Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Castle Party 2007. Strona: 11

Artykuł: Castle Party 2007

Wysłany: 2007-04-23 20:55

[quote:72a336add7="zet"]na Castla w tym roku nie wybieram :?[/quote:72a336add7]

No i Zecik normalnie jestem Ci wstanie zasponsorować jak to czytam...bo się stęskniłem za Twoją "mordą" :twisted::twisted:

Jak czas pozwoli to i ja pewno dołączę do gromady bawiącej się na Castle...zresztą imć Gekon dawno już mnie zmolestował...pozostaje jedna tylko przeszkoda do pokonania w sprawie której pertraktacje trawają :twisted:

Wysłany: 2007-04-24 01:42

[quote:5ed9b2700b="noone81"][quote:5ed9b2700b="SzalonyKapelusznik"]...Tylko się ciągle zastanawiam o co chodziło z tym "słoniem na basenie" skoro wcześniej twierdziłaś, że po Tobie nie widać uwielbienia dla jedzonka hehe :wink: :lol: !!![/quote:5ed9b2700b]

Po mnie nie widać, w odróżnieniu od Żony mojej :twisted:
[size=9]ale teraz dostanę opieprz od ślubnej[/quote:5ed9b2700b]

wredne suczysko :evil: :evil: :evil: biegniesz za autokarem, lafiryndo cholerna :twisted:

Wysłany: 2007-04-24 06:03

Shwei....:) spójrz na to z tej strony...., ze kochanego ciała nigdy za wiele :twisted: :lol:

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Wysłany: 2007-04-30 17:03 Zmieniony: 2007-04-30 17:12

MAM WSZYSTKIE INFORMACJE NA TEMAT BUSA :)
PRZEPRASZAM ZA WIELKIE LITERY, ALE CHCĘ, ŻEBY TO BYŁO DOSKONALE WIDOCZNE :twisted:

DOSTĘPNY BĘDZIE AUTOKAR 25-OSOBOWY, NA NASZEJ LIŚCIE JEST CHYBA (O ILE UMIEM LICZYĆ) 27 OSÓB I TYLE ZABIERZEMY, JAKOŚ SIĘ POMIEŚCIMY :) GDYBY OKAZAŁO SIĘ, ŻE 25-TKA ZOSTANIE PRZEZ TĘ FIRMĘ SPRZEDANA (BO TAKIE SĄ PLANY), TO WTEDY WEŹMIEMY 23-KĘ I TEŻ SIĘ UPCHNIEMY :)

NIESTETY FIRMA ZAŻYCZYŁA SOBIE NIE 2,20 ZA KILOMETR, LECZ 2,30 - MNIE TO OSOBIŚCIE NIE ROBI ŻADNEJ RÓŻNICY, A WAM?

WYJAZD, JAK BYŁO USTALONE, W CZWARTEK, TAK ŻEBY WIECZORKIEM JUŻ POPIĆ W BOLKOWIE :twisted: POWRÓT W PONIEDZIAŁEK, ALE TAK, ŻEBY SIĘ WYSPAĆ TROCHĘ PO KONCERTACH

UBEZPIECZENI BĘDZIEMY, O UTRZYMANIE KIEROWCY NIE MUSICIE SIĘ MARTWIĆ, BIORĘ TO NA SIEBIE

PRZYPOMINAM, ŻE CHCIAŁABYM, ABY WSZYSCY ZAPŁACILI Z GÓRY, TZN. PRZY WSIADANIU DO BUSA OD RAZU PŁACIMY ZA PODRÓŻ W OBIE STRONY... CHYBA SIĘ ZE MNĄ ZGODZICIE, ŻE TAKA OPCJA UCHRONI NAS PRZED SZUKANIEM SKACOWANYCH NIEDOBITKÓW PO CAŁYM BOLKOWIE W PONIEDZIAŁEK I KONIECZNOŚCI DOPŁACANIA ZA TYCH, KTÓRZY NIE RACZYLI SIĘ STAWIĆ...

PŁACIMY KIEROWCY W DZIEŃ WYJAZDU, WIĘC NIE TRZEBA ŻADNYCH ZALICZEK, ITP.

DO BUSA ZABIERAMY MUZYKĘ I ALKOHOL :arrow: BEFOREK :twisted:

AKTUALNA LISTA TYCH, KTÓRZY JADĄ BUSEM :

ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi i Nightcreature
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Inyaloome, Silmeor, Endelbrekt
Regis
Szalony Kapelusznik i 1 osoba
Angelwing, Lara, Th
Noone i Dr. Faustus
Indra

TO CHYBA WSZYSTKO :)
JAKIEŚ PYTANIA, SUGESTIE, PRETENSJE? :twisted:

Wysłany: 2007-04-30 17:14

Wysłany: 2007-04-30 18:00

polecam Tobie :) super impreza :)

Wysłany: 2007-04-30 18:19

Jedź jedź naprawdę warto. Jeśli nie na same kapele to chociaż dla samego klimatu i (co dla kobiet bardzo ciekawe) pokazu mody hehehe.

Keep Talking...

Wysłany: 2007-04-30 18:22

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

[quote:7e1434c61a="Kirke_Femme_Fatale"]No jak tak czytam to nic jak tylko kase zbierac i zalatwiac miejscowke :P[/quote:7e1434c61a]
A nawet i bez załatwiania miejscówki można sobie sobie poradzić 8) Ja tam spałam w samochodzie 8)

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-05-03 11:18

Hmm.. ja do cyberkultury nic nie mam, sam chetnie slucham takiej muzyki, ciuszki jak ciuszki, ani mnie to nie rusza, ani nie kreci, tymbardziej nie przeszkadza...

irytuje mnie jednak jedna sprawa, ktora, jak myslalem, bedzie wynikala z interpretacji mojego posta.
Z fajnego festiwalu muzycznego, z pasji, z alternatywy, z innosci zrobil sie wybieg dla antylopek (i to niewazne czy gotyckich, czy punkowych czy owinietych w sreberko).

..jak zaczarowany pierniczek mnie to neci

Wysłany: 2007-05-03 23:24

Chyba wszyscy mi wybacza, ze zbędne posty szerzące wśród użytkowników wrogie uczucia przeniosłem w bardziej odpowiednie miesce uprzednio blokując.

(http://www.darkplanet.pl/O-latexie-i-nie-tylko-wyciete-z-CP-07-1856_15.html

Pozdrawiam

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2007-05-09 16:25

Jako, że mój kochany Synek trochę tu posprzątał, pozwolę sobie wkleić jeszcze raz informacje o busie, żebyście nie musieli ich szukać po całym temacie :)

DOSTĘPNY BĘDZIE AUTOKAR 25-OSOBOWY, NA NASZEJ LIŚCIE JEST CHYBA (O ILE UMIEM LICZYĆ) 27 OSÓB I TYLE ZABIERZEMY, JAKOŚ SIĘ POMIEŚCIMY. GDYBY OKAZAŁO SIĘ, ŻE 25-TKA ZOSTANIE PRZEZ TĘ FIRMĘ SPRZEDANA (BO TAKIE SĄ PLANY), TO WTEDY WEŹMIEMY 23-KĘ I TEŻ SIĘ UPCHNIEMY

NIESTETY FIRMA ZAŻYCZYŁA SOBIE NIE 2,20 ZA KILOMETR, LECZ 2,30 - MNIE TO OSOBIŚCIE NIE ROBI ŻADNEJ RÓŻNICY, A WAM?

WYJAZD, JAK BYŁO USTALONE, W CZWARTEK, TAK ŻEBY WIECZORKIEM JUŻ POPIĆ W BOLKOWIE, POWRÓT W PONIEDZIAŁEK, ALE TAK, ŻEBY SIĘ WYSPAĆ TROCHĘ PO KONCERTACH

UBEZPIECZENI BĘDZIEMY, O UTRZYMANIE KIEROWCY NIE MUSICIE SIĘ MARTWIĆ, BIORĘ TO NA SIEBIE

PRZYPOMINAM, ŻE CHCIAŁABYM, ABY WSZYSCY ZAPŁACILI Z GÓRY, TZN. PRZY WSIADANIU DO BUSA OD RAZU PŁACIMY ZA PODRÓŻ W OBIE STRONY... CHYBA SIĘ ZE MNĄ ZGODZICIE, ŻE TAKA OPCJA UCHRONI NAS PRZED SZUKANIEM SKACOWANYCH NIEDOBITKÓW PO CAŁYM BOLKOWIE W PONIEDZIAŁEK I KONIECZNOŚCI DOPŁACANIA ZA TYCH, KTÓRZY NIE RACZYLI SIĘ STAWIĆ...

PŁACIMY KIEROWCY W DZIEŃ WYJAZDU, WIĘC NIE TRZEBA ŻADNYCH ZALICZEK, ITP.

DO BUSA ZABIERAMY MUZYKĘ I ALKOHOL = BEFOREK

AKTUALNA LISTA TYCH, KTÓRZY JADĄ BUSEM :

ja
Unikate i 3 osoby
Semjan i 1 osoba
Minawi i Nightcreature
Kalosz i 1 osoba
Gekon i Depechemark
Alphar i Amorphous
Inyaloome, Silmeor, Endelbrekt
Regis
Szalony Kapelusznik i 1 osoba
Angelwing, Lara, Th
Noone i Dr. Faustus
Indra

Jeszcze jedno - proponuję, żebyśmy w dzień wyjazdu zebrali się na dworcu pkp lub pks, żeby osoby, które do nas dojeżdżają, nie musiały szukać punktu zbiórki z mapą w dłoni. Wszystkim to pasuje?

Wysłany: 2007-05-09 17:19

Jawohl mein Fuhrer hehehehehehe!!!!!! Zresztą po grzyba spotykać się gdzie indziej niż na dworcu pkp przed takimi wyjazdami :wink: zwłaszcza, że ludziska muszą dojechać hehe.

Keep Talking...

Wysłany: 2007-05-09 17:22

no, bardzo dobra odpowiedź, dziecko - celujący :twisted:

a tak przy okazji - czy ktoś inny oprócz nas czyta ten temat? jakieś reakcje, pytania, pretensje?

Wysłany: 2007-05-09 20:18

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

No znam taką osobę której nie ma na liście a jedzie, tylko ta osoba jedzie ze mną i muszę ją jakos upchnąć w busie, może kogoś wywalimy? :wink: np. tego kto będzie najmniej pił? :lol: :twisted: :wink:

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2007-05-09 20:25

Ja jadę ;]
To będzie moje pierwsze CP.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Wysłany: 2007-05-09 20:38

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:8247007100="alphar"]i co cfaniaczysz? 8) :twisted:[/quote:8247007100]

you talking to me? :twisted:

Wysłany: 2007-05-09 20:51

a ja mam genialny pomysł na transport...rozwijam wizję alkoholowej transportacji na drugi koniec polski w lipcu ^_^

Minawi, ja nie wiem, jak ty chcesz znaleźć mało pijącą osobę, przecież takowe nie jeżdżą na CP :wink:

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-05-09 20:58 Zmieniony: 2007-05-09 21:00

a Kotecek - Jaszczurka to cio? :D

zaraz mój Syn potnie i wytnie

Wysłany: 2007-05-09 21:20

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

[quote:4cebfc24a7="alphar"][color=pink:4cebfc24a7][size=24:4cebfc24a7]TUTAJ JESTEM, j a n i e p i j ę :P[/size:4cebfc24a7][/color:4cebfc24a7][/quote:4cebfc24a7]

to jedziesz na dachu :P albo na kolankach u kogoś... może u kierowcy? :lol: :lol: :lol: :wink:

Wysłany: 2007-05-09 21:26

[quote:565c00664e="minawi"][quote:565c00664e="alphar"][color=pink:565c00664e][size=24:565c00664e]TUTAJ JESTEM, j a n i e p i j ę :P[/size:565c00664e][/color:565c00664e][/quote:565c00664e]

to jedziesz na dachu :P albo na kolankach u kogoś... może u kierowcy? :lol: :lol: :lol: :wink:[/quote:565c00664e]

ekhem, bo mi się symptom psa ogrodnika włączy :twisted:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło