Dodano: 2007-01-25 01:17
| alphar napisał(a): |
Gwynbleidd nieopatrznie kliknął zamiast przenieś temat do śmietnika na "zamknij wątek" i dragi poszły w rozsypkę niechcący to się stało, proponuję załozyc nowy temat "dragi" w smietniku. stare posty mogą tam trafić, ale zajmie Nam troche czasu ich odzyskanie.
Samurai- jakie zagadki? |
za to
Dodano: 2007-01-25 01:30
nie wiem czemu,ale nie wszedl mi dzis txt i wyslalam pustego posta :roll:
Dodano: 2007-01-25 01:34
Może użyłaś czarnej czcionki :twisted:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Dodano: 2007-01-25 09:08
normalka - ile moich tekstów nie dochodzi hehehehehe może i dobrze. Ten pewnie też nie dojdzie hehehehehehe ale skąd tyle pesymizmu na początku dnia we mnie? Sam nie wiem. ;-D
Dodano: 2007-01-25 12:13
| CyberLacha napisał(a): |
| nie wiem czemu,ale nie wszedl mi dzis txt i wyslalam pustego posta :roll: |
hmmm a w jakim topiu?
Kolejnosc postów na DarkPlanet Dodano: 2007-01-31 16:21
Może część z was bedzie chciala mnie zlinczowac ale chce zmienic kolejnsc wyswietlania postow na forum z gory na doł. Czesc nowych uzytkownikow jest przyzwyczajona do tej kolejnosci z innych forow i narzeka, ze u nas "wszystko jest do gory nogami".
Nadal bedzie tak iz ze strony glownej bedzie sie wchodzic sie na ostatniego posta w goracym temacie. Bedzie to jednak dol ostatniej strony.
Co wy nato?
Life is complex: it has both real and imaginary components
Dodano: 2007-01-31 16:43
a nie mozesz dostowsowac przegladania postow do indywidualnych preferencji uzytkownikow? Cholera, nie chce mi sie teraz odzwyczajac :/ Za stara jestem na to :evil:
Dodano: 2007-01-31 16:51
mi tam wszystko jedno, zrób, jak uważasz ...... nie lubię zmian, ale to nie jest nic na tyle poważnego, żeby robiło jakąś różnicę......
Dodano: 2007-01-31 17:38
Oj Kuba! Ja to chyba cholery dostanę, jak to pozmieniasz
Podobnie jak Minawi, mam już swoje lata :twisted: Mi ciężko sie przyzwyczaić, że autobusy niskopodłogowe jeżdżą po Gdańsku, a co dopiero taki remanent.
Dodano: 2007-01-31 18:54
No wiec powiem tak: uklad DP to byl dla mnie szok po innych forach (np wyborczej czy apple). Jestem jak najbardziej za! to raczej logiczne, ze najpierw sa wczesniejsze, a pozniej-...pozniejsze posty.
Popieram!
Dodano: 2007-01-31 21:07
o matko...jaki kosmos....szkoda pisac...w du......mam cały swiat...
Dodano: 2007-01-31 21:39
A ja jednak byłbym za tym, żeby najpierw były nowsze posty. Przyzwyczaiłem sie już a właściwie od początku tak mi było wygodniej. Chyba za leniwy jestem żeby klikac za kazdym razem ostatnią stronę i zjeżdzać na sam dół :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Dodano: 2007-02-01 01:08
jakos zawsze pan Ruczaj jest przeciwko mnie...hemmmm 
Dodano: 2007-02-01 09:46
Jestem bardzo za., Co prawda nie jestem dzieckiem neostrady i nie sprawia mi to zadnych problemow, co nie zmienia faktu, ze przyzwyczailem sie do innych for,
Z drugiej strony pytanie: co na to "starsi" uzytkownicy forum, czy poswieca sie dla "nowych" czy nie;]
To nie moje są słowa, to legenda ludowa.
Dodano: 2007-02-01 10:03
Mnie tam jest wszystko jedno ;] ważne żeby było dobrze ;]
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Dodano: 2007-02-01 10:28
ja już sie nie moge doczekać zmiany:D:D Najtrudniejszym w oswojeniu się z tym forum na początku był właśnie ten poryty odwrócony porządek
Nareszcie jednak wszystko wróci do normy;D
Dodano: 2007-02-04 12:46
Mnie to wkurza powoli bo zawsze na 1 stronie były najnowsze posty i było ok a teraz coś się po*****o i nie mogę otwowierać ostatnich stron na forach , które mają powyżej 50 stron.
Dodano: 2007-02-05 13:44
ZGŁASZMA OFICJALNY PROTEST :!: :!: :!:
I prosze o przywrócenie pierwotnego stanu rzeczy!!!! Co z tego, że inni tak mają. To niech sobie mają! Mnie już KURWICA strzela przez to ciągłe przewijanie. Po 5 minutach na DP odechciało mi się tu wogóle zaglądać. Jak dla mnie porażka. I nie piszcie mi prosze pierdół typu 'przyzwyczaisz się'.
Sorki Tatku Dyrektorze, ale pomysł jest pojebany :evil: :evil: :evil:
P.s. Dla wszystkich oburzających się moją wypowiedzią: TO JEST MOJE ZDANIE I PROSZĘ PSÓW NA MNIE ZA NIE NIE WIESZAĆ!!
Dodano: 2007-02-05 13:53
Za dużo kombinowania, było dobrze, to nie trzeba zaeksperymantować, utrudnić życie i powkurwiać użytkowników, ja chce stare forum !!!!!!!!!
.
Dodano: 2007-02-05 13:59
To może żeby was uspokoić powiem, że już wkrótce naprawimy wszelkie niedogodności i po kliknięciu w temat postu będzie pojawiał się najświeższy post, choć będzie on oczywiście na dole, a nie na górze. Zasadniczo to rozwiązanie ma wiele plusów- w szczególności dla nowych użytkowników, którzy przywykli do układu naturalnego (od najstarszego do najnowszego), a nie do układu sztucznego jakim był ten, który panował tutaj do tej pory. Dla mnie ta zmiana jest rewelacją jakiej się nie spodziewałam :) I cieszy mnie to niezwykle:)
Dodano: 2007-02-05 15:05
Wiele plusów? Wymień chociaż dwa Kotku!
A jak się tak już uparliście do spierdolenia tego, jak to mówisz sztucznego układu, to chociaż niech wróci funkcja "powrót do góry", która nie wiadomo czemu nie tak dawno zniknęła.
I wciąż uważam tę zmianę za kompletny idiotyzm... 
Dodano: 2007-02-05 17:16
plusy:
* nowi użytkownicy nie muszą przyzwyczajać się do panującego tutaj uprzednio chaosu- wszystko jest tak jak na innych forach
* istnieje większe prawdopodobieństwo, że nowi użytkownicy bedą czytać wątki od początku do końca dzięki czemu pewne wypowiedzi nie będą się dublowały :)
*no i forum przede wszystkim nie odstrasza swoją innością:)
Ja wiem, że to konserwatyczne podejście, ale mnie naprawde raduje ta zmiana układu, bo hasając po innych forach wychowałam się na kolejności od starego do nowego
Dodano: 2007-02-05 17:33
No w sumie, to masz troche racji Kotku :) Ale ja się jednak bede upierała, bo mnie cholera strzela :evil:
No a nie można by tak zrobić, żeby to było do wyboru indywidualnie dla każdego? Ale tak, zeby sobie można było ustawić i tak mieć a nie w każdym temacie od nowa?
Hihihi :) ale mam wymagania 
Dodano: 2007-02-05 17:35
Przyznaje, ze kiedy zaczynalem czytac forum panujacy wtedy uklad postow niezwykle mnie draznil. Ale po jakims czasie przywyklem, a nawet zaczalem to uznawac za wyroznik tego forum; bylo po prostu inne od pozostalych. A teraz znowu musze sie przyzwyczajac. I jeszcze jedn, Alphar: nie sadze aby obecny uklad wplynal na czestosc czytania starszych postow. Szczerze mowiac poprzedni porzadek byl pod tym wzgledem chyba lepszy. Chaosu tez nie bylo, bylo po prostu inaczej. I popieram noone81: tez chce funkcji powrot do gory.
Wredne, złośliwe i uparte bydlę. ;-)