Już słucham, dzięki za namiar. ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10598/Deconstructing-Sequence-Access-Code
|
i to jest bardzo dobry news - na tą okoliczność zapodam ich nowy album -yeaaaaah
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11366/Powerwolf-na-trzech-koncertach-w-Polsce
|
Kolejne gowno ktorym uraczyl nas Dave kicha .Rust in peace the best!!!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11622/Megadeth-The-World-Needs-A-Hero
|
[color=yellow:893b004654].... że Clan of Xymox zamiast Die Krupps, bo się robiło coraz bardziej industrialnie w ostatnich latach, a sceneria średniowiecznego zamku nie pasuje d
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/103/CLAN-OF-XYMOX-zamiast-DIE-KRUPPS-na-CP-2006
|
Cradle of Filth to poraszka na całej lini . Ten zespół to czysta komercja, śmieszny wokal black metalowy ...typu jesteśmy złe wampirki hehehe :D KULT to Emperor w muzyce sy
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/359/Cradle-of-Filth-totalna-klapa
|
fakt, przesłuchałem i naprawde jest w nich spory potencjał. Świetna muza z pogranicza Śmierci, Cyników i innych wirtuozerii. Brzmienie ujdzie w tloku, bo stopy słychać dobr
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/615/ALETHEIAN-the-dying-vine
|
[quote:bae82a8f76="Karola"]4 dni..?.. to jakie sa tamte drugie 2?..[/quote:bae82a8f76]
zalewanie paly und trzezwienie
a tak serio serio to pierwszy dzien znaczy sie piatek to z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/871/Wiadomo-juz-kto-pojawi-sie-na-Castle-Party-2007
|
Emilka...ach wizualnie dla mnie kobieta ideał <miłość> nie mogę się napatrzyć na jej zdjęcia. Kto ją taką wyrzeźbił?? :D Nawet jeśli styliści to mam to gdzieś
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1127/Emilie-Autumn-urzekajaca-muzyka-czy-dno-dna
|
Mnie jako współtwórcy tegoż krążka uwagi recenzenta wydają się trafione. Był to dość trudny czas dla kapeli. Kate podówczas debiutowała - wokale w krakowskim studio RM
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1639/Sacriversum-Beckettia
|
Impreza co roku jest świetna. Organizacja na wysokim poziomie a cena biletu za 4 dni bardzo atrakcyjna. Zdecydowanie wyższa średnia wiekowa niż na polskich imprezach,może dlat
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2151/na-MASTERS-OF-ROCK-jechac-koniecznie
|
Szukam transportu na koncert Hocico-do Poznania(12.11.) lub Berlina11.11). W Poznaniu wypada beznadziejnie-w poniedziałek, więc bardzo potrzebny transport, co by się do pracy w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2663/Hocico-transport
|
Spędzało się nocki katując Mefista, byle tylko przedmioty dobre wpadały... złote czasy ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2919/Diablo-II-Lord-of-Destruction
|
Pojawil sie singiel promujacy nowy album Disturbed. Co o nim sadzicie??
Mi sie bardzo podoba i juz nie moge sie doczekac calej plyty :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3687/Disturbed-Inside-the-fire
|
Tego się można nauczyć, tylko najpierw trzeba posiąść wiedzę z dziedziny botaniki aby prawidłowo identyfikować gatunki i ich przynależność systematyczną, a następnie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4199/Marzenie
|
[URL=http://img401.imageshack.us/my.php?image=halloweenepmb4.jpg][img:4e0161e525]http://img401.imageshack.us/img401/842/halloweenepmb4.th.jpg[/img:4e0161e525][/URL][URL=http://g.im
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4455/Electroperversion-Halloween-Edition
|
Po bardziej hard coreowym "Stop At Nothing" Fetus skupił się bardziej na swoich grind/deathowych fascynacjach czyli powinno być zajebiście, a nie wcale nie jest heh. "War of At
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4967/Dying-Fetus-War-Of-Attrition
|
No tenze zespół poznałem przy okazji wertowania(odkrywania) klasyków deathrock/batcave... i przyznam - że zaskoczyli mnie pozytywnie :) Dobre polskie deathrockowe granie :D s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5223/Miguel-And-The-Living-Dead
|
Sprzedam niepowtarzalny, mosiężny [b:ea43eae939]torques celtycki[/b:ea43eae939]
[url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=687556345[/url]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5479/Sprzedam-TORQUES-CELTYCKI
|
Być moze nad tym tematem rozpisywaliście się już na Dark Planet, anyway jestem bardzo ciekawa jak wyobrażacie sobie swą wieczność, kto chciałby żyć bez końca tutaj, na
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5735/kto-chcialby-zyc-wiecznie
|
W końcu Godflesh powraca!!! Już nie mogę się doczekać:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5991/Godflesh-na-Hellfest-Open-Air-2010
|