Dodano: 2008-03-10 10:46
TESTAMENT juz niebawem w Szczytnie zobacze :lol: bo jak byli ostatnio to mi z kolei dziura budzetowa doskwierala, a ROTTING naprawde warto zobaczyc - powiem Ci, ze jak byli w ramach Blitzkrieg z Anorexią Nervosą razem, to mnie zaskoczyli. Polozyli mnie na lopatki swoim wystepem, tym bardziej, ze setlista wtedy opierala sie na mojej ulubionej plytce "Genesis". Wtedy tez wespol z Anorexią przycmili zupelnie Vadera. Z kolei symfoniczno-blackowy majstersztyk w wykonaniu Anorexi to zdecydowanie najlepsze doznanie jakie mi sie ostatnio przytrafilo jesli chodzi o te klimaty i odbior "na zywca"
Dodano: 2008-03-10 10:56
Mrrrr sounds nice. anorexie to tylko z płyt znam :cry: ale co sie odwlecze to nie uciecze :) teraz 6ego immolation w warszawie, ale nie wiem czy pojade :/
BTW - po ile wiader i reszta w warszawie ?
.
Dodano: 2008-03-10 11:04
| Harlequin napisał(a): |
| Mrrrr sounds nice. anorexie to tylko z płyt znam :cry: ale co sie odwlecze to nie uciecze :)
BTW - po ile wiader i reszta w warszawie ? |
Obawiam sie, ze bede musial Cie zmartwic drogi kolego. Z informacji ktore mam z Anorexii odszeld vocalista, tym samym zespol zawiesil dzialalnosc, chyba ze moze cos sie zmienilo, ale watpie..Wiec chyba odwlecze sie i uciecze niestety...a jest czego zalowac jesli chodzi o ich koncerty na zywo. Bo na plytach wypadali dobrze, ale na koncertach rewelacyjnie. Zas jesli chodzi o cwiercwiecze Vadera to z tego co wiem, narazie biletow jeszcze nie ma w sprzedazy, ceny podadza w momencie kiedy caly sklad bedzie znany. Wiem, ze trwaja jeszcze rozmowy z kilkoma zalogami ciezkiego grania, wiec mozemy spodziewac sie jeszcze jakis niespodziewajek :lol:
Dodano: 2008-03-10 11:17
Hmmmm przydałoby się:
:arrow: Cryptopsy
:arrow: za Sinister bym się nie obraził
:arrow: a morbidaniołki to marzenie :twisted:
.
Dodano: 2008-03-10 11:52
Witam Narea, Solitary, Harl i Ciebie, Doktorze :)
No i mam dodatkową niedzielę :) Dzieciaki moje pojechały na wycieczkę, więc hulaj dusza, piekła nie ma :twisted:
Naera, chyba lepszy kot tyłkiem włażący w monitor, niż pies zjadający papierosy
Moja kochana bestia sięgneła sobie z biyrka paczkę fajek i teraz męczę się, by z nosa wyciągnąć mu tytoń :?
Eh....głupieje mi pies na starość :cry:
Niechaj nie należy do nikogo ten, który może należeć do siebie. Noli me tangere
Dodano: 2008-03-10 12:00
| Anielica napisał(a): |
| Witam Narea, Solitary, Harl i Ciebie, Doktorze :)
No i mam dodatkową niedzielę :) Dzieciaki moje pojechały na wycieczkę, więc hulaj dusza, piekła nie ma :twisted: |
Witaj corcia adoptowana :wink:
Ty sie nawet nie chwal dodatkowa niedziela, bo ja tutaj "robie, zeby sie nie narobic" i probuje za wszelka cene powstrzymac sie od tego by nie podpierac rzesami monitora. A Twoj piesek jest rozkoszny :wink:
Dodano: 2008-03-10 12:03
Cześć Anielico.
Cóż, zwierzaki mają różne pomysły. Mój kot np. z lubością wcinał plastikowe wstążeczki używane do dekorowania kwiatów i owijania prezentów. Żadnej nie przepuścił. A potem oczywiście te wstążki zwracał. :roll:
Kurde, wena mi się skończyła, a do 16:00 jeszcze kupa czasu. Musze pilnie poprawić odpowiedź na wystąpienie pokontrolne zgodnie ze wskazówkami, które niby rozumiem, ale znając życie i tak to do mnie wróci z powrotem, a rano miałam taki kocioł, że mi się już nie chce myśleć. Czas na przerwę. :roll:
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-03-10 12:09
Doktorze, padre mój ukochany :)
Ktoś musi pracować, by wolne miał ktoś 8)
Dzisiaj się lenię, ale jutro znów urwanie głowy czeka :twisted:
Solitary, dasz radę. Wierzę w Ciebie
Masażystę jakiego Ci podeślę i wena wróci 
Dodano: 2008-03-10 12:10
No wlasnie panno M. pochwal sie jak bylo na dywaniku? W tylek mocno Ci sie dostalo? :wink: Tylko czekac kiedy ja zarobie za swojego leniwca poniedzialkowego :wink:
Dodano: 2008-03-10 12:21
Na razie, na moje szczęście, dywaniku - przynajmniej na razie - nie było, bo rano wyskoczyło multum istotniejszych i pilniejszych spraw niż opieprzanie mnie za przekroczenie terminu :> Ale i tak jest wesoło :lol: :lol: :lol:
I prefer to remain silent
Dodano: 2008-03-10 12:52
Zdecydowanie jestem za tym, by pracodawcy obowiązkowo załatwili swoim pracownikom relaksujący masaż podczas przerwy w robocie
Wiem, że to marzenie ściętej głowy, ale byłoby zacnie 8)
Dodano: 2008-03-10 13:04
właśnie wracam do bezproduktywnego opierdzielania się... jak ja to kocham... a później niestety trzeba brać się do roboty (dobrze, że już nie muszę fizycznie zapieprzać...)
a psu to bym wysunęła za fajki, u mnie posucha, chyba trzeba rzucać więc... no, cicho :wink:
:arrow: Dottorre, pan Żaba wygląda tak: około 40-letni pan heavy metalowiec, z długimi blond kłakami, wytatuowany tu i ówdzie zapewne :wink: i nawet w zimie chodzi w bezrękawniku. mam nadzieję, że coś to Ci jednak mówi... :wink:
Dodano: 2008-03-10 13:07
Jestem właśnie w trakcie rzucania tego sportu, ale bez fajek jeszcze się nie obędę. Tym bardziej przy jakimś piwku 
Dodano: 2008-03-10 13:15
ech, się wie. ja narazie swego współmałżonka opierdzielam za to, że za dużo pali (jeśli to czytasz TO PRAWDA, wiesz o tym... :wink: )ale... ja chcieć kawy... wypije ktoś ze mną? tak samej głupio...
Dodano: 2008-03-10 13:16
Witam koleżanki i kolegów :). Kolejny bezproduktywny dzień w pracy nastał. Słoneczko za szybą takie piękne, że aż żal przy monitorze ślęczeć :/. Ale pieniążki zarabiać trzeba
:arrow: Narea - a propos Mr. Żaby, miałaś może okazję zobaczyć jego słynne Oczy Ważki? :D
A tak zupełnie z innej beczki: kto z was wiedział, że dziś obchodzimy Dzień Mężczyzn?
Dodano: 2008-03-10 13:16
Ok, to ja lecę parzyć kawusię.
Jakieś specjalne życzenia? 
Dodano: 2008-03-10 13:32
Ojoj, ojojoj ale tloczno sie zrobilo :)
Witaj Mr W. - no dzis zarobilem juz dwa calusy od pań, ale splawialy mnie usmieszkami jak pytalem za co to :lol: I gdyby mnie w Trojce nie uswiadomili to bym nie wiedzial, ze dzis dzien samca :) Ciekawe jakich niespodziewajek mozna sie spodziewac od naszych kobiet z kafejki? Jakies propozycje? :wink: Narei nie pytam, bo mi Kreatur da popalic potem :wink:
A jesli chodzi o pana Żabe to chyba wiem, o kim mowisz, jesli to ten to znamy sie tylko z widzenia z tym panem.
Dodano: 2008-03-10 13:42
Szczęściarz. Ja dziś tylko jednego buziaka dostałem
. A o dniu samca jakoś tak dowiedziałem się z wikipedii. Coś trzeba robić, jak nudno w pracy. Ale i parę innych fajnych rzeczy znalazłem. 14 lutego jest także Dniem Chorych na Padaczkę, a 8 marca Ogólnopolskim Dniem Sterylizacji Zwierząt. Nigdy nie wiadomo, kiedy ta wiedza się przyda... 8)
Dodano: 2008-03-10 13:52
Kreatur jest spokojny i miły, trudno go rozdraznić (prawda...?(: ) a tak w ogóle to we wrześniu macie dzień chłopaka, w marcu dzień mężczyzny a kiedy obchodzicie dzień starych pryków...? prócz dnia ojca oczywiście...8)
:arrow: ano widzicie dzielni panowie, mały opis i wsio gra :wink:
Dodano: 2008-03-10 13:54
Cześć Wainamoinen
No proszę.... przyznać się muszę, że nie wiedziałam iż dziś jest Wasze święto :oops:
Wobec tego hmm.... wszystkiego czego tam sobie życzycie :wink:
Życzeń składac nie potrafię, ale przynajmniej szczere są
:*
Dodano: 2008-03-10 14:08
| Anielica napisał(a): |
Życzeń składac nie potrafię, ale przynajmniej szczere są :* |
I to się liczy najbardziej :)
Dodano: 2008-03-10 14:19
Ja z okazji dnia mężczyzny zycze sobie wszystkiego lepszego niż wam :lol:
.
Dodano: 2008-03-10 14:23
A ja sobie nie zycze niczego, za to dziekuje z tego miejsca kobietom za to, ze są..choc czasem bym wolal, zeby niektore z nich nigdy sie nie narodzily...
Dodano: 2008-03-10 14:28
Oj tato....bez tych złych i nikczemnych kobiet byłoby nazbyt wesoło i nudnawo
*Rzuca się ojcu na szyję i daje wielkiego buziaka*
A to na poprawę humorku 
Dodano: 2008-03-10 14:51
No tak Doktorku - z babami źle, ale bez nich to tragicznie 
.