no, taka jakaś jestem... inna Wysłany: 2007-02-16 10:35
Tak na przywitanie, zamiast "cześć" :
CO TU SIĘ DZIEJE?? 8O wszyscy są z Poznania, Koszalina, albo Warszawy... A gdzie się podziały Katowice :? czuję się wyalienowana :oops:
Tak więc po krótkim wstępie pozdrawiam Poznaniaków :) I mam nadzieję, że pojawi się więcej ludzi ze śląska, żebym się nie czuła samotna
fusy niusy: Nadzchodzą Katowice :wink:
Swoją drogą dawno w Poznaniu nie byłam i nawet miałam tam jechać w ten weekend, ale jednak jade do Krakowa, bo bliżej mam.
Carpe diem baby !!!!!!!!!!!
Wysłany: 2007-02-16 11:08
co katowice katowice heheheheh ja tu reprezentuje jak narazie slask bo jak ktoś jest ze slaska to tylko zaglądnie i pitnie napisze ze dwa 3 posty i go nima :P heheheheheheheheh BUNT W SZEREGACH :P hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol:
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-16 12:35
nie ma co narzekać, tylko godnie reprezentować :twisted: z Koszalina kiedyś też z dwie osoby były, a teraz tu przez ciebie w czołówce jest wymieniany :twisted:
...I forgot to remember to forget... /johnny cash
Wysłany: 2007-02-17 17:42
khie, khie, no mam nadzieje, że zobaczę tu już za niedługo jakieś zbłąkane duszyczki mieszkańców Katowic...żebyśmy mogli godnie reprezentować nasze miasto :twisted:
Wysłany: 2007-02-17 18:18
no cóż z mojej mieściny razem ze mna 2 osoby :wink: a pewnie wiekszac osób nawet nie wie gdzie leża Skierniewice :P
...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...
Wysłany: 2007-02-18 10:21
[quote:0e4b831397="June"]khie, khie, no mam nadzieje, że zobaczę tu już za niedługo jakieś zbłąkane duszyczki mieszkańców Katowic...żebyśmy mogli godnie reprezentować nasze miasto :twisted:[/quote:0e4b831397]
Jak niezaprosisz i niepoinformujesz to dupa blada bedzie i tyle bedzie tego HEHEHE :P
Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL
Wysłany: 2007-02-21 00:14
No racja duzo tu ludzi z poznania .. Ale co ja mam powiedziec, z mojego miasta tez nikogo jak i z ca[list:e3fb775723]ego wojewudztwa nie za duzo :? [/list:u:e3fb775723]
...
Wysłany: 2007-03-11 19:04
heh. Geografia.. czemu nie a a propos Skierniewic, to słyszałam kiedyś :)
Wysłany: 2007-03-11 19:44
[quote:8f3ac8b59e="Narea"]nie tylko Ty jesteś odmienna... mało tu Warmii i Mazur, oj mało... :wink:[/quote:8f3ac8b59e]
Ej no jak to mało :P Pełno tylko moi kumple coś nie chcą się wypowiadać, a Levan to w ogóle nie wiem gdzie zaginąl w akcji :lol:
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2007-03-11 23:26
HMmmmm ja to już odszczepieniec z DarkMoną bo z okolic Zywca :D :D :D
Wysłany: 2007-03-12 17:56
Ja się też zgodnie z tematem jakaś inna czuje... Może dlatego ze jestem facetem :?: :idea: :!: :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-03-12 18:28
Raven mistrzostwo świata :D
Wysłany: 2007-03-12 18:54 Zmieniony: 2007-03-12 18:57
Inność to straszne piętno ale mi tam z tym dobrze...
Edit:
CHMK - użyj LOREAL - usta pełne za jednym pociągnięciem :twisted: :twisted: :twisted:
"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."
Wysłany: 2007-03-12 18:59
CHMK, ale Matka Założycielka jest z Iławy :wink: :wink: :wink:
Meraviglisa creatura Sono sola al mondo
Wysłany: 2007-03-12 19:02
Obecne miejsce zamieszkanie Poznań , imię ojca adres i wymiary... eee nie cicho tego już nie miałem czytać :P
Wysłany: 2007-03-12 19:12
Alphar jest moją matką na DP :D:D:D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-03-12 19:18
[quote:0f858b04b6="CHMK"]A czekaj czekaj Angariu.. No tak.. No bo matka.. hmm.. no to Alphar kim jest?! Bo ja ją miałem na myśli.. :)[/quote:0f858b04b6]
Alphar jest KOTKIEM !!!!! :D:D:D i mamusią Ravena oraz metalną siostrą Amorphousa. Matką Założycielką jest Minawi.
I nie Angariu, bo Cię potraktuję chwytem Schwei :P :P :P
Wysłany: 2007-03-12 19:20
Chomik ochraniacz na pisanki łap i zakładaj !!!!!!
Wysłany: 2007-03-12 19:26
[quote:802bbe5a3b="Raven"]Chomik ochraniacz na pisanki łap i zakładaj !!!!!![/quote:802bbe5a3b]
Ino tylko spokojnie, do pisanek jeszcze trochę czasu :D:D Ale... już niedługo będziemy je przyozdabiać :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2007-03-12 19:32
Łojessssusss już Chomikowi współczuje.... Jak mu Schwei będzie te pisanki przyozdabiać...