Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Andrzejki...... Strona: last

Artykuł: Andrzejki.....

Wysłany: 2006-11-19 15:21

Tak włąściwie to dopiero teraz mi uzmysłowiłes że to już niedługo. Zawsze okreslałem termin Andrzejek jako 'nieokreslony w przyszłości'...

Użytkowniku! Nie bój się używać linku "Zgłoś moderatorowi"! :D

Wysłany: 2006-11-19 17:50

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

A kiedy tak naprawde są te andrzejki? Z 30go na 1 grudnia czy z 29 na 30 listopada? Tylko to i tak wychodzi nie w weekend...
Zreszta, niewazne, jak ktos robi jakas imrpeze, to ja chetnie dam sie zaprosic 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Wysłany: 2006-11-19 18:01

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

hehehe, to zalezy od propozycji :wink:
btw. - widzialam chyba Cię wczoraj w bazylu, hehe

Wysłany: 2006-11-20 10:25

Lanie wosku ewentualnie jak ktoś chce prze bazylem lub innym pubem to można wskoczyć do mnie na forty Kazze wiesz o co mi chodzi foty wnętrz sa na mojej galerii jak by ktoś nie wiedział o czym mówię.Jest to kaponiera fortu 4a znajdującego się na wilczym młynie obok lechickiej jakieś 10 metrów pod ziemią zejście jest tragiczne w środku nie ma prądu do oświetlenia należy używać świeczek latarek itd do środka można wstawić z 2 ławki i ewentualnie zrobić przed wejściem grilla, na którym można by poroztapiać te trochę wosku- mam zbędny garnek więc z tym nie będzie problemu.

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2006-11-20 11:35

ale zajebiście!

to co, ludziska, wypowiedzcie się! robimy coś razem?

Wysłany: 2006-11-20 12:22

jaaaa, dass passt mir gut ]=D, moze byc grill, moze byc jakas domowka, ja sie na to pisze :)

.

Wysłany: 2006-11-20 12:43

BŁAGAM, tylko nie po niemiecku! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2006-11-20 12:51

[quote:1b2042eb38="SCHWEIGENDE"]BŁAGAM, tylko nie po niemiecku! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote:1b2042eb38]
Warum Schwei das ist fur mich sehr schon Fremdspache... :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 14:29

Niemiecki... o zgrozo! Nie zebym był jakoś uprzedzony ale niemiłe wspomnienia wyryły znamię na mojej psychice.

Ja bardzo chętnie spędzę z Wami Andrzejki :) Zwłaszcza, że nikogo jeszcze nie znam z DP.

Wysłany: 2006-11-20 14:43

W sumie jakbyście mnie chcieli i bym dobrze zagadał z mamuską to chetnie bym się gdzieś z Wami zakręcił :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2006-11-20 14:53

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Dobra, nie robić tu offtopów! :P To kiedy i gdzie ta imrpeza? :D Moze ktos jakis beforek na chacie robi? hihi, no i w jaki dzień właściwie??

Wysłany: 2006-11-20 16:31

Ja swoja deklarację obecności muszę póki co zawiesić :/ (co pewnie nikogo nie zmartwi) - wyglada na to że moja znajoma przyjeżdza do Poznania na koncert 29 a mamy taką małą umowe że ja jej zapewniam podczas koncertów nocleg w Poznaniu (i opieke )... a ja jak bywam w Wrocławiu śpię u Niej. Więc pewnie wtedy będę się zajmować nią. No chyba, że 30 lub w weekend wypada ta impreza...

Wysłany: 2006-11-20 16:49

Jak by imprezka byla w weekend to moze bym was zaszczycil swoja obecnoscia hehe

Wysłany: 2006-11-20 16:51

[quote:036df57b87="NorwegianWinter"]Jak by imprezka byla w weekend to moze bym was zaszczycil swoja obecnoscia hehe [/quote:036df57b87]

I to jest idealny pomysł. :)

Wysłany: 2006-11-20 16:53

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

No proszę, a ponoć to nie masz funduszy :wink:
Ja szczerze powiedziawszy od początku grudnia nie mam czasu, bo mam 2 kolosalne egzamy (a nie mam w zywczaju uczyć się stopniowo cały miesiąc), a w piątki za bardzo nie mogę. Poza tym w grudniu to juz nie andrzejki chyba. Teraz jest w sobotę Bloodlust o czym już pisalam w oddzielnym temacie na forum, chyba że to się połączy z andrzejkami (i katarzynkami 8) ).

Wysłany: 2006-11-20 17:01

ostatnio wpadlo mi troszke kasy bo kupuje nowa grafike i ram zeby w carbona popykac hehe :P

Wysłany: 2006-11-20 17:46

i znów mi tam po niemiecku na dole gadają :evil:
koniec offtopa :oops:

Wysłany: 2006-11-20 23:11

Ja!!!
-mój najdłuższy post :D

Wysłany: 2006-11-20 23:17

minawi (Moderator)
minawi
Poznań / Iława

Jestem ZA :] czyli za tydzien ze srody na czawartek wychodzi :D To git, bo nie musze wstawac rano i mam wolny wieczor 8) Tylko pewnie zimno bedzie w tym forcie, hę? A jakies trunki ktos przewiduje? :wink: albo mjuzik? :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 23:20

jak ktos chce to moge zrobic kilka fotek jutro i powrzucać zdjecia terenu i miejsca na anrzejki
jak mi ktos by pomógł to mozna przenies ławke jakeis 500 metrów i wstawic ja do srodka

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło