Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Castle Party 2007. Strona: 12

Artykuł: Castle Party 2007

Wysłany: 2007-05-09 23:12

Ja oficjalnie nie jestem na liście, a jadę na CP (nie wiem jak jeszcze dojade tam i czym ale jade!!). A co do brania kogoś na kolanka, to z chęcią wezmę na nie pewną panią, która wie o kogo chodzi 8) :D

"La vie est belle. Qui ne risque rien n’a rien"

Wysłany: 2007-05-10 06:45

Cóz ja tez wiem ze jade, tyle ze jeszcze nie wiem JAK tam dojade ^_^ Ale ze jako mamy jeszcze maj na załatwienie tego problemu jest jeszcze kupa czasu.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-05-10 07:02

[quote:f810f1ee0b="SCHWEIGENDE"]no, bardzo dobra odpowiedź, dziecko - celujący :twisted:

a tak przy okazji - czy ktoś inny oprócz nas czyta ten temat? jakieś reakcje, pytania, pretensje?[/quote:f810f1ee0b]

pretensje?....Shwei:) hehee...dzięki za ukłon w moją stronę (wiesz o co chodzi).

B.T.W. Ten autobusik to będzie chyba postarch szos i przydrożnych postojów :twisted:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-05-10 12:51

Na CP jadą rownież w czerwonym smochodu
Freyu, Friju, Gwintu i Phantomu...

Kurde, normalnie prawie mi wyszedł wiersz... 8)

Wysłany: 2007-05-10 15:24

Inyaloome (Bicz)
Inyaloome
Poznań / moje

Jedno jest pewne-ciekawie to bedzie! :twisted:
Oby sie tylko wszystko udalo. :wink:

Mon Mari...666 [img:dd992acbb5]http://img2.epuls.pl/images/smilies/mood_vampire_big.gif[/img:dd992acbb5] ...^V^

Wysłany: 2007-05-10 15:31

powoli zaczynam dowiadywać się szczegółów... już wiem, że będzie czerwono ^_^ (hmmm... kroseria będzie pięknie komponować się z naszymi czerwonymi twarzyczkami po jakże alkoholowym weekendzie :twisted: :roll: :twisted: )

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-05-10 16:40

Jak to daje takiego kopa jak mowicie, to ja biore na wynos cala beczke :D A na Castle party beda grali Diary of Dreams, kto jeszcze popada w zachwyt?

la mayyitan ma qadirun yatabaqa sarmadi fa itha yaji ash-shuthath al-mautu gad yantahi

Wysłany: 2007-05-14 21:23

Chyba jednak sie przemoge i pojadę. Właśnie ze względu na Diary Of Dreams. Raz kozie śmierć, robota nie zając, może poczekać. A słoneczko - no cóż, krem z filtrem 100.

"Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista"

Wysłany: 2007-05-15 05:51

[quote:995a50fb51="Akharu"]Chyba jednak sie przemoge i pojadę. Właśnie ze względu na Diary Of Dreams. Raz kozie śmierć, robota nie zając, może poczekać. A słoneczko - no cóż, krem z filtrem 100.[/quote:995a50fb51]

weź jeszcze ciemnie okularki, rękawiczki, parasolkę ...hihi... , a i cień napewno sie znajdzie. Od środka schłodzisz sie zimnym piwem :twisted:

Wysłany: 2007-05-15 07:07

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[quote:965a9cf43d="dr_Faustus"]

ja Was zaprowadze do pewnej knajpki, gdzie sprzedaja wino z kija (niesamowity specyfik - jedna wada jego jest taka, ze to jest napoj zapomnienia - po dwoch, trzech kuflach czlowiek ma problemy z przypomnieniem sobie gdzie jest zamek :twisted: ) Mam nadzieje, ze przez czas mojej nieobecnosci w Bolkowie nie zamkneli owego przybytku [/quote:965a9cf43d]

Jeśli to jest coś takiego co już piłam...gdzie to było?? <myśli....myśli...nie pamięta> Czerwone, ziiiiiiiimne, z możliwością rozlania do butelek to genialnie :twisted:
A wiśniowe czy porzeczkowe...a może co roku inny smak? 8)

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-05-16 07:06

:arrow: Dr. w zachwycie? mmmmmm.....taki widok to musi być coś!...już słyszę chóry anielskie :twisted:

Wysłany: 2007-05-16 09:42

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenh...

[quote:3288160715="dr_Faustus"]
Szukajcie, a znajdziecie - blask rdzewiejącego hełmu droge Ci wskaze Jestes zywym dowodem na to ze byl to faktycznie napoj zapomnienia :twisted: [/quote:3288160715]

Chyba nie trudno będzie odnaleźć blask hełmu skontrastowanym z, jak ktoś już trafnie hihihihihi określił, karminową czerwienią wesoło-upojno-mjuzikalnego dyliżansu ihihihihihi :D
Będę podążała za światłem 8O

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Wysłany: 2007-05-16 12:19

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Mi wystarczy filtr 6 8) Chyba że przy świetle Księżyca, to bez :P

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-05-16 12:54

ej, nikt mi nie powiedział, że trzeba być bladym na CP :wink: no i co ja teraz zrobię z moim samoopalaczem :?: 0_o :?:

Wysłany: 2007-05-16 13:21

[quote:d283ff2c68="frija"]ej, nikt mi nie powiedział, że trzeba być bladym na CP :wink: no i co ja teraz zrobię z moim samoopalaczem :?: 0_o :?:[/quote:d283ff2c68]

Na alegro wystaw ....nawet garść śrubek wystawiaja ludzie :twisted: , a co dopiero samoopalacz :lol:

Wysłany: 2007-05-16 13:25

Wysoki filtr w moim przypadku to nie kwestia "mody" i chęci posiadania skóry w barwie porcelany. Najzwyczajniej mam uczulenie na słońce, chociaż bez związku z porfirią i temu podobnymi wymysłami. A krem z filtrem o tak wysokiej gradacji można nabyć, ale konieczna jest recepta. Średnia przyjemnosć i duzy wydatek.
To nie jest off, tylko wyjaśnienie w kwestii bladości na Castle Party.

"Pesymista to tylko dobrze poinformowany optymista"

Wysłany: 2007-05-16 16:33

uff... bo już się obawiałam, że mnie nie wpuszczą :twisted:
Akharu,osobiście współczuję...nie wiem, co bym zrobiła bez słoneczka ;P

hmmm na allegro można wystawić używany samoopalacz? 0_o nie wiem...ale ja bym nie kupiła :twisted:

Wysłany: 2007-05-16 16:38

ja bez sloneczka sobie radze w pokoju zaklejone mam okna plakatami wiec mam wieczor 24 h idealne warunki do serfowania w sieci i grania

"Tonight's the night..."

Wysłany: 2007-05-16 16:41

Nie znam tej kapeli, ale coś mi mówi, że jest do niczego, chociaż co ja tam wiem. Swoją drogą, to jeśli o castle party w tym roku chodzi to ja oczywiście pojadę, tyle że jadę pierwszy raz więc przechodzę "gotycki chrzest bojowy", do imprezy zostało zdaje się 71 dni, a zestawienie zespołów zapowiada się ciekawie, a szczególnie diary of dreams i front line assembly - miodzio.

Wysłany: 2007-05-17 14:38

Towarzysze i towarzyszki, jest sprawa.
Kto z okolic Poznania jedzie na CP pociągiem? ^^

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło