Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Pies. Strona: 4

Wysłany: 2006-11-20 18:56

Endorko moj Psiaczek został w domku czyli w Mojej Malej Ojczyźnie Żywcu....
ja sobie siedze w Częstochowie bo studjuje... nie mam mozliwości żeby go ze sobą zabrać.... musialabym mu się całokowicie poświęcić bo ten moj pupilas jest bardzo rozpieszczony i potrzebuje duzo czułości... zabawy... oddania....
Spryciarz mały... 8) :wink: :roll:

Wysłany: 2006-11-20 19:05

Biedna DarkMona bez psiaczka jak Ty sobie bez niego radzisz? Kto Cie grzeje z zimne samotne noce? (hmm 8) )

Wysłany: 2006-11-20 19:08

[quote:d0d641e73d="DarkMona"]Tęsknie za Moim pieskiem.... brakuje mi go w szczególności na zimne wieczorki.... zawsze mnie grzeje bo tak milusi sie do mnie przytuli i obie razem spimy... Sweet :roll: :wink: :roll: :wink:[/quote:d0d641e73d]

<głaszcze> <rzytul>

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-20 19:11

Endra Napisał:
No widzisz... to bys miala slicznego nie zabiedzonego, zaglodzonego i odchowanego kotka :D Zaluj bo nie wiesz co stracilas :/quote]

He he he.
ciekawe czy moje szczurki są tego samego zdania.

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-20 19:16

[quote:7b30151685="Endra"]No widzisz... to bys miala slicznego nie zabiedzonego, zaglodzonego i odchowanego kotka :D Zaluj bo nie wiesz co stracilas :[/quote:7b30151685]

He he he.
ciekawe czy moje szczurki są tego samego zdania.

Wysłany: 2006-11-20 19:22

No nie sadze zeby szczurki byly tego zdania :D
ale jak udalo sie pogodzic moja swinke i psa .... no to wiesz... 8)

Wysłany: 2006-11-20 19:32

Pies to jednak nie to samo co kot...

Wysłany: 2006-11-20 22:16

Prawda !
A Ty wolisz psy czy koty? :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 22:30

Psy to moja wielka miłośc i pasja, bardziej się nimi interesujęniż kotami, ale czy jako takie wolę je od kotów, to bym nie powiedziała, nie wiem, to chyba zależy już od zwierzaka...

Wysłany: 2006-11-20 22:52

Ja mam dokladnie tam samo jak Ty 8)
Zgadzmy sie pod tym wzgledem :D

Wysłany: 2006-11-20 23:32

I chyba nie tylko pod tym. :)

Żałuję, że jak byłam w Warszawie, tonie widziałam mojego psiaka, ale nie mogłam, bo musiałabym najpierw pojechać do domu matki. :/

Wysłany: 2006-11-20 23:56

Endra ... podrzuć no tego psa na chwilkę ....... :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-11-21 05:44

Schweigende moge Ci go podrzucic na chwile :D Ciekawe czemu tak nagle go chcesz :d czyzby to bylo przez to, ze ne lubi mezczyzn i ich gryzie? :twisted: czy moze ma posluzyc jako kaloryferek? :D

Moragno, a faktycznie... Nie tylko pod tym jednym wzgledem :*
Biedna jestes, ze tak rzadko widujesz swojego pieska a jakiej on jest rasy ?

Wysłany: 2006-11-21 07:42

Właściciele matki (owczarka belgijskiego) twierdzili, że ojciec jest tej samej rasy, ale ja wiem na 99%, żę to nie prawda, bo to piękny champion - tylko że niemiecki. Mieszka przypadkiem w tamtych okolicach o ma identyczną, charakterystyczną plankę na języku, jak moja subia. Możesz zobaczyć jak wygląda moje cudo, wchodząc do mojej galerii. Tęsknię za nią bardzo, ale nic nie mogę poradzić...

Wysłany: 2006-11-21 13:57

Sliczna jest :D :*
A jak sie wabi?

Wysłany: 2006-11-21 14:04

Dziękuję w jej imieniu za komplement. :D JEst też mądra, czuła, kochana... Oj, nie dajcie mi o niej zacząć gadać! Ma na imię Sanga. ^.^

Wysłany: 2006-11-21 14:46

Moj Max tez taki jest :P Jedyny minus ze rano mnie z lozka wywala... :D
Spiknijmy Maxa z Sanga xP

Wysłany: 2006-11-21 19:02

He he, może nie spikniemy, co najwyzej można by zapoznać. A Sangusia jest taka przekochana, zę wszystkich obudzi, ale mi dawała zawsze spać ile chiałam. :D I tylko co jakiś czas przychodziła sprawdzić czy wszystko jest w porządku... Podejrzałam to parę razy, jak udawałam sen. Kiedys leżę, a tu czuję, jak ktoś czule i bardzo delikatnie odgarnia kołdrę z mojej twarzy, patrzy na mnie, muśnięcie w policzek - i odchodzi. Byłam zaskoczona, zę to ona. Tak lepiej niż ludzko. :D

Tak samo nieraz leżała ze mną aż do zaśnięcia, a ona jest strasznym futrzakiem i nie lubi wcale spać w cieple. ^.^

Moje kochane, kochane psisko... <tęskni>

Podobno jak mnie nie ma, przesiaduje w moim pokoju, sypia na moim łóżku - a to nie jest jedyne wolne w moim starym domu. Mtttttt!

Wysłany: 2006-11-21 20:04

Hahahaha, fajny pies! :D

A moja była zawze tam, gdzie się coś działo, a już na pewno jak widziała, że ktoś się szykuje do wyjścia, to Sangusi tam nie zabrakło. ^.^

Wysłany: 2006-11-26 11:26

[quote:f480cc859b="Endra"]Prawda !
A Ty wolisz psy czy koty? :twisted:[/quote:f480cc859b]

[color=blue:f480cc859b]Wiem że to nie do mnie pytanie.. Ale jakbym miała odpowiedać to miałabym wieeeelki problem :|
Kocham mojego psa,ale jednocześnie marzę o kocie... Ehh... jednego kiedyś straciłam a jak narazie nie ma możliwości żebym miała kota ehh[/color:f480cc859b]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło