Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Ja-Bo

Eeeee
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8512/Nic-o-wszystkim
Drodzy użyszkodnicy jako, ze koniec roku zbliża się wielkimi krokami, a świąteczne obżarstwo i pijaństwo coraz wyraźniej rysuje się na horyzoncie, to serdecznie zapraszam
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/8768/Muzyczne-podsumowanie-roku-2011
Wybieram się w tym roku koniecznie. Wg mnie jest to najlepszy skład w historii BA.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9024/Fields-Of-The-Nephilim-zagra-na-Brutal-Assault
[color=gold:cf313d6e44]Sprzedam ubrania różne, gotyckie i motocyklowe, m. in. gorset w czerwone róże, kamizelki skórzane (nowe), koszula Harley-Davidson, koszulka Spiral, Suff
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9280/sprzedam-Odziez-gotycka-i-motocyklowa-OKAZJE
Prawidłowa odpowiedz to "dwie płyty" bilety otrzymują ImamShamil oraz DixDixDix. Gratulujemy.
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9536/Wygraj-bilet-na-Poznanski-koncert-Deathcamp-Project
http://www.discogs.com/Uncto-Pain/release/4336518 http://furanumrecords.bandcamp.com/album/fu009-pain As is often the case with the act of collaboration of the like-min
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/9792/Uncto-Pain-Furanum-rec-techno-indutrial-abstract
Jedziemy do Norwegii. ^.^
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10048/Wpis-TYLKO-dla-pan
I pomyśleć, że im (VR) kiedyś kabelki na scenie podpinałem. Ze trzy życia temu, trochę przez przypadek i niespodziewanie, ale... zaraz jak to było... stopa na jedynce, werb
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10304/Gorgoroth-i-Vital-Remains-na-dwoch-koncertach-w-Polsce
Chętnie się spotkam z kimś, najlepiej z jakąś fajną kucpanną z okolic Trójmiasta. Ktoś, coś?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/10560/Ktos-cos
Właśnie skończyłem serię patroli Łukjanienki w postaci audiobooków i zabrał bym się za coś nowego. Może ktoś coś poleci dostępnego w tym serwisie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/11840/Storytel
System hierarchii został wprowadzony i na razie bedziemy się go trzymać. Odezwały sie głosy krytyczne szkoda jednak, że już po fakcie. Wszystkich sceptyków postaram sie prz
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/65/Konkurs-na-system-hierarchii-w-DarkPlanet-rozstrzygniety
Muszę przyznać, że trafiłaś w dziesiatkę. Bardzo bliski jest mi ten wiersz i to co przekazuje jest odzwierciedleniem moich uczuć. Jak trudno jest wsłuchiwać się w słowa
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/321/CZY-TYLKO
Cradle of filth,Cradle of filth-a na Atheist w Pradze czy na Obituary we Wszawie ktoś był? to dopiero męskie imprezy :wink:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/577/CRADLE-OF-FILTH-zmiana-daty-i-miejsca-koncertu
Eeeeeeeejjjjj, czy jest jakieś ograniczenie wiekowe na wejscie na to Goth'N'Alter 2007?... :?:
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1089/Pomocy
Niewiem czy słyszeliście o Carrantuohill ale jeśli nie to czas abyście poznali Jak dla mnie kapitalna kapela folkowa. Gdy tylko są gdzies w pobliżu mojego miasta zawsze udaj
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1345/Carrantuohill-jak-folk-to-folk
Właśnie wróciłem. Jak wam sie podobał Combichrist w Wawie?
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/1601/Combichrist-Reaper-Kloq-Virtual-Space-Industrial
Sprzedam bilet na Masters of Rock 2007(niestety ;-( ) Festiwal odbedzie sie w dniach 12-15 lipca w Vizovicach (Czechy). Zainteresowacych prosze o kontakt (gg 10048380), udziele bl
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2113/Sprzedam-bilet-na-Masters-of-Rock-2007
Nie wiem czy ktos juz wczesniej zwrocil na to uwage ale nie mowi sie "zasypywac gruszki w popiele" tylko zasypiac gruszki w popiele". Jest to element dawnej obyczajowosci: owoce g
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2369/Tarja-Turunen-My-Winter-Storm
Singiel bardzo mi się podoba :) Troszkę się czekało na ich nowy twór, ale "The Plague" jak najbardziej miło zaskakuje :) Płyta jest taką szklanką wody którą popija się
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2625/Diary-Of-Dreams-The-Plague
Dla jednych czysta manipulacja, dla innych powód pogłówkowania. Co sądzicie o "faktach" w filmie? Mnie się bardzo podobało, że ktoś w pierwszej części filmu w przejrzysty
www.darkplanet.pl
www.darkplanet.pl/forum/posts/2881/Zeitgeist
Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło