Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Wieszam się... Czyli jak nie radzicie sobie z deprechą ;). Strona: 4

Wysłany: 2007-01-09 18:29

Hmm, w sumie wkurwienie to też jakiś sposób na depresję.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-10 10:34

Dagon_88 (Bicz)
Dagon_88
Cmentarna Aleja

[quote:9031e086db="Narea"]... idziesz rąbać drzewo i przechodzi Ci zły nastrój :D[/quote:9031e086db]

prblem jest z tym jak ktoś mieszka w centrum dupnego miasta i nie ma w pobliżu drzew :P
ja na szczęście nie mam tego problemu bo kilka drzew sie znajdzie hehe

"Jeżeli nie chcesz doznać zawodu to nie ufaj NIKOMU!!!"

Wysłany: 2007-01-11 12:40

dzisiaj sobie nie radze.... nie depresja ale przygnebienie... zlosc... bezsilnosc...
jak bym mogla to poszla bym na cytadele i wyplakala wsrod drzew... albo pojechala do WPNu i wywrzeszczala... ale nie moge... siedze przy pier**lonym biurku... daleko od tych miejsc... po za moim poznaniem...

si vis amari, ama

Wysłany: 2007-01-29 12:42

[color=blue:18586aec3a]Ostatanio na siłę poprawiam sobie humorek. Słucham muzyki, oglądam Lenore.... itepe itede.

Nie jest tak źle... wczoraj było gorzej ^^ <ociesza się>

<biega za swoim kocim ogonem>

Hmm... Chyba mi też przydałaby się porcja głaskania i przytulania... a to możliwe chyba tylko w snach ehh
"It was only a dream... but oh, what a dream" <nuci sobie>[/color:18586aec3a]

Wysłany: 2007-01-30 18:51

Kim, choć, niech Cię przytulę... A dla Ciebie, Nareo, wieeeelki buziaczek.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2007-01-31 08:27

Nareście? A kiedy było inaczej? :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* Jażdy kto ma oczy, pragnie tego odkąd Cię zobaczy, ja sana mam na to ochotę ZAWSZE i nikt poza mną ma tego nie robić! :evil:

Wysłany: 2007-01-31 11:10

Tak jest, tylko się boją moich glanów. :twisted:

Wysłany: 2007-01-31 18:50

[color=blue:78d16c3a3a]teraz to nawet terapia - przytulanie grupowe by mi nie pomogło [/color:78d16c3a3a] :cry: :?

Wysłany: 2007-02-01 15:43

Kim, jeśli będziesz chiciała pogadać albo coś, to masz móh nr gg, a tqak mogę tylko trzymać kciuki i słać Ci ciepłe myśli... Ale i tak <BUZIAAAAAAAAAAACZEK>

Wysłany: 2007-02-01 15:50

[color=blue:d747e5cdd4]Dziękuję Wam dziewczyny :*:*:*
Morgano... sama nie wiem czy chcę rozmawiać. W sumie to już chyba nie jest konieczne... Ale w razie czego napewno napiszę A może jednak napisze lol :* buuuuuuziam Was :*:*:*[/color:d747e5cdd4]

Wysłany: 2007-02-01 15:53

Napewno nie jesteś sama i nikt Ci nie pozwoli być. :P Wszystko się ułoży, bo Ty jesteś mądrą dziewczyną i masz w sobie siłe i są osoby, którym na Tobie zależy, więc nie powinnaś tracić nigdy wiary i motywacji. Chodź no tutaj i się przytul, nie chcę widzieć na pyszczku żądnych smuteczków... :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Wysłany: 2007-02-18 20:00

[color=blue:040d2e20c1]w sumie nie jest dzisiaj ciekawie. a tak miło się zapowiadało... a mój humor jest do dupy. a wystarczyłoby mi kilka słów....[/color:040d2e20c1]

Wysłany: 2007-02-18 22:44

Ehhhh... Jeszcze nie mam doła, ale może już nie długo w niego wpadnę po uczy... Oczywiście przez głupią chorobę:

"Miłość to fizjologiczna psychoza. Całkowite zawężenie procesów poznawczych i intelektualnych. Zaburzenie świadomości. Rozszczepienie emocji i działania. Bywa nieuleczalna."

Wysłany: 2007-02-19 16:36

Cała ta sytuacja jest skomplikowana, a ja nie wielę mogę robić, jest to dobijające. Nie wiem co z tego może wyniknąć, nie wiem na czym stoję i jeszcze w grę wchodzi, dobrze Ci znany problem odległości... Ale dziękuję! :* I tak najbardziej na świecie kocham Ciebie!

Wysłany: 2007-02-20 16:45

Dobra, teraz już mam doła...
Głębokiego...............................................

Wysłany: 2007-02-26 19:21

[color=blue:4b21d0dcb2]ja też. [/color:4b21d0dcb2]

Wysłany: 2007-02-26 19:35

Gorącej czekolady?

Wysłany: 2007-03-20 22:47

[quote:d92abd1983="modliszka"]hey witaj w klubie....dokladnie wiem o czym mowisz....
odleglosc potrafi dobic a do tego jeszcze zniszczyc wszystko!!
Odleglosc miedzy dwojgiem ludzi jest zaraza!
tez mam dola z tego powodu! i co robie? pije! zatapiam smutki .
szkoda ze nikt nie moze mi zrobic przyslugi i strzelic mi w leb![/quote:d92abd1983]
Zakładam klub zdołowanych z powodu odległości? :evil:

odleglosc to pojecie wzgledne Wysłany: 2007-03-26 13:16

strunka (Bicz)
strunka
Kędzierzyn-Koźle

Najgorzej gdy sie jest blisko osoby ktora sie kocha ale ta osoba oddala sie przez brak rozmow, brak zainteresowania i wogole czasu dla Ciebie. Mnie to osobiscie dobija, bo wiem ze on jest 3 km ode mnie i ide tam 10minut ale niemoge przyjsc bo bede przeszkadzac.Nierozumiem jak mozna ciagle potrzebowac czasu i wolec ogladac film z rodzinka niz ze mna :evil: :evil: :evil: :evil:
i jeszcze glupie tlumaczenie ze jest pozno. kompletnie mnie to rozwala. :evil: :evil: :twisted:
A najlepsze na depresje jest ponoc deprim, tak mówia reklamy
choc ja wole rozmowe z przyjacielem , który napewno bedzie wiedzial ze o nim mówie jak to przeczyta :*
pozdrawiam :) :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Wysłany: 2007-04-03 10:08

strunka (Bicz)
strunka
Kędzierzyn-Koźle

ja gdy sobie nieradze to ryczę ale to i tak nie pomaga. Pomaga tylko przytulenie i pocałunki od osoby którą kocham i zapewnienia że bedzie dobrze od przyjaciół :wink:

Nie ma żadnego znaczenia, kim albo czym jesteśmy. I tak zawsze jest Ktoś, kto patrzy na nas z góry.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło