Dodano: 2007-02-05 17:48
| Silmeor napisał(a): |
| ...a nawet zaczalem to uznawac za wyroznik tego forum; bylo po prostu inne od pozostalych... |
to mi sie najbardziej podoba w tej wypowiedzi,bo jest bardzo prawdziwe :)
Dodano: 2007-02-05 17:57
Eeee, tam... Czas jakiś było odwrotnie, teraz jest "normalnie", jak Kuba będzie miał czas, to zrobi do wyboru i wszyscy będą zadowoleni :) Teraz to po prostu taka zmiana warty 
Fuck you dude!
Dodano: 2007-03-04 15:37
Czy jest możliwe by zmienić coś w kodzie forum by chcac napisac jednego posta za drugim łączyło posty w jeden. W ten sposób problem double postrerów sie rozwiąże. 
Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D
Dodano: 2007-03-31 18:10
Ja dalej będę smęcić o jednej rzeczy, która do tej pory chyba nie jest naprawiona. W działach dodaj artykuł, czy dodaj wydarzenie, po przesłaniu tekstu likwidowany jest podział na akapity (tzn. akapit, enter, akapit, enter...). Tekst staje się jednym wielkim zbitkiem zdań. Próbowałem już wszystkiego: wpisywania tekstu bezpośrednio w okienko, kopiowania z worda, z notatnika i wszystkich tych kombinacji pod explorerem, firefoxem i operą. Bez skutku. Da się coś z tym zrobić zanim zęby mi się od zgrzytania spiłują? :D
Dodano: 2007-04-12 18:16
Cześć Moderatory :!: O to mój 4000 post na tym forum :!: Cieszycie sie :wink: :?: :twisted: :twisted: :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Dodano: 2007-04-12 18:22
| KostucH napisał(a): |
| Cześć Moderatory :!: O to mój 4000 post na tym forum :!: Cieszycie sie :wink: :?: :twisted: :twisted: :twisted: |
Jak będziecie to oblewać to bezemnie bo po małej drzemce czuje sie okropnie
Gratuluje panie Kostuch
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-04-12 18:31
| FAFAL napisał(a): |
| Jak będziecie to oblewać to bezemnie |
Dodano: 2007-04-12 18:38
flaszki to rozumiem ale nie flaszke. Powinni 4000 tys litrów postawić
hehehhehe Stara dostarczyła piwsko więc twoje zdrowie Kostuch!!!! Za ten 4 tysieczny post!!;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-04-12 18:49
| FAFAL napisał(a): |
| flaszki to rozumiem ale nie flaszke. Powinni 4000 tys litrów (...) twoje zdrowie Kostuch!!!! Za ten 4 tysieczny post!!;] |
Dodano: 2007-04-14 09:00
A może by do relacji z jakiegoś koncertu, czy imprezy dorzucać linka do odpowiedniej darkplanetowej galerii, o ile taka istnieje?
Dodano: 2007-04-14 10:40
Ostatnio o ile dobrze pamiętam tak właśnie było - do relacji Phantoma był dodany link do zdjęć.
Dodano: 2007-04-17 13:48
| Mod Tehacjusz napisał(a): |
Szczerze gratuluje Flaszkę a przynajmniej piwo jestem skłonny postawić gdy zjawisz sie w Poznaniu. (Przepraszam za edycje ale nie robimy tu offtopów ) :twisted: |
Dodano: 2007-04-17 22:14
oh biedny Kostuszku, to Ty wyschniesz niedlugo
Ja piwa od pol 17 marca, czyli dokladnie miesiaca nie mialam w ustach.
Ostatni raz to bylo jak bylam w Poznaniu 8) 8) :) :twisted:
pozdrawiam :wink:
Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.
Dodano: 2007-04-17 23:17
| th napisał(a): |
Czy jest możliwe by zmienić coś w kodzie forum by chcac napisac jednego posta za drugim łączyło posty w jeden. W ten sposób problem double postrerów sie rozwiąże. ![]() |
jest mozliwe - jezeli chcecie moge to zrobic.
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-04-18 18:21
| amorphous napisał(a): |
[quote:da330af82f="th"]Czy jest możliwe by zmienić coś w kodzie forum by chcac napisac jednego posta za drugim łączyło posty w jeden. W ten sposób problem double postrerów sie rozwiąże. ![]() |
jest mozliwe - jezeli chcecie moge to zrobic.[/quote:da330af82f]
Jeśli możesz to ja jestem za.
Dodano: 2007-04-18 23:41
No fajny pomysł, tylko co będzie jeżeli ta sama osoba napisze po dłuższym czasie (np po paru dniach)? Czasami tak się zdaża jeżeli dyskusja toczy się np o jakimś festiwalu czy imprezie i pojawiają się nowe informacje - mogłyby zostać przeoczone...
Dodano: 2007-04-19 13:33
| krax napisał(a): |
| No fajny pomysł, tylko co będzie jeżeli ta sama osoba napisze po dłuższym czasie (np po paru dniach)? Czasami tak się zdaża jeżeli dyskusja toczy się np o jakimś festiwalu czy imprezie i pojawiają się nowe informacje - mogłyby zostać przeoczone... |
Chyba nie będzie problemem by połączony post przejmował datę postu późniejszego. W ten sposób temat zostanie wyswietlony na górze listy tematów w dziale i nikt go nie ominie.
Niech jednak sie w tej kwestii wypowie Great Admin...
Dodano: 2007-06-30 17:51
Melduje posłusznie, że na forum jest...nudno :roll:
Dodano: 2007-07-02 10:25
| Melduje posłusznie, że na forum jest...nudno :roll: |
Może taki sesyjno/wakacyjny czas akurat? Może powypalała się kreatywność offtopopisaczy?
Może niewiele mamy do powiedzenia? Może, może... :wink:
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Dodano: 2007-07-02 10:46
| Melduje posłusznie, że na forum jest...nudno :roll: |
Wiec jako "stara elita" powinniście dorzucać jakieś pikantne kawałki czegokolwiek by owa nudę poskromić...
Dodano: 2007-07-02 21:22
| androgyne napisał(a): |
| Może powypalała się kreatywność offtopopisaczy? |
| HANAHHH napisał(a): |
| Wiec jako "stara elita" powinniście dorzucać jakieś pikantne kawałki czegokolwiek by owa nudę poskromić... |
Dodano: 2007-07-04 07:07
| [quote:0eff744439="androgyne"]Może powypalała się kreatywność offtopopisaczy? |
| Wiec jako "stara elita" powinniście dorzucać jakieś pikantne kawałki czegokolwiek by owa nudę poskromić... |
Kostuchu
Temat Paska to już mnie znudził, chociazby z tego wzg. że rozmawiać z kimś można jeżeli owy ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia,lecz powiem że wnosi tutaj lekki powiew czegoś co mogę nazwać upierdliwością trwania przy swoim...
Ale już koniec na jego temat bo i tak za dużo już o nim się pisze prawie każdym forum już zawładną i jest jak zaraza, rozpszestrzenia się wszędzie :wink:
Ps. fakt czasem nie ma z kim pogadać-bo i zwyczajnie panuje brak zrozumienia a forum robi się na styl-- kto większe mądrości tutaj wypisze ten sam się lepiej czuję, choć parę duszyczek rozumiejących się jest tutaj, zauważyłam...
Dodano: 2007-07-04 12:33
|
Ps. fakt czasem nie ma z kim pogadać-bo i zwyczajnie panuje brak zrozumienia a forum robi się na styl-- kto większe mądrości tutaj wypisze ten sam się lepiej czuję, choć parę duszyczek rozumiejących się jest tutaj, zauważyłam... |
No tak - fakt ukazywania własnej wyższości intelektualnej nad tymi mniej rozgarniętymi jest widoczna na wielu forach - także i na tym.
Osobiście nie lubię podsumowań typu: "Oj głupiutka jesteś, lepiej ust nie otwieraj".
Nic nie poradzimy na to, że bozia sprawiedliwie intelektem nie dzieli, co więcej nie wszyscy potrafią ów sprawność myślenia i wypowiadania się nabyć. Nie cierpię skreślania ludzi za ich wybiórcze wypowiedzi!
I can't look it in the eyes Seconal, Spanish fly, absinthe, kerosene... Cherry flavored neck and collar I can smell the sorrow on your breath, The sweat, the victory... and sorrow The smell of fear, I got it
Dodano: 2007-07-04 19:31
| androgyne napisał(a): |
| [quote:8940989884="HANAHHH"]
Ps. fakt czasem nie ma z kim pogadać-bo i zwyczajnie panuje brak zrozumienia a forum robi się na styl-- kto większe mądrości tutaj wypisze ten sam się lepiej czuję, choć parę duszyczek rozumiejących się jest tutaj, zauważyłam... |
No tak - fakt ukazywania własnej wyższości intelektualnej nad tymi mniej rozgarniętymi jest widoczna na wielu forach - także i na tym.
Osobiście nie lubię podsumowań typu: "Oj głupiutka jesteś, lepiej ust nie otwieraj".
Nic nie poradzimy na to, że bozia sprawiedliwie intelektem nie dzieli, co więcej nie wszyscy potrafią ów sprawność myślenia i wypowiadania się nabyć. Nie cierpię skreślania ludzi za ich wybiórcze wypowiedzi![/quote:8940989884]
To co ludzie myślą to piszą :roll: więc za co innego można ich na forum " negować" jak nie za wypowiedzi własnie CO?
A czy tu ktoś kogoś skreśla hmmm nie wiedziałam!!!
A ty taka dobroduszna jesteś?
Wrócą?