Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

r-ked

Zapowiada siÄ™ smacznie, bo rzeczy Stenbocka sÄ… prawie tak odjechane jak Wilde'a :) No i Marc Almond - uwielbiam ten wokal. A tu jeszcze do tego zacne towarzystwo ;-) To zreszt
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3681/Marc-Almond-spiewa-Stenbocka
Istnieje w necie właśnie coś takiego - lista, na którą mogą się wpisywać niewierzący. Adresu nie podaję, bo nie chodzi mi o to, żeby robić reklamę, tylko żeby spytać
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3937/Lista-ateistow-wyznanie-jako-rzecz-publiczna
Często łapię się na tym że wieczorami słucham coś ,czego normalnie w ciągu dnia bym nie posłuchał , może to wpływ księżyca :D hehe a wy co tak naprawdę słuchacie w
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4193/Wieczorne-Serenady
[img:5b4848232f]http://c4.ac-images.myspacecdn.com/images02/19/l_dc97fd16f35b484ea5e3c9c48195e4db.jpg[/img:5b4848232f] [color=green:5b4848232f]Mam wielkÄ… przyjemność zaprosiÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4449/Muzyczna-wyprawa-do-Lorien-w-Internetowym-Radio
sylwester ? ok. jesli mozna tak nazwac siedzenie w domu przed komputerem i sÄ…czenie w samotnosci martini
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4705/sylwester-przereklamowany
Zupelnie się nie zgadzam z recenzją, stwierdzenie że płyta jest wytarta z werwy i animuszy jest cholernie mylące i krzywdzace dla tej płyty, osobiście mam biegunowe odwrotne
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4961/Misery-Index-Traitors
Jak dla mnie WWWWWWIIIIIEEEEEELLLLLLLLLLKKKKKKKAAAAAAA szkoda :(( ale trzeba uszanowac te decyzje. Jestem z tym zespolem od jakis 14 lat :(( Trudno sie mowi i zyje sie dalej. Muz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5217/Running-Wild-konczy-dzialalnosc
Nowatorstwo, ekspresja.. Na miare 34,...% My Dying Bride i równiez nieco niedoceniony. Niesamowita płyta, choc niestety mocno nierówna...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5473/Moonspell-The-Butterfly-Effect
Chyba najlepsza wiadomość jaką mogłem dzisiaj usłyszeć! :twisted:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5729/Haemorrhage-nowy-wydawca-wkrotce-nowa-plyta
Mamy do wynajęcia 2-osobowy pokój w Gdańsku - Przymorze. Więcej informacji na pv.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5985/Pokoj-2-osobowy-Gdansk
rozklad jazdy troche sie zmienil [URL]http://www.lastfm.pl/event/1095129+Metalowe+Walentynki[/URL]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6241/Metalowe-Walentynki-Christ-Agony-Chainsaw-Esqarial-H
Witajcie, W niedzielę - 11.04.2010 - realizujemy mały spot promocyjny imprezy alternatywnej i poszukujemy modelkę, która ma długie blond włosy. Kolor włosów jest wymogi
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6497/Alternatywnie-goth-niedziela-11-04-2010-Dlugie-blond-wl
Poszukuję opuszczonego kościoła w Poznaniu lub okolicach. tak tak wiem że są trony typu "opuszczone" tylko większość z tych portali nie zawiera aktualnych danych a proces u
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6753/Opuszczony-kosciol-w-okoicach-Poznania
to był moj 1wszy koncert Marduka i bardzo mi sie podobało:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7009/Marduk-Ragnarok-Valkyrja-Blue-Note-Poznan-01-09-2010
NS
Mamy jakichś NS-owców na naszym portalu ? Słucha ktoś ? Kręci się ktoś w tym ? O muzyce NS można pogadać , na resztę z tej sfery DP to nie miejsce...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7265/NS
Właśnie przyszło mi do głowy by dowiedzieć się co sądzicie o muzyce rozdawanej za darmo. Moje zdanie jest proste. Muzyka za darmo to g... wirtualne bandy i labele psują ryn
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7521/Muzyka-za-darmo
Akurat się nie zgodzę i jestem w tej większości która uwielbia ten album. Dla mnie jest to ich absolutnie najlepszy album i to właśnie Dark side jest dla mnie bardzo przerek
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7777/Pink-Floyd-The-Wall
aha miałam jeszcze jakieś małe misiaczki ale oddałam je dla dzieci z Domu Dziecka, w tej chwili starczą mi maskotki piesków i 2 Garfieldy...przypomniało mi się, że moja ma
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8033/Mis
Faceci sÄ… z Marsa a kobiety ze Snickersa...;]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8289/Kobieta-definicja
YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!! Rewelacyjna wiadomość :D Znowu główka będzie chodzić góra dół :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8545/Running-Wild-powraca