to nie powinno sie patrzec na cene...............

Dodano: 2007-02-15 15:38

hehehehehehheehehee mam nadzieje że bedą pic po bo płace dopiero po zrobieniu :D Chociarz mu ufam ale to ma byc na całe życie wiec wole żeby se potem pił nawet do nieprzytomności nawet mu pomoge :D hehehehe

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło