Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 215

Dodano: 2008-03-02 13:03

Solitary napisał(a):
Oooo, widzę, że tym razem jestem pierwsza! 8) A dopiero co moje szacowne zwłoki z łóżka zwlokłam, gdyż z "baletów" późno wróciłam.
Czas zatem stanąć za barem i obsłużyć kolejnych bywalców.

Zatem witam wszystkich - dzisiaj ja otwieram!

Byłem na forum ok godziny 4 rano jako że miałem przerwę w pracy, ale wobec braku oznak jakiegokolwiek życia nic nie nabazgroliłem pozdrawiam wszystkich :twisted:

Dum Deus calculat, mundus fit.

Dodano: 2008-03-02 15:06

Witam, witam,
szefosto gdzieś się zapętliło w czasie, mam nadzieję, że Dottore nie został porwany przez Emmę...
Dobra, kawopijcy, dopijam czarne z czerwonego i mykam
Pozdrawiam

Dodano: 2008-03-02 15:26

Salut moi drodzy

Jak widac wrocilem, ale czuje sie nieco fatal-error... ZNOW MNIE CHOLERNIE W KREGOSLUPIE ZLAMALO... A o Emmie wiecej pieprzenia niz to warte... szkoda gadac... Wieksze wiatry krowie spod ogona wylatuja :wink: Przepraszam za dosadnosc

Mam nadzieje, ze u Was spokoj byl...

Serdecznie pozdrawiam

P.S. Narea - Cudowny sen mialas :wink: rozbawilas mnie nim :lol: Ale powiedz lepiej kiedy dostane film z Twego telefonu, wiesz ten "tylko dla doroslych" w ktorym gram jedna z glownych rol? :lol:

Dodano: 2008-03-02 18:00

ha! wiesz, najpierw to Ty mnie maila podaj, ja się nie zda wysłać ten boskiej jakości materiał filmowy zasługujący PRZYNAJMNIEJ, PRZYNAJMNIEJ powtarzam :wink: , na Oscara to trzeba będzie z telefonu na telefon jakimś Blue lub podczerwienią... a po to to akurat musisz zjechać tutaj:wink:

Dodano: 2008-03-02 18:19

szesc

potwierdzam , mialo mocno wiac a tylko jakies mocniejsze zefirki , normalnie czuje sie oszukany , komplet skrzydel musi poczekac na jakies mocniejsze powiewy ...

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-03-03 05:56

Morgen,
dzisiaj mi nawet 100 kaw nie pomoze...
pozdrawiam

Dodano: 2008-03-03 06:36

Narea napisał(a):
Miałam dziwny sen... Oczywiście basen, w basenie Semciu (śliczny blondasek o wadze małego słonia 8O )

Witam.
Ten blondasek to mi nawet przypadł do gustu :wink: ale ten słonik (?), no chyba, że trąbkę też miał fajną .
Hmmm...mówisz słonik :arrow: Nareo...chyba "lekko" wygłodzony wnioskując po wadze :lol:

Oj ten tydzień będzie ciężki dla mnie z wielu względów.

Pozdrawiam
S.

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-03-03 07:14 Zmieniono: 2008-03-03 07:59

Witaj Przyjacielu, Selenko :*

Widze, zes dzis wyjatkowo ranny ptaszek, tzn słonik :wink: o Selence juz nie wspomne

Jestem pelen podziwiu, ze Ci sie udalo tak rano powstac, bo mi przy poniedzialku tylek z lozka zwlec graniczy z cudem, a tym bardziej jak znow te cholerne kregi daly o sobie znac...

Cos sie dzieje Stary? Co z tym tygodniem nie tak?

Moj tydzien zapewne bedzie taki sam jak ostatni, przedoostatni.. itd... ale za to swiadomosc tego co sie zapowiada w przyszlych tygodniach dodaje wiatru w zagle :)

Pozdrawiam i ide poznecac sie nad expressem :wink:

Dodano: 2008-03-03 07:43

Powitać, powitać!

Doktorze, Semjanie, Selene - pozdrawiam z samego rana :D

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-03-03 08:08

Witaj Martusia :*

Niby huraganu nie udalo mi sie doswiadczyc, ale takich doswiadczen jakiego nabyli pasazerowie tego samolotu to raczej nie chcialbym uzyskac. W sobote na lotnisku w Hamburgu malo nie stracilismy jednej maszyny z powodu tzw. efektu crosswind, na szczescie jak zaraz sami zobaczycie pilotow mamy pierwszoligowych. Wszystko dobrze sie skonczylo..

Oto fotki:
a) moment uderzenia skrzydlem
http://geo.tcz.pl/lotnicze/inne/lh_crosswind.jpg
b) efekt koncowy
http://img231.imageshack.us/img231/7726/undhp144mx3.jpg

oraz film: (tylko prosilbym ludzi o slabych nerwach nie grzebac zbytnio w innych filmikach - ja mam dosyc mocne nerwy, ale w kilku przypadkach nie wytrzymalem)
http://www.liveleak.com/view?i=ddb_1204404185

Dodano: 2008-03-03 08:14

O kurcze, ostro, ostro!!! :o :o :o

Cieszę się, że koniec końców nikomu nic się nie stało. :o

Teraz już wiem, żeby nigdy nie używać słowa "stres" w kontekście mojej pracy, chociażbyśmy mieli 10 kontroli i 40 sprawozdań jednocześnie. 8O

Brawa dla pilotów!

Dodano: 2008-03-03 09:02

Czołem Dekadenci!

:arrow: Martuś - dzięki za pyszną zabawę w sobotę. Chyba mam jeszcze niedosyt
Trzeba pomyśleć o kolejnym weekendzie, no chyba że będziesz zajęta

:arrow: Dottore - ja nic nie wiem, ja tu tylko sprzątam. Z resztą nie było mnie parę ładnych dni i kontakt ze mną był ograniczony. Z resztą ja - skromny żuczek - niewiele mogę

Lepiej powiedz mi, Dottore, na czym dokładnie polega ten efekt crosswind, bo inaczej już chyba nigdy do samolotu nie wsiądę
:o

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2008-03-03 09:06

Witaj, Olu :*

Little_China_Girl napisał(a):

na czym dokładnie polega ten efekt crosswind, bo inaczej już chyba nigdy do samolotu nie wsiądę

Jam laik, ale z tego, co widać było na załączonym filmie, wiał bardzo silny boczny wiatr. Widziałaś, jak tym samolotem miotało? :o

Dodano: 2008-03-03 09:16

:*

Tak, widziałam filmik.
Skutecznie mnie zniechęcił od oglądania innych, pewnie bardziej dramatycznych.

Chyba rzeczywiście ci piloci muszą mieć stalowe nerwy, żeby nie poddać się panice w takich sytuacjach.

Dodano: 2008-03-03 09:19 Zmieniono: 2008-03-03 13:49

Witaj Sweet Sister :*

Little_China_Girl napisał(a):

Lepiej powiedz mi, Dottore, na czym dokładnie polega ten efekt crosswind, bo inaczej już chyba nigdy do samolotu nie wsiądę

Tak jak Martusia wspomniala -najogolniej rzecz ujmujac.

Wiatry boczne byly tak silne, ze pilot byl zmuszony do sadzania maszyny niemalze bokiem (co widac na filmie). Przy czym naprawde musial byc dobry bo w takich sytuacjach z reguly decyduje sie jednak na holding (czyli lata sobie nad lotniskiem, czekajac na lepszy moment) badz leci na inne. Wiatry boczne sa bardzo niebezpieczne, a szczegolnie te zrywajace sie nagle.

A co do innych filmow - kto jak kto, ale Ty Siostra nie ogladaj innych - sa naprawde nieprzyjemne...

Calus :*

EDIT: Wyczyn tego pilota, przez innych pilotow zostal uznany za majstersztyk :)

Dodano: 2008-03-03 09:30

:*

Nie będę oglądać, bo może w przyszłości będę chciała jeszcze sobie troszkę polatać ... samolotem oczywiście :D
Aj, ciągnie do podróżowania, ciągnie :D

Najpierw zwiedzę Poznań - jakoś dziwnie mi się teraz tutaj wszystko podoba.

Dodano: 2008-03-03 10:40

To zeby nie odstraszac kompletnie od latania, tutaj nieco na wesolo, czyli "rozgrzewka" silnikow i kilka ladnych widoczkow. Warto zwrocic uwage w drugim filmie, w koncowce, jak dwoch gapiow pieknie trzyma sie siatki, zeby nie wyladowac w oceanie :wink: A wszystko to na jednym z najpiekniej polozonych lotnisk na swiecie. Czyli KARAIBY :) ktore swoja droga rozwazam jako miejsce urlopu w przyszlym roku :)

Oto filmy:
http://www.youtube.com/watch?v=WTLGsEErWJY

http://www.liveleak.com/view?i=592_1180783864

Dodano: 2008-03-03 15:02

Witam! i zaraz spadam do pracy... Królu, posłałam juz filmik. powodzenia wam wszystkim i polejcie kawki Słoneczka puchate i słoniki malutkie... :wink:

Dodano: 2008-03-03 15:17

Witam wszystkich :) lecę do nauki studia studia heh...a jutro z rana na zajęcia 5 rano...to nieludzkie..

Dodano: 2008-03-03 17:03

Witajcie kobietki Nareo :* Macabrio :*

Narea napisał(a):
Królu, posłałam juz filmik.

8O 8O 8O 8O 8O Martula ja Cie ladnie prosze - nie pokazuj tego filmu nikomu... To chyba nie ja, nie mozliwe, to nie moglem byc ja :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Dodano: 2008-03-03 19:39

TO TY!!!!!!!!!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: buahahaahhaha!!! to video obiegnie świat!!! :lol: :wink:

Dodano: 2008-03-04 06:59

SALUTEN

No coz...tym razem ja pierwszy...Trzeba znow sie poznecac nad expressem.

:arrow: Narea - moja droga, ja Cie ladnie przywoluje do porzadku :lol: Ten film publicznie pokazywany moglby pogrzebac trzech tenorow. Jednego po drugim :wink:

A tak na marginesie co sie dzieje z Dzej? Widzial Ją ktos? Czyzby dochodzila do siebie po urodzinach? :lol:

Pozdrawiam i milego dnia zycze, a tymczasem ide odpisywac na listy :)

Dodano: 2008-03-04 07:49

Doktor dzisiaj pierwszy, widzę :D

Ja już na posterunku - zatem witam naczelnego kawożłopa I witam też kolejnych gości, którzy przyjdą.

A na razie muszę się rozbudzić, bo ziewam jeszcze.

Dodano: 2008-03-04 07:55

Bonjour el Dottore:) :* Witaj M. :)

No to ja tez ide sie poznecac... nad swoimi płucami, kurde osma, a ja juz pale 6stego papierosa :roll:

J. nie widziałam, moze faktycznie leczy kaca pourodzinowego :lol:

P.S. WHOA! Nie poznałes mnie? No wiesz coooo? :wink:

Dodano: 2008-03-04 08:27

Witam Martusie :*

Selene69 napisał(a):

P.S. WHOA! Nie poznałes mnie? No wiesz coooo? :wink:

Selenka, przeszlas metamorfoze to co mi sie dziwisz? Jestes kobieta o stu twarzach :wink:

:arrow: Solitary - nie ziewaj tak mocno bo nas polkniesz :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło