Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 193

Dodano: 2008-01-31 17:22

dottore - e tam od razu rozbestwienie i ten tego zlot , skromne spotkanie ... ale jezeli nie poz to ekhm chyba faktycznie trzeba poczekac az cos komus zaswita

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-01-31 17:51

a w takim razie zapraszam na zlot do mojego zadupia :twisted: a co! jak szaleć to szaleć!:D dodatkowo podam wam termin kiedy możecie mnie odwiedzić, okazało się bowiem, że będę tu na miejscu miała swoją wystawę prac 8O KAWY,KAWY,KAWY!!!! chyba jeszcze nie wierzę... 8O

Dodano: 2008-01-31 18:09 Zmieniono: 2008-01-31 18:17

Narea napisał(a):
a w takim razie zapraszam na zlot do mojego zadupia :twisted: a co! jak szaleć to szaleć!:D dodatkowo podam wam termin kiedy możecie mnie odwiedzić, okazało się bowiem, że będę tu na miejscu miała swoją wystawę prac 8O KAWY,KAWY,KAWY!!!! chyba jeszcze nie wierzę... 8O

Jak zapewne wiesz Nareo - swego czasu mieszkalem na tym Twoim zadupiu (o ile imie jego na O.) A co do wystawy to jesli o mnie chodzi to mysle, ze calkiem niezla okazja i do tego ze sztuka w tle.

Tyle, ze jest jedno "ale" tak sobie uswiadomilem. Najpierw koncert potem wylot na wyspy - tak wiec troche to obciazy moj budzet, wiec do momentu powrotu z Wysp, zadne wieksze eskapady narazie nie wchodza w rachube w moim przypadku

P.S. Molestuj Mater swoją, McCoyem Martula :wink:

Dodano: 2008-01-31 18:16

dr_Faustus napisał(a):

Ostatnie spotkanie Decadensow w prawie pelnym skladzie (tutaj uklon w strone nieobecnej Hanahhh, oraz Selenki) odbyl sie na Sylwestra w Pozku

Insynuujesz, że Seleny nie było na Sylwestrze? 8O 8O Stary Brachu...lekka przesada :) :lol: Sam ją przywiozłem, półżywą ale zawsze

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-01-31 18:18

Semjan napisał(a):

Insynuujesz, że Seleny nie było na Sylwestrze? 8O 8O Stary Brachu...lekka przesada :) :lol: Sam ją przywiozłem, półżywą ale zawsze

Faktycznie Bracie, zle sie wyrazilem. Zwracam honor. Oczywiscie nasza Selenka byla :lol: Przepraszam

Dodano: 2008-01-31 19:09

Witaj Semjanie :) <wstawiam kwiatek do wazonu>. Witaj nomay. <odwzajemniam ukłon>

Nareo, gratuluję wystawy :)

Teraz dla odmiany delektuję się herbatą. Herbata z konfiturą pita z dużego, półlitrowego kubka to to, co tygrysy lubią najbardziej. :D

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-01-31 19:40

Solitary napisał(a):
Herbata z konfiturą pita z dużego, półlitrowego kubka to to, co tygrysy lubią najbardziej. :D

Hmm - a myslalem, ze tygrysice :wink:

Z kolei tygryski uwielbiajace zielone barwy, dzis z takiego wlasnie kufelka popijaja to co w nim byc powinno :wink: czyli pewien trunek wywodzacy sie ze starozytnego Egiptu :lol:

W razie co, to prosze mnie wzywac smialo z zaplecza. Tym czasem ide oddac sie kolejnym odcinkom Twin Peaks :wink:

<bierze zza baru wiaderko pelne paprykowych chipsow i szesciopak zlotego eliksiru, poczym znika na zapleczu>

P.S. Jak bylem na studiach panno M., to pamietam, ze mialem identyczne upodobanie jak Ty, mianowicie herbatka z duzego pollitrowego kufla :lol: Dzien bez niej - dniem straconym byl...

Dodano: 2008-02-01 01:22

narea Twoje miasto to poznan ? jezeli tak to kwestia zlotu legla jak to mowia caly misterny plan w ...

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-01 05:08

dr_Faustus napisał(a):
... Jak bylem na studiach panno M., to pamietam, ze mialem identyczne upodobanie jak Ty, mianowicie herbatka z duzego pollitrowego kufla
Droga M. - zdaje się, że pięknie Cię Doktor odmłodził :D
Ech - studia to piękna rzecz np.: chodzenie spać o 5 nad ranem, zwłaszcza podczas sesji.

*
Jak to nie Poznań, jak Poznań ? :D:D:D

Życzę Wam bezbolesnej pobudki i ... byle szybciej do weekendu

... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...

Dodano: 2008-02-01 07:06

[quote="Little_China_Girl Jak to nie Poznań, jak Poznań ? :D:D:D[/quote]

Żaden poznań :wink:

Witam kawoszy i kawoszki.
Jedyna myśl w głowie brzmi...kawy!

:arrow: Dr.
CP'08 stoi pod wielkim znakiem zapytania.

Dodano: 2008-02-01 07:27

SALUTO RANNE PTASZKI

Semek napisał(a):

CP'08 stoi pod wielkim znakiem zapytania.

Kurcze Semek, nie zalamuj mnie i nie rob mi tego, Stary
Bez Ciebie to juz nie to samo...
Chyba sie domyslam, co Ci po glowie chodzi...Czyzby to bylo to o czym mi wspominales na urodzinach Regisa?

Po 16.00 czekam na Ciebie na zapleczu

Dodano: 2008-02-01 08:30

Witam wszystkich kawoszy. Poproszę kawkę na rozbudzenie :)

Dodano: 2008-02-01 08:50

Solitary napisał(a):

Witaj M.

Dzis serwuje ponownie kawe z zagranicznych wojazy, a konkretnie pochodzącą z tajemniczej doliny Amazonki. Brazylijski szatan o cudnym posmaku tamtejszych ziół, zapakowana w specjalnie do tego wyrabiane (plecione) woreczki z jakis dziwnych lisci, albo lian. Ktoz to wie, w kazdym razie - smak nieziemski :lol:

Pozdrawiam

Faust

Dodano: 2008-02-01 08:52

Solitary napisał(a):

Witaj Solitary :*

Już się robi :wink: Klient nasz Pan

nie do końca jest to co myślisz. Tamta alternatywa rozmywa się w przepastnych mgłach z powodu o którym Ci nadmieniłem parę dni temu. Skutecznie mnie odrzucił od tej alternatywy.

Dodano: 2008-02-01 09:03

Semjan napisał(a):

nie do końca jest to co myślisz. Tamta alternatywa rozmywa się w przepastnych mgłach z powodu o którym Ci nadmieniłem parę dni temu. Skutecznie mnie odrzucił od tej alternatywy.

Hmm, siłą Cie wezmę w takim razie :wink: A jak sam nie bede sobie z Toba Przyjacielu radzil to przyjda mi z odsiecza nasi bracia - Regis i Kapelutek. W koncu czterej jezdzcy "herbacianej %% Apokalipsy" :wink: musza w pelnym skladzie zawitac na zamku i nie ma, ze boli :wink: Na szczescie jest jeszcze sporo czasu, wiec moze uda mi sie wybic Ci te dziwne pomysly z glowy.

Dodano: 2008-02-01 09:52

Little_China_Girl napisał(a):

Jak to nie Poznań, jak Poznań ? :D:D:D

to rozumiem :)

walka z uciskiem i wladza :D

Chineczka i Solitary caluje raczki
Dottore i Semjan grabulka

dzisiaj kaweczka bo aura nie sprzyja szybkiemu wybudzaniu.

Dodano: 2008-02-01 10:45

Witaj kochana Solitary :*
Semek, Doktor, Cold - witajcie Panowie :*

dr_Faustus napisał(a):
Hmm, siłą Cie wezmę w takim razie :wink: A jak sam nie bede sobie z Toba Przyjacielu radzil to przyjda mi z odsiecza nasi bracia - Regis i Kapelutek.

:arrow: Semjanek: Dobra, okej Stary - ten Poznań mogę Ci spokojnie odpuścić, ale już nie CP.

Lojalnie ostrzegam: dojdzie do takiej sytuacji, że już nie tylko Doktor z Kapeluszem i Regisem, ale również Solitary i ja "będziemy musiały brać Cię siłą" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nie wiem, czy wyjdziesz z tego bez szwanku, a więc nie strasz nas wizją, że Ciebie nie będzie.

Dodano: 2008-02-01 11:02

ale również Solitary i ja "będziemy musiały brać Cię siłą" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Mysle siostrzyczka, ze ta wizja mojemu Przyjacielu :wink: spodobalaby sie najbardziej :lol: Hmm, moze jak takich arguementow bedziecie uzywaly to ja tez jeszcze raz rozwaze wyjazd :wink: Ale tak na powaznie - postrasz mego Przyjacielu, postrasz... Niech sobie nie mysli, ze pojedziemy bez Niego...

Dodano: 2008-02-01 11:29

Argumenty - argumentami. Jak nie można po dobroci, no to siłą jedynie

dr_Faustus napisał(a):
(...) to ja tez jeszcze raz rozwaze wyjazd (...)
8O Jak ja mam rozumieć powyższe zdanie?
8O Jak to "ja też jeszcze raz rozważę wyjazd" ?
Czy Ty też miałeś zamiar wykręcić się z CP?
Czy może aby mam jakąś pikselozę i źle czytam z monitora? :evil:

dr_Faustus napisał(a):
:wink: Ale tak na powaznie - postrasz mego Przyjacielu, postrasz... Niech sobie nie mysli, ze pojedziemy bez Niego...
Zdecydowanie wolałabym zastosować najpierw środki pokojowe, abyście i Ty Semku, i Ty Doktorze się wybrali na to CP.

Ja wiem: temat tego festiwalu był wałkowany już na wszystkie możliwe sposoby i jaki festiwal jest, każdy widzi.

Ale jest to jeszcze kilka dobrych miesięcy. Ja nie wiem, co będzie się działo jutro, a co dopiero za jakiś tam odległy czas. Nie mówcie już dziś, że nie pojedziecie.

A, a, a... tak poza tym ... Wy Kochani nie wkur* ajcie mnie po prostu. I już :twisted: :lol:

Dodano: 2008-02-01 11:47

Ja tam się stuprocentowo wybiera. O ile (odpukać) nie przeszkodzi mi siła wyższa, to się zjawię. Urlop już zaplanowany. :D

W każdym razie czym więcej doborowego towarzystwa, tym lepiej. :)

Dodano: 2008-02-01 12:03

Czy Ty też miałeś zamiar wykręcić się z CP?
Czy może aby mam jakąś pikselozę i źle czytam z monitora? :evil:

Oj Siostra, ja jak zwykle droczylem sie z Toba :wink: Zachcialo mi sie poprostu zasmakowac Waszych argumentow przekonujacych :wink: Ocenic jak bardzo i jak gleboko by trafily do mnie :wink:

Poza tym apropos CP - po cichu z pewna osoba, poczynilem juz wstepne rozmowy w pewnym temacie, wiec rozumiem, ze mam o Tobie pamietac Sis w razie co... :wink:

Dodano: 2008-02-01 12:12

dr_Faustus napisał(a):
Oj Siostra, ja jak zwykle droczylem sie z Toba :wink: Zachcialo mi sie poprostu zasmakowac Waszych argumentow przekonujacych :wink: Ocenic jak bardzo i jak gleboko by trafily do mnie :wink:
No toś wymyślił sposób na weryfikację tego :D:D
Zapewniam, że byłyby to argumenty niepodważalne
Semek może się już zacząc bać.
dr_Faustus napisał(a):
Poza tym apropos CP - po cichu z pewna osoba, poczynilem juz wstepne rozmowy w pewnym temacie, wiec rozumiem, ze mam o Tobie pamietac Sis w razie co... :wink:
Dzięki, że pomyślałeś o mnie. Chyba wiem, o co chodzi. Z Tobą nie zginę nigdy
Ale jakby co konkretnie, to może zostaw mi wiadomość na priva.

Miłego dnia Wam życzę, moi drodzy Kawosze.

Dodano: 2008-02-01 12:27

A, a, a... tak poza tym ... Wy Kochani nie wkur* ajcie mnie po prostu. I już :twisted: :lol:

Jakież nie ładne słowa na ustach tak pięknych widzę 8O

Droga Chineczko nie denerwuj się, złość urodzie szkodzi 8) Szkoda by było tych Twoich dołeczków na policzkach gdy się uśmiechasz

:arrow: Semjanek: Dobra, okej Stary - ten Poznań mogę Ci spokojnie odpuścić, ale już nie CP.

Lojalnie ostrzegam (....) również Solitary i ja "będziemy musiały brać Cię siłą" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Już mi sie podoba...trójkąt przemocy...mrrr :twisted: No to nie jadę, o!

dr_Faustus napisał(a):

:lol: :lol: :lol: Cały Dr....z kimś...o czymś...w pewny...o pewnym...Skąd ja to znam :roll:

Na dzień dzisiejszy nie jestem zainteresowany CP. Może bliżej festu coś mi się poprzestawia ale pewnie wtedy miejsówki nie znajdę i sobie odpuszczę buhahah :lol:

Pozdrawiam.

Dodano: 2008-02-01 12:31

Semjan napisał(a):
Już mi sie podoba...trójkąt przemocy...mrrr :twisted: No to nie jadę, o!

Prowokator :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodano: 2008-02-01 12:44

Semjan napisał(a):
:lol: :lol: :lol: Cały Dr....z kimś...o czymś...w pewny...o pewnym...Skąd ja to znam :roll:

Na dzień dzisiejszy nie jestem zainteresowany CP. Może bliżej festu coś mi się poprzestawia ale pewnie wtedy miejsówki nie znajdę i sobie odpuszczę buhahah :lol:

Ty mi tu nie pitol Bratku :twisted: O Tobie tez pomyslalem, wiec miejscowe zawsze bedziesz mial. Poza tym Wredoto jedna - mimo wszystko pamietliwy jestes :wink:

:arrow: Sis - mysle, ze okolo marca, moze kwietnia zostaniesz poinformowana w tym temacie. Narazie zostaly poczynione rozmowy z calkiem niezlym skutkiem. Tak wiec o Tobie i pozostalej czesci naszej zalogi pamietam i nie zapomne :*

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło