Dodano: 2007-12-19 14:47 Zmieniono: 2007-12-19 14:59
Dzia Wain:) Już się zaznajomiłam z przepisem oraz jego modyfikacjami stworzonymi przez komentujące przepis osoby i...muszę spróbować, bo z niewiadomych przyczyn dopadł mnie lekki ślinotok 8O
:arrow: HAniu :* Czekam zatem niecierpliwie, a znając Twoją słabość do słodkości, mam pewność, że jak piszesz "pyszny" to taki być musi 
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-19 14:59
Jestem znowu, widze ze ktos w moim pueblos na zapleczu komara pieknie dusi :wink: zatem niech mu sie snią słodycze...
A co do nominacji... Ja tam nominuje Was wszystkich, moi drodzy, do tytulu "debesciarskie" towarzystwo - bo bez Was nie byloby nas, czyli Decadence... I proponuje dajmy temu juz spokoj...Co za duzo to niezdrowo...
Drogie Kobietki, ja ogolnie nie przepadam za slodyczami w postaci ciast i innych łakoci, ale z checia bym sprobowal Dzej-Dzej Twego wyrobu :lol:
Dodano: 2007-12-19 15:19
Hej Dottore, jak tylko będzie ku temu okazja to chętnie Cię uraczę moimi wydumkami kulinarnymi 8) :twisted:
A tymczasem moi drodzy znikam...za czas niedługi ruszam, as usual to Toruń na wieczorne zajęcia...a tak mi się chce...
Już mi się świąteczny nastrój załączył i ni w pe ni w oko mam chęć na codzienne wyjazdy na uczelnię...byle do piątku, byle do piątku :roll:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-19 15:51
| Semjan napisał(a): |
| Hej S. :*
Ja dziękuję za kawkę, właśnie skończyłem drugą, gardełko pobolewa, katar męczy więc za fajankę też podziękuję. |
Biedny S. :* <głaszcze po głowce, przytula do cyca> Do wyra i to juz! :wink:
| Jak Wam się podoba temat: Osobistości DP roku 2007 :lol: ? rozdanie Nagrody Grammy za 2007 to chyba to nie będzie :D raczej Quiz rodem ze szmatławca :lol: (bez obrazy dla nominowanych haha i zalożyciela tematu :twisted: ) |
No ciekawie sie ten temat wczoraj rozwinał, ale niestety pokasowały posty, niedobre mody :lol:
| Dottore napisał(a): |
| Selenko - wiesz dla facetow najlepsze na bol glowy sa oklady z mlodych piersi Wink a dla kobiet oklady z.... puzzla (You know what I mean) Wink |
I know, I know :twisted:
tja, ale jestem w pracy i moge liczyc tylko na scrabble :lol: :wink: czekaj, czekaj, may jednego puzzla, ale on jest ciezko zajety :lol:
Mi sie swiateczny nastroj na szczescie jeszcze nie załaczył, ale Sylwestrowy jak najbardziej :wink: Dottore, nadal czuje sie rozdarta wewnetrznie :wink:
Pozdrawiam ciepło znad klawiaturki, błogi spokoj mam dzis w biurze, jak miło, moge poczytac ksiazke mojego ulubionego, inteligentnego zboczenca Henry Millera :twisted:
Dodano: 2007-12-19 16:32
| Selene69 napisał(a): |
|
Mi sie swiateczny nastroj na szczescie jeszcze nie załaczył, ale Sylwestrowy jak najbardziej :wink: Dottore, nadal czuje sie rozdarta wewnetrznie :wink: Pozdrawiam ciepło znad klawiaturki |
Ja te nastroje dzielnie odganiam, zeby zbyt szybko nie nadeszly.. Nie znosze swiat, ani tej chorej otoczki wokol nich :twisted:
Selenko - przykro mi, ze Cie, az tak rozdarlem wczoraj :wink: moge jakos hmm, pozszywac Cie w jedna calosc? :wink: A tak na powaznie - mam nadzieje, ze owe rozdarcie w miare szybko minie i nasz secret plan powiedzie sie :wink:
Rowniez cieplo pozdrawiam
Dodano: 2007-12-19 17:54
|
:arrow: Zecie i EV Cała przyjemność po mojej stronie. B.t.w Wasz widok na kanapce w krańcowej fazie imprezki był czarujący :wink: Musimy koniecznie to powtórzyć. |
Dziękuję, dziękuję
a że powtórzyć należy to chyba oczywiste :twisted:
| el Dottore napisał(a): |
|
Drogi Zeciku&Ev, to juz nie pierwsze nasze wspolne balety i gwarantuje, ze nie ostatnie. Milo bylo mi ujrzec Wasze lica. Tak wogole to witamy na pokladzie Decadence :lol: |
Wiadomo, że było to jedno z wielu naszych przeszłych i przyszłych spotkań, ale każde jest wyjątkowe i należy je odpowiednio celebrować
A co do Twego mnie tu powitania, to śpieszę nadmienić, iż nie będę na tym pokładzie witał Was często.
Wdepnąłem tylko przy okazji, złożenia podziękowań za pozdrowienia, o których bym się nawet nie dowiedział, gdyby mi o tym nie powiedziano
Musze przyznać, ze nie odwiedzałem wcześniej tego wątku ani razu, a ja bardzo rzadko zmieniam przyzwyczajenia :twisted:
...poza tym...
.....nie pijam kawy :lol:
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2007-12-19 18:20
Cóż, nadszedł koniec pracy. Do jutra kochani i za dużo kawy nie pijcie :)
<user has logged out>
Dodano: 2007-12-19 19:32
| zet napisał(a): |
|
A co do Twego mnie tu powitania, to śpieszę nadmienić, iż nie będę na tym pokładzie witał Was często. Wdepnąłem tylko przy okazji, złożenia podziękowań za pozdrowienia, o których bym się nawet nie dowiedział, gdyby mi o tym nie powiedziano
Musze przyznać, ze nie odwiedzałem wcześniej tego wątku ani razu, a ja bardzo rzadko zmieniam przyzwyczajenia :twisted: ...poza tym... .....nie pijam kawy :lol: |
A ja Cie drogi Zecie do niczego zmuszac nie mam zamiaru :wink: ale z tego co sugerujesz widze, ze wywiad dziala calkiem sprawnie - dobrze wiedziec [choc szczerze powiedziawszy zupelnie mnie to nie dziwi] :twisted:
Moze wykorzystam to i jakis maly REVOLUTION or SABOTAGE kiedys jeszcze urzadze :twisted:
No i na koniec - kawy nie pijasz - ale innych trunkow nigdy mi nie odmawiasz :wink: a to juz cos :wink:
Serdecznie pozdrawiam
przekaz pozdrowienia rowniez dla swej damy Ev
:arrow: Mr. W. - trzymaj sie i do jutra. Pozdrawiam kolege
Dodano: 2007-12-19 20:45
| dr_Faustus napisał(a): |
| Selenko - przykro mi, ze Cie, az tak rozdarlem wczoraj :wink: moge jakos hmm, pozszywac Cie w jedna calosc? :wink: A tak na powaznie - mam nadzieje, ze owe rozdarcie w miare szybko minie i nasz secret plan powiedzie sie :wink:
Rowniez cieplo pozdrawiam |
minie, minie, dzis, zobaczymy z jakim rezultatem :wink:
Tez mam nadzieje, ze nasz plan niecny buahahahaha sie powiedzie, dam znac tonight :twisted:
Nadal kwitne w pracy przed kompem, pale z nudow, pije z nudow i jem z nudow, masakra i do tego mnie nosi, nie wiem, co ze soba zrobic...
Dodano: 2007-12-19 21:23
| Selene69 napisał(a): |
|
nadal kwitne w pracy przed kompem, pale z nudow, pije z nudow i jem z nudow, masakra i do tego mnie nosi, nie wiem, co ze soba zrobic... |
Jakby to Hubercik z Urbanem w nazwisku powiedzial - moze chcesz zadzwonic Selenko do przyjaciela?
:twisted:
Kurcze brakuje tutaj mego wspolnika, odkad jakas zaraza go powalila to tak dziwnie jest... Wszystko na to wskazuje, ze przez jakis czas jestesmy skazani na siebie :wink: (BTW: jakby wszystkie takie wyroki skazujace byly, to bylbym najgorszym nicponiem jakiego swiat widzial) :twisted:
Dodano: 2007-12-19 23:27
Dziś zaliczyłem kolejny odcinek serialu "Z życia wzięte". Przekazał mi starą prawdę życiowa: Że chłód stali w plecach czuje się tylko raz.
Od dziś zmieniam ukierunkowanie wg poniższego:)
Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie. Twoje Szczęście Innych Jebie.
How sweet.:)and nice.Mrauk.
------------------------------------------------------
Next day. Pierwszy:) mam ochotę na zielone tchibo. Kwaśny humor to i kwaśna kawa pasuje :wink: :D
Pozdrawiam ludzików z DC.
Sem.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-20 08:46
Witam Cie Sem :) Kurwa, jednak mam kaca, a myslałem, że uda mi się tego uniknąć. BTW: kuzyn powiedział że Combichrist to "drewniane techno" - oczywiście nigdy przedtem ich nie słyszał :twisted:
.
Dodano: 2007-12-20 08:55
Witajcie
Nomey oto mój "bananowiec"
---3 paczki biszkoptów długich
---1 mleko skondensowane w puszce <trzeba gotowwać przez 2 godziny w puszce, a zrobi się karmel :)>
--- 5 bananów
--- śmietana 30% <która trzeba ubic >
Biszkopty układasz na całej blasze, kroisz banany wzdłuż jednego na jakieś 4 plastry wychosza z jednego i tez układasz na całej powierzchni biszkoptów.
Rozsmarowywyjesz ugotowany karmel na babanach <czyli po całości>.
Robirsz jeszcze jedna warstwe poczawszy od biszkoptów, babanów i karmelu <czyli j.w>
Na koniec- ubita śmietane także na calej powierzchni delikatnie rozkladasz - mozna posypac kakaem przez siteczko lub zetrzec na tartce czekolade...I odstawic w zimne miejsce...
Ciasto- łatwe ,pyszne, zawsze kazdemu smakuje, takze z czystym sumieniem polecam :D
Pozdrowienia dla wszytkich smutasów
Dodano: 2007-12-20 09:43
Witaj Harl <graba>
Witaj Hanahhh...
Pozdrawiam i oblizuję się jezyczkiem czytajac Twój przepis Hanahhh :)
Dodano: 2007-12-20 09:44
<
rzez drzwi wślizguje się kostka lodu, z grubsza przypominająca Mr W.>
Witam moi drodzy.
Anula :*
Semjan <graba>
Harl <graba>
Kawy, pliiiz! Odmroziłem sobie tyłek pod tym bankiem a i tak nic nie załatwiłem... :evil:
Dodano: 2007-12-20 10:05
Witaj W.!
rozgrzej się, a ja już niosę kawę i rum :) proszę.
Dodano: 2007-12-20 10:10
Ooooch... <chwyta kawę w skostniałe dłonie> Dzięki Ci, dobry człowieku. Od razu lepiej :).
No, słuchawki w uszy, volume na full i można zaczynać pracę :).
<15 sekund później>
Albo i nie. Znowu LAN zdechł :D
:) Dodano: 2007-12-20 13:08
buziole i zasylam Wesolych Swiat!!!
Hehe napisalam kontrowersyjny topic, jak sie wyrazil Harl malo "mroczny" :lol: a co mi tam mam ochote skladac zyczenia nawet jesli ktos nie lubi swiat, szczegolnie te w 90 jezykach :wink:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-12-20 13:12
W imieniu DC serdecznie dziekuje za życzonka :)
.
Dodano: 2007-12-20 13:14
:arrow: Kiris
I wzajemnie, życzę Ci wszystkiego najlepszego. :D
:arrow: Harl
śledzisz tę panią czy co? :wink:
Dodano: 2007-12-20 13:22
| :arrow: Harl śledzisz tę panią czy co? :wink: |
Hehehe... :twisted:
Kiris, dziękuję za życzenia :wink:
Dodano: 2007-12-20 13:26
|
:arrow: Harl śledzisz tę panią czy co? :wink: |
To jest niewidzialna siła, która przyciąga. Wzajemne przyciąganie :wink:
.
Dodano: 2007-12-20 13:27
Semjan, ba sledzi to malo powiedzane, ponoc go pociagam :wink: :lol:
"Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj" A.C. Swinburne
Dodano: 2007-12-20 13:30
Kotuś, czego Ty ze mną nie robisz :lol: moje zdechłe ciałko i duszyczka są uzależnione od Ciebie :lol: :wink:
.
Dodano: 2007-12-20 13:32
Co9z sprzedalam dusze "mrokom", wiec me zadanie to dusz sponiewieranie :wink: 8)