Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Ja-Bo

Dość przydługawy wiersz. Czytając wiersz pierwszy raz męczył, czytając drugi raz już siły nie miałem aby czytać trzeci raz. Nie wiem - ale przed oczyma ukazało mi s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3137/Koniec
prosze o zakonczenie tematu, ogloszenie nieaktualne ;) dzieki
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3393/Uzywany-plecak-kostka-na-klapie-tablica-z-PISMEM-RUNICZNYM
przedeszystkim robisz jeden blad.. przedstawiasz czysto filozoficzna teorie bez uwzglednienia zasady działania mózgu: mamy bodziec, np mrówkę. widzimy że to mrówka, s
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/3905/REALIZM-HA-HA
poszukuje modela/modelki (malowanie ,rysunek ) zaplata do ustalenia pilne :D Ale tylko z pz :/ wiek do 19-20 lat
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4417/model
Świetny artykuł. Osobiście uważam podobnie, ale uwielbiam uczucie tej wolności relatywnej, gdy łamię czy naginam pewne zasady. W momencie gdy uznamy, że nie ma wolności.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4673/Moje-zdanie-na-temat
dwa razy juz podchodziłem do Nocturnusa i za każdym razem bezowocnie, ale dobra, po tej recenzji do 3 razy sztuka :-), jeszcze tu wróce ;-)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/4929/Nocturnus-The-Key
[url]http://allegro.pl/item608523735_goth_gotycka_bluzka_gorsetowa_jedyna.html[/url] sprzedajÄ™ moje cudo: [img:1f7b82a300]http://img.photobucket.com/albums/v237/joinka/got
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5185/SZPRZEDAM-BLUZKE-GOTYCKA-JEDYNY-EGZEMPLARZ
chyba troche na wyrost te opnie o nie zostawianiu suchej nitki :> mysle ze jest troche inaczej ...
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5441/Agonoize-Bis-Das-Blut-Gefriert
Czyżby powrót starych dobrych czasów Bloodlust Team ?? :wink: 8O
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/5953/Bloodlust-Night-Ressurection
http://fi.sonispherefestivals.com/ KtoÅ› siÄ™ wybiera?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6465/Sonisphere-Festival-w-Pori-Finlandia
Wiem, że późno, ale czy ktoś ma miejsca dwa w autobusie albo samochodzie i wyrusza z okolicy Poznania lub z Poznania? Jeśli tak to proszę info na priva:)
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/6977/Transport-na-Oipfest
Witam wszystkich, Thrash metalowy Annihilator pojawia się u nas na dwóch koncertach: 26 października w Warszawie, w Progresji oraz dzień później (27 października) w Krako
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7233/Annihilator-w-Polsce
Czyli opcja oceniania postów przez zarejestrowanych użytkowników np. na zasadzie plusów i minusów. Bardzo fajne rozwiązanie, które mógłby zmotywować użytkowników do bar
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7489/System-reputacji
Witam Mam do sprzedanie trochę płyt (wszystko CD), ich lista poniżej. Podane ceny nie są ostateczne, a więc jeżeli ktoś jest zainteresowany jakimiś płytami, ale uważa i
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/7745/CD-Sprzedam-troche-plyt
Poszukuje prawdziwego gorsetu, mocnego, satynowego w kolorze czarnym, zachodzącym przynajmniej w połowie na biodra. O stalowych fiszbinach. Jeżeli ktoś zna jakieś strony z
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8001/Szukam-gorsetu
No Kolego wielki ukłon w Twoją stronę. Bardzo ciekawa fabuła z wplątanymi faktami historycznymi dla mnie sprawia wrażenie pamiętnika żołnierza. Postać nie jest płytka,
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8257/W-obliczu-zla
Masz dużo racji. JakiÅ› system musi istnieć, a anarchiÅ›ci nie proponujÄ… nic ciekawego, tylko infantylny beÅ‚kot na ogół. Jestem w organizacji antyrzÄ…dowej, ale nie mamy zapÄ
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8513/Precz-z-preczem
Nie tylko całkowita zmiana muzyki ale i składu. To na tej płycie debiutują obaj zasłużeni dla tej grupy gitarzyści Jesse Pintado i Mitch Harris. Jest to również pierwsza p
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8769/Napalm-Death-Harmony-Corruption
kto jest wydawcÄ… i autorem?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9025/Polska-Biografia-Paradise-Lost
To był drugi album Queen w kolejności jaki dane było mi poznać. i prawde mówiąc o pierwszego przesłuchania po dziś dzień uważam, że ta płyta jest co najwyżej średnia.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9281/Queen-News-Of-The-World