Dodano: 2007-12-17 10:24
Witam :) urwanie głowy mam, ale sobotnia imprezka podobała mi się. a tak btw - jak bracia zyjecie :twisted:
.
Dodano: 2007-12-17 10:39
| Harlequin napisał(a): |
| a tak btw - jak bracia zyjecie :twisted: |
Witaj Harl.
Szczerze? Srednio na jeza :wink: Powoli dochodze... do siebie oczywiscie :wink: Ale warto bylo... :wink:
:arrow: Anula - zatem czekam, az mnie kiedys znienacka zaskoczysz swoja osoba :lol:
Dodano: 2007-12-17 10:51
Ja ostatnio nie kontaktuje. Nastawiłem sobie wczoraj budzik na 6.45 ... na piątek :/ dzis bez sniadanka, wiec profanuje kawe mlekiem i cukrem 
.
Dodano: 2007-12-17 10:54
Witam!
AHHHHHH - ostatnie 5 dni pracy w tym roku!!! :twisted: <radocha>
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-12-17 11:17
Witaj Harl..przyjacielu :)
Hej Mianwi :)
:arrow: Harl Brachu...no jakoś żyję, choć jak widziałeś, ciężko było :lol: Nas dekadentów ciężko "dobić" no chyba, że klapką na muchy :wink: Miło było ujrzeć Twoją facjatę 8)
:arrow: Hanahh
Najplepiej to mnie zaskocz znienacka i przyduś ciałem do powierzchni płaskiej :lol:
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-17 12:28 Zmieniono: 2007-12-17 13:05
| Semjan napisał(a): |
| Co do Dextera :) jak polecam to musi być dobre hehe. Mnie poleciła film Androgyne i jestem jej zobowiazany :D
|
Dobry. Wpadłam na chwilkę.
Jak chuopaki obejrzycie - dam Wam drugi sezon
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Dodano: 2007-12-17 12:42
| androgyne napisał(a): |
|
Dobry. Wpadłam na chwilkę. Jak chuopaki obejrzycie - dam Wam drugi sezon |
Witaj droga kolezanko Semjana. Drugi sezon ja mam :) a poki co namietnie cwicze ten pierwszy.
Serdecznie pozdrawiam
Dottore :wink:
Dodano: 2007-12-17 13:48
| androgyne napisał(a): |
| [quote:18f59c77be="Semjan"]Co do Dextera :) jak polecam to musi być dobre hehe. Mnie poleciła film Androgyne i jestem jej zobowiazany :D
|
Dobry. Wpadłam na chwilkę.
Jak chuopaki obejrzycie - dam Wam drugi sezon[/quote:18f59c77be]
Ja się piszę 8) smaż płytkę bo mi się kończą odcinki :lol: :wink:
Pozdrawiam serdecznie
Sem.
Dodano: 2007-12-17 14:44
<'subtelnym' głosem przepitej barmanki>
Przyszłam na kawke, siedze zblazowana w robocie, ale nie załuje 8)
Dodano: 2007-12-17 16:41
Bry Państwu
Widzę pewne ożywienie po weekendowej pauzie...a nawet...znaczne bym powiedziała.
Widzę część z Państwa bawiła się przednio...inni sprzątali a jeszcze inni wisieli nad klawiaturą i smarowali kolejne strony, by za czas krótki (o zgrozo) tytuł magazyniera zdobyć...ehhh...życie :roll:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-17 17:20 Zmieniono: 2007-12-17 19:18
| nomay napisał(a): |
| inni wisieli nad klawiaturą i smarowali kolejne strony, by za czas krótki (o zgrozo) tytuł magazyniera zdobyć...ehhh...życie :roll: |
Witaj J. :lol:
EDIT: Widze, ze ze mna w dalszym ciagu jest zle - dopiero teraz zrozumialem co mialas na mysli - a juz zaczynalem robic sie nieprzyjemny dla pewnych "pisarzy" :wink: :lol:
Nomayko - jestem z Toba - bedzie dobrze, trzymam kciuki za jak najszybszy tytul magazyniera :wink:
Dodano: 2007-12-17 18:23
|
Widzę część z Państwa bawiła się przednio...inni sprzątali a jeszcze inni wisieli nad klawiaturą i smarowali kolejne strony, by za czas krótki (o zgrozo) tytuł magazyniera zdobyć...ehhh...życie :roll: |
Trzymaj się Kiciuś :lol: Jestem z Tobą :!: Cmok :***
Siedzę, zgryzam jabłko i myślę o moim bolącym brzuchu, że też cholera nie ma co robić :/ :wink:
EDIT: I'm a first ! Lecę na kawunię, brak mi jej jak śniętej rybie tlenu
Pozdrawiam.
Dodano: 2007-12-18 08:14
| Semjan napisał(a): |
|
EDIT: I'm a first ! Lecę na kawunię, brak mi jej jak śniętej rybie tlenu Pozdrawiam. |
Witam wszystkich obecnych i tych co dopiero sie zjawia. Wpadlem na chwile bo zaraz w podroz ruszam. Tak wiec poki co - trzymajcie sie cieplo i do nastepnego odezwania sie :lol:
Pozdrawiam serdecznie
Dottore
Dodano: 2007-12-18 08:33
:arrow: Dottore!
Wiatru w żagle życzę ! i szerokiej drogi :] Do zobaczyska Ptysiu 8)
Dodano: 2007-12-18 08:34
Witam Wszystkich :) Dzis garniak, w koncu wigilia firmowa - trzeba wygladac jak ludź :lol:
.
Dodano: 2007-12-18 08:48
| Harlequin napisał(a): |
| Witam Wszystkich :) Dzis garniak, w koncu wigilia firmowa - trzeba wygladac jak ludź :lol: |
Zrób sobie foto i prześlij mi na komę. :lol:
Dodano: 2007-12-18 09:06
Witam zacnych Panów:D
Semjan :*****
Dottore :*
Harl:*
z Instytutu SM...a, że troszku wolnego czasu przed zajęciami mam to wpadłam do Was na ciepłą i słodką kawencję...taką z bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi fofroszę <mruga zalotnie...a przynajmniej się stara>
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-18 09:26
| wpadłam do Was na ciepłą i słodką kawencję...taką z bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi fofroszę <mruga zalotnie...a przynajmniej się stara> |
Całuski Nomayko :*
No...na takie mruganie mogę powiedzieć tylko tak, już lecę po tę kawę !
Dodano: 2007-12-18 10:24
Ja też kolejną kawusię już siorbię :) miły dzien się zanosi, najgorsze 2 tygodnie za sobą, więc jestem happy, ze presja zrzucona :)
.
Dodano: 2007-12-18 11:08
Dziń dybry i tropem nomey :* mówię bry bry - cholera lodówka na drodze -z ledwością ominęłam drzewa i słupy przydrożne... ---- taka rada kierowcy uważać
A wogóle witam wszystkich :* :!: :!: :!:
Dodano: 2007-12-18 11:28
Witam wszystkich serdecznie.
Nomay :*
Anulka :*
Dottore <macha ręką w stronę odjeżdżającego pociągu>
Semjan <graba>
Harl <graba>
Wiesz co Gniewko? Czuję się jak idiota. Chyba tylko my będziemy na tej Wigilii w garniakach...
Dodano: 2007-12-18 11:37
Faceci w czerni <czyt. Harl i Wain>
za to jak wy będziecie przystojnie/dostojnie wydladac mrrr........
Nomey trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!! bedzie na pewno dobrze - musi być dobrze- połamania pióra <nie dziekuj>
Dodano: 2007-12-18 17:28
Właśnie wróciłem z firmowej Wigilii. Anula, miałaś rację :). Facetów pod krawatem na palcach obu rąk można było policzyć, więc z Harlem na pewno wybijaliśmy się z tłumu :D. Sympatycznie nawet było. Wyżerka super, szkoda tylko że wina tak mało dali :/.
Dodano: 2007-12-18 18:04
| Wainamoinen napisał(a): |
| Właśnie wróciłem z firmowej Wigilii. |
Tez własnie wrociłam z moja biurowa ferajna, siedze w pracy, wina było sporo :lol: jak mi sie nie chce juz tu siedziec... :wink:
Dodano: 2007-12-18 18:23
Czolem kolednicy :wink:
A ja wlasnie osiagnalem cel swej podrozy przed dwoma godzinami, wiec przybylem do Was na jakis czas... Przy okazji, łapiąc sie na pewien plebiscyt :twisted:
Nomay,Selenko i Aniu :*:*
Semjan, Harl i Mr.W. <graba>
Widze, ze wiele sie nie wydarzylo :wink:
A Ty Aniu jak bedziesz mi tak jezdzila po piracku to ja Ci kiedys osobiscie prawko schowam :wink: