Dodano: 2011-07-21 22:50
Mój ojciec ma linuksa i też mówi, że już na inny się nie przestawi. Ja jakoś jestem zakorzeniona w windowsie
Gry mają coraz więcej idiotycznych zaezpieczeń, które ludzie i tak obchodzą więc..nic im to nie daje..
Piractwo Dodano: 2013-11-07 14:25
Myślę, że (jak to było wspomniane już wcześniej) gdyby płyty czy to z grami czy muzyką były tańsze to skończył by się odwieczny problem:
- kopiować .......?
- nie kopiować.......?
Dodano: 2013-11-07 16:06 Zmieniono: 2013-11-07 16:57
Jeśli jakaś płyta (muzyka, gra) mi się podoba, to muszę mieć oryginał, choć bym miał przez miesiąc, dwa jechać na suchych bułkach
co mi nie pójdzie na PC, pójdzie na konsoli, stare na PC nowe na Konsolce i na odwrót :-)
Ponownie jeśli chodzi o gry zapraszam do któregoś z tematów o grach :-)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2013-11-07 18:57 Zmieniono: 2013-11-07 18:57
Też siedze na ubuntu i nie wyobrażam sobie niczego innego. Do grania mam konsolę
A co do muzyki to preferuję płyty. Ten kawałek plastiku moge sprzedać, pożyczyć znajomemu itp.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2013-11-07 20:51
Gram na konsolach,kompa obsluguje w pozycji poziomej mysza,pamietam przerobke boxa,klopot w chooj gra nie warta swieczki wole temat second hand mniej uciazliwy.
Cdeki?-rzadko wchgodze,czasy "oltarzy" na chalupie mam za soba,staram sie byc na bierzaco w temacie i place jak trzeba za ssanie w sieci a ekipy o ile moge wspieram na zywca.