Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Pies. Strona: 3

Wysłany: 2006-11-10 20:32

>.<

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 00:41

[color=blue:12ccdba008]zjadł koœć, zadowolony ryj. PóŸniej bawił się sam ze sob¹ piłk¹. Rzucał sam sobie, grał ni¹, kopał łapkami. Póżniej przeskakiwał moje nogi jak opierałam je o fotel, następnie sępił jedzenie (a kiedyœ nie sępił...tylko że po czasie zepsuto mi psa w tej kwestii ;/). Następnie mój piesoperz kichał razem ze mn¹, szczekał na mnie bo miałczałam głoœno na niego... hmm... to chyba wszystko...a nieee... jeszcze chrapał i coœ mu się œniło bo ruszał łapami... ah ten pies... hyh[/color:12ccdba008]

Wysłany: 2006-11-12 05:33

Słodko! Ja o mojej suni nie będę nawet zaczynac opowiadać, bo nie skończę za rok...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-12 12:36

[quote:51dba7dcd5="Morgana"]Słodko! Ja o mojej suni nie będę nawet zaczynac opowiadać, bo nie skończę za rok...[/quote:51dba7dcd5]

[color=blue:51dba7dcd5]No ja już skończę na tym co wcześniej napisałam bo też bym mogła książkę napisać :D hehe. No ale mojego psiaka teraz ni ma Smutno bez niego. Nie ma kto przyjść z piłką, pochwalić się nią, pomruczeć (nauczyłam gooo ^^ sukces! :D) i ponamawiać do zabawy... Hmm... tęsknie za nim. [/color:51dba7dcd5]

Wysłany: 2006-11-12 15:05

NIe jesteś sama! Mi też brakuje mojej suni, rozumiem Twój ból... <rzytul>

Wysłany: 2006-11-12 17:58

[quote:a9762a7d45="Morgana"]NIe jesteś sama! Mi też brakuje mojej suni, rozumiem Twój ból... <rzytul>[/quote:a9762a7d45]

[color=blue:a9762a7d45]No i miałam nadzieję że mój piesoperz wróci dzisiaj...ale chyba się myliłam... Pewnie będzie dopiero jutro i to popołudniu więc rano też go nie zobaczę buu[/color:a9762a7d45]

Wysłany: 2006-11-12 18:16

Ale to już nie długo... <głaszcze>

Wysłany: 2006-11-12 21:39

[color=blue:4eb61bb9c6]buu.. i tak jakoś smutno. nie będzie się na mnie gapił jak zasypiam, chrapał, kręcił się.. ehh[/color:4eb61bb9c6]

Wysłany: 2006-11-12 22:03

Ale to tylko dzisiaj!

Wysłany: 2006-11-13 15:17

[color=blue:964d504375]i dzisiaj!!!!!!!!!!! okazało się że wróca b. późno :cry: [/color:964d504375]

Wysłany: 2006-11-13 16:37

Nie martw się.

A skoro już jesteśmy w temacie psów, to przeraża mnie postępowanie policji, która się nad tymi cudownymi zwierzętami znęca dla własnych korzyści. Już nie mówię o wykorzystywaniu ich do pracy w ogóle, nie dbając o ich potrzeby, ale konkretnie o wykrywanie narkotyków. Przecież bycie na ciągłym głodzie to męczarnia! A do tego właśnie się do prowadza te cudowne zwierzaki, uzależnia je się, by potem chcąc używek odnajdywały je...
To jest straszne! Jak o tym myślę, to płakać mi się chce.
Pies - najlpepszy przyjaciel człowieka. A ten jak mu się odwdzięcza? Tak samo jak z Łajką...
A ja kocham psy, fascynuja mie i zachwycają, podobnie jak wilki.

Wysłany: 2006-11-16 18:49

[color=blue:324b5e55b4]Pies. jest pies. pieroperz mnie wspiera, jest zawsze blisko, gdy śpie w dzień to przyczłapie do mojego pokoju i śpi ze mną. słodka kupa futra ahhh kochany jest![/color:324b5e55b4]

Wysłany: 2006-11-16 19:47

a propos psów - nietoperzy ...
nie mam cyfrówki, ale znalazłam w internecie zdjęcie pieska identycznego jak mój :D

http://www.molosy.pl/galeria/details.php?image_id=4108&sessionid=4df62344d7e5bb52f9031461473acb8b

Wysłany: 2006-11-16 21:36

A ja mam teraz w pracy takie trzy psy przybłędy...hmm pierwsze psy, które mnie chyba polubiły bo mnie nie gryzą jako jedynego i dają się pogłaskać

Wysłany: 2006-11-16 21:55

A oto moje kochanie (Max):
http://img133.imageshack.us/my.php?image=hpim5983xw6.jpg

Nie ma tematu o malych swinkach wiec oto moje kochanie nr 2 Charon) :D
http://img170.imageshack.us/my.php?image=hpim5793kq0.jpg

Wysłany: 2006-11-20 00:45

Zdjęcia moich cudnych pociech sa w mojej galeryjce. ^.^
A co do psów, to na imprezie znalazłam koteczkę, która potem przez parę godzin jak piesek za mną chodziła i spacerowała po mieście razem ze mną i znajomymi. :D To było przeurocze i bardzo mnie kusiło, by ją zabrac do domu...

Wysłany: 2006-11-20 17:02

No to trzeba bylo ja zabrac! :D
Zostawilas ja sama, bidulka

Wysłany: 2006-11-20 17:43

Nie wyglądała na zabiedzonego, bezpańskiego kota... Ja mieszkam kilkaset kilometrów dalej, do tego z dwiema szczurkami... No i potem gdzieś poszła sobie. :evil: Mam nadzieję spotkać to kochane stworzenie, jak następnym razem przyjadę. :twisted:

Wysłany: 2006-11-20 18:28

Tęsknie za Moim pieskiem.... brakuje mi go w szczególności na zimne wieczorki.... zawsze mnie grzeje bo tak milusi sie do mnie przytuli i obie razem spimy... Sweet :roll: :wink: :roll: :wink:

Wysłany: 2006-11-20 18:49

[quote:7da8cc9a6f="Morgana"]Nie wyglądała na zabiedzonego, bezpańskiego kota... Ja mieszkam kilkaset kilometrów dalej, do tego z dwiema szczurkami... No i potem gdzieś poszła sobie. :evil: Mam nadzieję spotkać to kochane stworzenie, jak następnym razem przyjadę. :twisted:[/quote:7da8cc9a6f]

No widzisz... to bys miala slicznego nie zabiedzonego, zaglodzonego i odchowanego kotka :D Zaluj bo nie wiesz co stracilas :D ja zawsze chcialam miec kota z ale moim kochanym skurczybykiem jamnikiem ledwo moge miec żaby, swinke morska, papuge, rybki i glonojada On nikogo ani niczego nie lubi ;d szczegolnie nie przepada za mezczyznami 8) Mojego kolege ugryzl w pewne miejsce :twisted: ojj be ten moj pies :D

[quote:7da8cc9a6f="DarkMona"]Tęsknie za Moim pieskiem.... brakuje mi go w szczególności na zimne wieczorki.... zawsze mnie grzeje bo tak milusi sie do mnie przytuli i obie razem spimy... Sweet :roll: :wink: :roll: :wink:[/quote:7da8cc9a6f]

A gdzie teraz jest Twoj piesek? Moj na szczescie codziennie rano sluzy mi jako
kaloryferek :D Wskakuje po kolderke i tak sobie lezymy ^^

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło