Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Pies. Strona: 2

Wysłany: 2006-10-26 10:19

[quote:a6ccc13bc0="strzalik"][quote:a6ccc13bc0="Kim"]

Doszłam ostatnio do wnisku że bardzo trudno zasnąć gdy siedzi przed Tobą duże, czarne, nietoperzopodobne czworonożne stworzenie i zawzięcie się na Ciebie gapi, nie mrugając. hehe.
[/color][/quote:a6ccc13bc0]
A jak jeszcze zacznie Cię szturchać tym swoim wilgotnym noskiem :wink:
Ale nic nie pobije jak "mój" psiak chrapie- normalnie jak by się spało z facetem :)[/quote:a6ccc13bc0]

LEPIEJ!!!!! :twisted: piesio wtula się we mnie i grzeje, a nie zabiera egoistycznie kołdry jak facet :lol:

Wysłany: 2006-10-26 10:56

a ja chcę amstaffa!! kto mi sprezentuje ? ;P

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2006-10-26 18:06

:) :) :) :) :) :) wracając ze szkoły minęłam na ulicy chłopaka z 6-tygodniowym buldogiem angielskim :) :) :) :) :) :) :)
normalnie chyba z pół godziny przetrzymywałam biednego kolesia na chodniku, głaszcząc i obcałowując pieska...........

Wysłany: 2006-10-28 10:19

psiaki psiaki kofane psiaki jaki bez was byłby świat???? :?

Wysłany: 2006-10-28 11:21

Ja teraz mam sznaucerka miniature, trochę wyrośniętego,ale zawsze :)
Jednak najlepszą rasą wg mnie sa boksery :) Miałam suczkę i to był tak pokojowy i kochany piesz, ze szkoda słów :) Małe dzieci właziły na nią, wkładały jej paluchy w różne cześci ciała, a ona była cierpliwa i delikatna :)

Osobiście nigdy nie kupiłabym psa, ktory znajduje się na czarnej liście. Uwielbiam rozpieszczać każde napotkane zwierze no i nie mogłabym mieć pod swoją opieką takiego, ktory potrzebuje mocnej i konkretnej ręki.

Wysłany: 2006-10-28 13:12

SzmaragdowaNoc ja też rozpływam przy "moim"psiaku nie umieć go trzymać twarda ręką.Ale ciężko by było takiego słodkiego osro szkolić( mam jego fotkę w glerii to sama oceń)...
Psy z czarnej listy - ja bać się ich :?

Wysłany: 2006-10-28 13:17

Ale śliczny :) Taki puchaty w samraz do przytulania :)
Mój tez jest w galerii, kolorowej chyba. :)

Wysłany: 2006-10-28 15:26

Nio :D :D :D :D
Widziałam Twojego Skarba-kofany :D :D :D
I jak tu ich nie kochać?? :wink:

Wysłany: 2006-10-30 15:12

[color=blue:4937eb01bb]w mojej galeri - w rodzinie są nowe zdjęcia mojego piesoperza ^^

Dzisiaj jak wróciłam do domu to tak mnie ślicznie przywitał że naprawdę zrobiłam taką -> ^^ minę :) Słodki piesoperek ^_^
Wczoraj miałam beznadziejny humor (dzisiaj też mam, ale mniejsza;/), a psa nie było w domu, więc pooglądałam sobie jego zdjęcia i od razu było lepiej ^^ hehe.A co do psiego nocha ohhhh uwielbiam jego nosek!!!! Często podbija np. rękę nosem żeby go głaskać itd ^^![/color:4937eb01bb]

Wysłany: 2006-10-31 12:36

Tak sobie patrzę wczoraj na mojego zwierza i próbuję go podnieść... a tu cholera nie chce sie oderwać od ziemi :D Takie chuchro umięsnione z niego było, a teraz się pulpet zrobił :) Takie misio słodki :D A wszystko przez to, że mu sie produkcje hormonów poprzestawiały bo pan doktor pozbawił go męskości. Teraz jest z nigo taka słodka kluska :D

Wysłany: 2006-11-04 14:13

[quote:06b1a470f1="SzmaragdowaNoc"]Tak sobie patrzę wczoraj na mojego zwierza i próbuję go podnieść... a tu cholera nie chce sie oderwać od ziemi :D Takie chuchro umięsnione z niego było, a teraz się pulpet zrobił :) Takie misio słodki :D A wszystko przez to, że mu sie produkcje hormonów poprzestawiały bo pan doktor pozbawił go męskości. Teraz jest z nigo taka słodka kluska :D[/quote:06b1a470f1]
[color=blue:06b1a470f1]
Ojoj... hehe. Mój jest w świetnej formie Oczywiście są tacy, co uważają go za grubego! PHI! Też coś! Jest w sam raz! W końcu to pies, nie może być chudy, musi być masywny, żeby dobrze wyglądać! Pozatym ma na sobie to nowe futro z jesiennej kolekcji Słodka morda z niego! Wczoraj mnie bardzo pocieszał po wyrwaniu ósemki, był przy mnie cały czas! [/color:06b1a470f1]

Wysłany: 2006-11-09 20:01

A mój dzisiaj pierwszy raz miał założoną kolczatkę(przymus) ale dobrze nam poszło żadne nie cierpiało.
A teraz śpi słodko :D

Wysłany: 2006-11-09 20:02

Strzaliczku ale mam ochote przytulic sie teraz do mojego Pingusia.... hlip... tęsknie za nim...

Wysłany: 2006-11-09 20:07

Moja psiunia została z moją matką, gdy sie przeprowadziłam...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-10 02:50

a wiecie co się stało jakąś godzinę temu- szef powiedział że bęę mogła sobie wziąść Louisa jak sprzeda interes.
Cieszę się :D :D :D

Wysłany: 2006-11-10 03:26

Jupi...... hip hip hurra.... bedzie tylko Twoj..... :D :D :D :D :D

Wysłany: 2006-11-10 03:36

Rozumiem tą radość i cieszę się razem z wami. :)

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-10 07:08

Dzięki DarkMono i Morgano za to, że dzielicie moją radochę- ale duuuuuuuuuuużo jescze wody upłynie do tego momentu.

Wysłany: 2006-11-10 08:53

Gruan, że w końcu nastąpi.

Wysłany: 2006-11-10 20:21

[color=blue:10c04993e0]a moje psisko śmierdzi psem :P a powinien kotem :P [/color:10c04993e0]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło