Ciekawe co na to szanowny Pan Ryszard Nowak ;)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9048/Gorgoroth-na-jedynym-koncercie-w-Polsce
|
Odkupię 2 bilety na sobotę, na Castle Party 2012. Zainteresowanych odsyłam na gg- 9937344
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9304/Odkupie-2-bilety-na-Castle-Party-2012
|
Witam,
Trudno mi bylo znaleźć miejsce dla tego wątku. Postanowiłem tutaj. Poszukuję osób mających kontak z Iluminatami bądź Towarzystwem Thule. Osoby z tematu będą wie
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9560/Iluminaci-Thule-okultyzm
|
[img:593b7c6ecd]http://www.volumina.pl/_/sc29_net.jpg[/img:593b7c6ecd]
Stettin Electro Gruppen zaprasza wszystkich na nie zwykłą noc z muzyką elektroniczą:
Sound Cliniqum
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9816/11-05-SOUND-CLINIQUM-29-live-dISHARMONY-sk-more-Szcz
|
Pogo jest dla punkowców i kindermetali. Na koncerty chodzi się, by posłuchać muzyki na żywo i przeżywać ją poprzez słuchanie, a nie obijanie się jeden o drugiego. Jak wch
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10328/POGO
|
Dźisas. Jak byłam na Kataklysmie w zeszłym roku to pamiętam że siakaś dziewczyna mnie na tego punk festa zapraszała. :P
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10584/Punk-Fest-Krakow-2015
|
W sumie nigdy nie myślałem żeby wybrać się na ich koncert...ale skoro będzie w Warszawie ... hmm ktoś jeszcze z forumowiczów planuje tam swoją obecność ?:-) Ja myślę,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11608/Cigarettes-After-Sex-z-nowa-plyta-w-Warszawie
|
"Przenicowany..." przemianowany na "Wywrócony..." i inna wersja świetnego "Ślimaka..." - ciekawe.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11864/Wywrocony-swiat-i-inne-utwory-Arkadij-i-Boris-Strugaccy
|
wiecie może kiedy ma wyjść film reżyserowny przez Mansona...?? podobno ma byś super...Alicja(ta z krainy czarów) ma znów wpaść do dziury tylko, że tym razem do świata ps
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/89/niepoinformowany
|
Mam dziwne skojarzenie z tym...
Jak opis seksu z bylym facetem;]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/601/Taniec
|
:roll:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/857/Route-66-Party
|
Podoba mi sie ten wiersz... Kocham wampiry!
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1113/Taniec-Wampirow
|
Tak na przywitanie, zamiast "cześć" :
CO TU SIĘ DZIEJE?? 8O wszyscy są z Poznania, Koszalina, albo Warszawy... A gdzie się podziały Katowice :? czuję się wyalienowana
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1369/no-taka-jakas-jestem-inna
|
Dam głowę, że każdy z Was słucha czasem muzyki, co do której być może nie przyznałby się publicznie, albo do której ma sentyment z dawnych czasów, albo po prostu musi n
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1625/Muzyka-Waszego-alter-ego
|
[quote:2fed61ef84="Szept"]Pomijam już fakt, że określenie "oldschoolowy" wg mnie tak wali wiochą, że normalnie... WieśMac. [/quote:2fed61ef84]
Az serce rosnie jak czytam t
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2137/New-Generation-better-generation
|
Co sądzicie o niektórych okładkach albumów? Jak wiadomo są one różne i co zespół, to obyczaj 8) Są piękne, niedorzeczne, niesmaczne, śmieszne, intrygujące etc. etc.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2649/Okladki-plyt
|
[color=red:441d8b03f8]antycznie... ale zacnie ;) jedna z pierwszych kapel metalniejszych jaką widziałam lajf :)[/color:441d8b03f8]
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2905/Hedone-Werk
|
Zapraszamy na rock'n'rollowego sylwestra w klubie HIGHWAY!
Są jeszcze wolne miejsca, jeśli nie masz jeszcze planów, nie wahaj się ;)
Cena: 75 zł/osoba; 150 zł/para;
w ce
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3161/Rockowy-sylwester-w-Poznaniu
|
Przypominam wszystkim zainteresowanym,że koncert jest dzisiaj- Piwniwca 21 g.20 :)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3673/Zywiolak
|
-Szczyt myśli fantastycznej?
-Jakiekolwiek dzieła Lema, Gibsona czy Asimova! Jednak to forum filmu, więc nie ma co tu o nich dyskutować, a o ekranizacjach w tym przypadku nawe
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4185/pelnia-fantastyki
|