Dodano: 2008-11-17 23:56
ja tam miewam tzw. mokre sny. Nie ma to jak orgazm przez sen 8O
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2008-11-18 03:04
A mnie dopadło ostatnio wspomnienie pewnego miejsca. Tak niejasne i tajemnicze, że nie mam pojęcia czy to wspomnienie jawy czy snu..
Lata młodości, wakacje z rodzicami, więc co najmniej sześć la temu. Miejsce to kemping. Niby nic nadzwyczajnego, lecz kolor nieba, umiejscowienie wszystkiego na pewnego rodzaju wzgórzu i fakt, że w każdą stronę szło się w dół niczym po powierzchni wielkiej kuli skłania mnie ku przeświadczeniu, że to jednak mara senna. Do tego to uczucie pustki..
Z drugiej strony uczucie to towarzyszyło mi często podczas zagranicznych podróży w młodości, a miejsce pamiętam tak dokładnie..
Zdarzyło się wam kiedyś coś podobnego? Niepewność czy wasze wspomnienia są prawdziwe?
Ps. Z góry przepraszam za niedoinformowanie jeśli temat był już poruszony. Jednak topic jest niezwykle długi, a owe wspomnienie to impuls, który chciałem opisać. Oczywiście postaram się nadrobić braki w lekturze.
Dodano: 2008-11-18 12:10
jeśli chodzi o sen to mnie zastanawia zjawisko eksterioryzacji.. takie jakby utworzenie we śnie astralnego sobowtóra, która może się przemieszczać jak chce.. znajomy kiedyś mi mówił, żebym przestała go odwiedzać "w nocy" , we śnie.. okazywało sie, że mieliśmy prawie takie same sny..
P.S. qrwa ósemka mi rośnie! trochę późno! jak boli!
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2008-12-11 16:05
pamiętam całkiem interesujący sen, jaki śnił mi się jakiś czas temu. przez całą jego akcję leżałam w bezruchu. rozmawiałam z różnymi osobami, przed oczami przewijały mi się różne życiowo-podobne sytuacje /praca, szkoła, rozmowy z byłymi/. zmieniały mi się sofy i łóżka pod tyłkiem, odzywałam się, ale właściwie byłam niezmienna jak posąg. w pewnym momencie obrazy pojawiały się znacznie szybciej niż mogłam reagować, przestałam mieć kontakt z osobami, które w nich się ukazywały. przewijały się jak tasowana talia kart, aż miałam uczucie kręcenia w głowie. w pewnym momencie ustały - została tylko ciemność i ja w leżącej pozycji w zupełnej pustce. usłyszałam w swojej głowie nieokreślony, męski głos: "to wszystko jest jak sen, pozornie się zmienia, nie ma sensu. nic z tego nie ma sensu. musisz to zmienić."
gdy się obudziłam, długo mnie zastanawiał ten sen, uznałam ostatecznie, że ten dziwny głos na końcu należał do mnie samej. nawet usłyszałam taką opinię, że mam wyjątkowo silny związek podświadomości ze świadomością.
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.
Dodano: 2008-12-11 16:43
| Raven99 napisał(a): |
| [quote:1460ca8865="OskareQ"][quote:1460ca8865="dzizusu"]Pamietam dziwny sen z okresu mlodosci... |
A te mokre tez pamietasz ?
[/quote:1460ca8865]
A ty pewnie teraz miewasz :D[/quote:1460ca8865]
Prawie codzinnie :D
Dodano: 2008-12-11 16:52
| KostucH napisał(a): |
| Niestety obecnie nie miewam snów choć dawno temu miałem przeróżniste sny. Niektórzy mi współczują z tego powodu, że nic mi się śni jakby to była niewiadomo jaka tragedia. Choć musze przyznać, przyśniło mi się kilka zdarzeń, które potem miały idealne odzwierciedlenie w przyszłosci. Wiele osób powiedziało mi, iż zawsze coś się tylko zawczyaj nie pamieta się tego o czym dany sen był. Moze mi ktos to szerzej obajśnić? |
Człowiek ma czasami nawet po parę tysięcy snów, z tego zapamiętuje się zaledwie urywki kilku. Albo jeden, który nie ma ani ładu ani składu i wprawia nas w zamyślenia tuż po przebudzeniu
Dodano: 2008-12-11 21:13
mi kilkukrotnie śniły się w życiu te same rzeczy w dużych odtępach czasowych jednak do tej pory nie doszłam do tego czy coś oznaczały... zdarzało się też że owe sny zdawały się spełniać w jakiś sposób ale znam kogoś kto twierdzi że mógł na podstawie jakiegoś snu z dalszej lub bliższej przyszłości zmieniać tę przyszłość na inna niż właśnie w owym śnie w owej sytuacji była potwierdzają to Jego znajomi... sama więc już nie wiem czy to wszystko to tylko ludzka wyobraźnia czy też coś więcej :?
wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...
Dodano: 2008-12-19 19:44
Mi się często zdarza, że w czasie snu zdaję sobie sprawę, że pora się obudzić lub nie jestem tam gdzie powinienem - że powinienem przebywać w rzeczywistości a nie we śnie. Wyjątkowo ciekawe doświadczenie.
Życie ssie.
Dodano: 2008-12-19 22:12
w dzieciństwie śniło mi się, że przejeżdża mnie diabelskie koło :wink:
carpe diem
Dodano: 2008-12-19 22:20
A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie
.
Dodano: 2008-12-19 22:27
| Envy napisał(a): |
A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie . |
czyżbyś w dzieciństwie nieźle rozrabiała, że coś takiego ci się śniło :twisted: :?:
carpe diem
Dodano: 2008-12-19 23:09
sny są wspaniałe to takie udoskonalenie rzeczywistości
wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...
Dodano: 2008-12-19 23:12
| black_heart napisał(a): |
[quote:872bfb8b82="Envy"]A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie . |
czyżbyś w dzieciństwie nieźle rozrabiała, że coś takiego ci się śniło :twisted: :?:[/quote:872bfb8b82]
No ponoć byłam diabłem wcielonym :twisted:
Dodano: 2008-12-19 23:52
Ja już nie potrafię zapamiętać żadnego ze snów, masakra...budzę się i widzę to samo co dzień wcześniej, przesrane.
Dodano: 2008-12-20 00:13
[quote:370c4642c4="black_heart"][quote:370c4642c4="Envy"]A mi w dzieciństwie notorycznie śniło sie że mama chce sie mnie pozbyć XD. O! I jeszcze Godzilla mi sie często śniła :D. A teraz to same hentaie . |
czyżbyś w dzieciństwie nieźle rozrabiała, że coś takiego ci się śniło :twisted: :?:[/quote:370c4642c4]
No ponoć byłam diabłem wcielonym :twisted:[/quote:370c4642c4]
no ja też, ale takich snów nie miałam :twisted:
carpe diem
Dodano: 2008-12-20 00:49
Iiii tam miałam gorsze :D te były w miare lajtowe XD Poza tym chciałam byc porwana przez jakiegoś pięknego hrabiego który zająłby sie mną jak własną córką i mieszkalibyśmy sobie w wielgachnym gotyckim zamku XD Ech dziecięce marzenia :3.
Dodano: 2008-12-20 02:00
| Iiii tam miałam gorsze :D te były w miare lajtowe XD Poza tym chciałam byc porwana przez jakiegoś pięknego hrabiego który zająłby sie mną jak własną córką i mieszkalibyśmy sobie w wielgachnym gotyckim zamku XD Ech dziecięce marzenia :3. |
Zgubiłabyś się w nim wink:
carpe diem
Dodano: 2009-04-05 11:17
Dodano: 2009-04-12 09:03
Mi jak byłam mała ciągle śniło się, że wciąga mnie bagno. Uwielbiałam chodzić po bagnach i robiłam to z częstotliwością znacznie częstsza od przeciętnej w tym wieku. Jak wracałam do domu cała osyfiona błotem z bagna, moja mama zawsze straszyła mnie, że kiedyś mnie wciągnie i wpadnę do piekła. Potem zawsze dręczyło mnie to po nocach, ale w dzień i tak było to samo;]
Dodano: 2009-04-12 09:11
a mnie nic....... :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2009-04-15 08:38
Dzisiejszej nocy miałam sen erotyczny 8O Obmacywały mnie żywe zwłoki. Dwie sztuki na raz. W trójkącie. Takie obłocone, szorstkie, podgniłe i zimne. Oblecha 8O
"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"
Dodano: 2009-04-20 22:37
hmmm...no coz..."Czesio mówi smacznego"
:lol:
co do mnie: ostatnio snilo mi sie, ze moja przyrodnia siostra wbija sobie sztylet w serce na ołtarzu ostrowskiej konkatedry
8O
dosc przerazające, nie powiem
8O
Dodano: 2009-04-21 09:58
Ciekawe, bo mnie też ostatnio śniło się, że moja siostra umiera...
Tyle, że w moim śnie - na raka.
Też mało przyjemne...
:?