FORUM. Strona: 2

Dodano: 2006-11-23 20:18

o.k., Gwyn, Ty nie jesteś modem tamtego forum, więc masz prawo nie wiedzieć..... chodziło mi tylko o atak na biedną SaMy, podczas gdy nadal istnieje forum "seks" ....... to były tylko moje luźne myśli, do olania albo ewentualnego wykorzystania w przyszłości.........

buziaki dla modów i wszystkich innych, idę spać.........

Dodano: 2006-11-23 20:43

Schwei w woli wyjaśnienia to nie był jako taki atak na Samy.. wyraziliśmy swoje zdanie w tej kwestii...

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Dodano: 2006-11-23 23:42

ale co ma forum seks do tego?

Dodano: 2006-11-24 02:19

SCHWEIGENDE napisał(a):
zgadzam się, ale równie głupie jest dla mnie popisywanie się przed całym światem swoimi doznaniami erotycznymi...... i po prostu nowi użytkownicy, szczególnie młodzi, mogą nie mieć pojęcia, co wolno, a czego nie.......

Min, o to chodzi Alphar. Nie wnikam i nie czepiam sie ale po troche zgodze sie z Shwei.

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2006-11-24 10:16

No ok. Tyle, ze ja odczuwam to teraz jako atak, a zdaje sie, ze jestem jedynym adminem, który rozmawiał z ludźmi, o których mowa.
Więc co ma piernik?

Dodano: 2006-11-24 12:04

Koteczku! przecież ja nie atakuję! rozmawiałyśmy wczoraj ...... wiesz, o co mi chodziło! a adminem jesteś świetnym!!!!!! <tuli Koteczka> bardzo Cię szanuję, przecież wiesz o tym.......

bez tytulu Dodano: 2006-11-24 12:35

Ok, jesli cos namieszalam, obnizylam poziom forum, czy cos takiego to przepraszam. Nie chcialam zrobic nic zlego. Nie wiedzialam, ze to cos zlego. W koncu to problem wielu ludzi i moze pomogloby to nie tylko mnie. A mi pomoglo. Wiec dziekuje, ze w ogole ten temat mogl byc chciaz przez jakis czas. I dziekuje wszystkim, ktorzy dali mi jakies rady :) <tuli>
A to, ze jestem mlodsza... Nawet sporo mlodsza... Hm nie wiedzialam, ze ma to jakies znaczenie. Adres DP znalazlam w magazynie mlodziezowym, wiec... chyba jest dostepny dla kazdego?
Wlasciwie to ja wywolalam cala burze. Hm... gdybym wiedziala, ze z tego bedzie taki problem, to nie zalozylabym tego tematu. jeszcze raz przepraszam.

"Radość przeżywa się tylko wtedy, gdy sprawia się ją innym" /Karol Bath/ "Każde życie - nawet najmniej znaczące dla ludzi - ma wieczną wartość przed oczami Boga"

Dodano: 2006-11-24 12:59

Samy nie Ty wywołałaś burzę, w każdym razie ja tak to widzę, mi nie chodziło o temat przez Ciebie założony jako główny powód. Problemy na forum DP zaczęły się już dawno, poziom siadł z powodu tysięcy postów kilku osób, które pomyliły forum z komunikatorem internetowym. A Ty trafiłaś w bardzo zły moment i stąd wynikłe nieporozumienia i problemy. Mam tylko nadzieję, że teraz forum będzie zmierzać ku dobremu

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-11-24 13:00

Ja mam pytanie do Brata :)

Czy pisanie po pijaku postów niezgodnych z regulaminem może być wybaczone?
Zaznaczam, ze karą wystarczjącą może być już kac :twisted:

Dodano: 2006-11-24 13:09

Jeśli sama je po wytrzeźwieniu usuniesz :wink: A kac może być wrecz uznany za delikantną pieszczotę w porównaniu z tym co ja mogę zrobić kiedy się wkurzę na takiego posta :wink:

"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."

Dodano: 2006-11-24 13:22

No coś Ty? Siostrę uszkodzisz ?

Tylko, że jak się po pijaku napisze takich postów ze 30, to potem nie chce się czytac wszystkich od początku i sprawdzać który był na temat, a który jest do usunięcia
A jeśli dalsza roznowa na forum nawiązuje poniekąd do mojego offtopa, to całość straci sens

Dodano: 2006-11-24 13:24

W takim razie rozwiązanie jest bardzo proste, wręcz banalne... nie pisać po pijaku nic. :evil:

Dodano: 2006-11-24 13:31

Jakbys nie wiedział Bracie, że po pijaku to sie wiele rzeczy robi bez pomyślunku A potem sie nawet ich nie pamięta, jak nie widać na papierze (monitorze) :D
Ale obiecuję poprawę :)
I tak nasze forum się jakoś trzyma kupy :D Bo jak zaglądam czasem na inne strony, to zwariowac można.

Dodano: 2006-11-24 17:33

Niestety forum samo kupy się nie trzyma... wymaga dużego wspomagania, czego niestety nie widać.

Dodano: 2006-11-24 18:09

nawet ten z samej góry nie zauważa ile trzeba tutaj robic, wiec...
Gwyn ja CIę przepraszam, ze codziennie zgłaszam miliony wątków do moderacji,a le chyba sam rozumiesz
buziak!

Dodano: 2006-11-24 19:25

Ja Cię Bracie rozumiem. A może trzebaby zwiększyć kadrę wspomagającą?

I naprawdę widać Waszą pracę, za którą szczerze podziwiam.

Dodano: 2007-01-24 22:45

Przepraszam ale dlaczego z forum Wędrówki Myśli znikną mój temat "Dragi"? Nawet nikt mi nic nie powiedział. Oczekuje jasnej odpowiedzi. Skoro ktoś go zlikwidował to mi teraz powie wprost i szczerze z jakich to powodów. No, czekam.

Dodano: 2007-01-24 22:47

Moją zagadke też ktoś zlikwidował. :/ A dragi były ciekawe :D kurde no łot da fak? tłumaczyć sie!

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Dodano: 2007-01-24 22:58

Gwynbleidd nieopatrznie kliknął zamiast przenieś temat do śmietnika na "zamknij wątek" i dragi poszły w rozsypkę niechcący to się stało, proponuję załozyc nowy temat "dragi" w smietniku. stare posty mogą tam trafić, ale zajmie Nam troche czasu ich odzyskanie.

Samurai- jakie zagadki?

Dodano: 2007-01-24 23:01

alphar napisał(a):

Samurai- jakie zagadki?

Wrzucilem jakoś niedawno do śmietnika i nie ma :/ Temat brzmiał "zagadka".

"umysł jest jak spadochron, działa tylko wtedy gdy jest otwarty"

Dodano: 2007-01-24 23:06

nie wiem co tu sie stało akurat, ale zapytam Gwinta i Freyi :)

Dodano: 2007-01-24 23:08

Samurai, to może z powodu tej wichury ostatnio. Zakładane wtedy tematy...nie tyle zakładane nowe, co nawet posty wówczas powstałe, nie zdążyły się zapisać i szlag je trafił.
Mój temat o nowej Sepulturze też zniknął, cóż...

Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!

Dodano: 2007-01-24 23:16

aaa rzeczywiście, to wlasnie wtedy było:-)

(Amorphous upiera się, ze to sprawka rządu)

Dodano: 2007-01-24 23:20

Hmmm, nie przypominam sobie zebysmy cos oprocz tych dragów ostatnio wywalali...

To tak, oczywiście, w końcu nas namierzyli, he he... :D

Dodano: 2007-01-24 23:53

freya_blathin napisał(a):
Hmmm, nie przypominam sobie zebysmy cos oprocz tych dragów ostatnio wywalali...
Ale za co Co ja biedny uczynił To moge go na nowo założyć czy odpuscić sobie :roll:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło