Wysłany: 2006-11-12 18:48
Piosenka na doła - teraz mi tak do głowy przychodzi, zę każda, byle spiewana przez odpowiednią osobę...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-12 19:06
Co najwyżej jak Twój ukochany goth zaczyna śpiewac najbardziej przypałowe piosenki, jakie istnieją, to dół zamienia się w irytację...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-12 20:11
Nie jestem w temacie chyba do konca ale czy mi się wydaje czy wyczułem tutaj nutkę złośliwości? :P
Wysłany: 2006-11-12 20:18
Niby gdzie? Nie, no skąd!
Wysłany: 2006-11-12 20:28
polecam plytke 2 a perfect circle....zreszta nawet wszystkie sa takie na doline....idealane naprawde :wink:
Idziesz po to by upaść na ziemię, upadasz aby nigdy już nie powstać...
Wysłany: 2006-11-12 20:46
Hahahahahahahaha! Tylko sama prawda, szczere opinie... Na podstawie doświadczenia, ale z dystansu byłyby takie same...
Wysłany: 2006-11-12 22:09
Najlepiej jest zgasić światło, zamknąć sie domu na 4 spusty, wziąść jedzenie, otworzyć okno (żeby wiał chlodny wiaterk i bylo widać gwiazdki) i właczyć jakieś smutne gotyckie piosenki albo ballady Kata :P Dół murowany :P Przyanjmniej na mnie dziala xP
Wysłany: 2006-11-12 22:12
A po co sie jeszcze samemu dołować?
Wysłany: 2006-11-12 22:21
Niektórzy lubiataki stan "samo dołowania się" Też tak czasem mam... mnie skłania to do przemyśleń. Ale wiedże że...
[quote:3f864bf69f="Morgana"]A po co sie jeszcze samemu dołować?[/quote:3f864bf69f]
bywa złośliwa :P
Wysłany: 2006-11-12 22:21
Ja mam cały czas dobry humor :> Wiec jak od czasu do czasu zrobie sobie przerwe od tego "calego czasu" i się podołuje, to mam energię żeby być znowu szcześliwą :P wiem - dziwne.
Wysłany: 2006-11-12 22:33
[quote:2852bee70d="SoulHunter"]Niektórzy lubiataki stan "samo dołowania się" Też tak czasem mam... mnie skłania to do przemyśleń. Ale wiedże że...
[quote:2852bee70d="Morgana"]A po co sie jeszcze samemu dołować?[/quote:2852bee70d]
bywa złośliwa :P [/quote:2852bee70d]
Moi?
.......................................
<chlast się w policzek>
Baka baka baka bka...
Buuuuuuuu... Ja tylko bym chiała, by swiat był szczęśliwszym miejscem!
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Mam taki nrzydki, wredny chrakter...
Ale ja nie chcę być złośliwa.....................................................................
Czasem potrzebuje się melancholijnego nastroju... Ale to chyba nie to samo co dołowanie się - bo to jest nieprzyjemne... A może jednak i tak przydatne? Byle nie w nadmiarze...
Nie jestem złośliwa!
<foch>
...........................................
<łacze>
<ociera łzy, nie chce wznudzać litości>
..........................................
Mrrrau? <słodkie oczka>
Wysłany: 2006-11-12 22:39
Morgana : Ale to chyba nie to samo co dołowanie się - bo to jest nieprzyjemne... A może jednak i tak przydatne? Byle nie w nadmiarze...
W tym momencie zgadzam sie z Morgana :D
Wysłany: 2006-11-12 22:44
Dziękuję! [w tym momencie zamerdałaby ogonkiem, ale niestety dowiedział się, że ten gatunek czegoś takiego nie miewa i nie chciał wyrosnąć...]
Wysłany: 2006-11-13 00:08
Oj Morgana nie bierz tego tak do siebie Ja tylko żartowałem... z natury jestem nieco złośliwy i tak mi się jakoś powiedziało No nie fochuj się juuuuż :)
Wysłany: 2006-11-13 00:10
Mornago , jesli nie masz ogonka to możech pomachać łapką ^^
Wysłany: 2006-11-13 00:12
Przepraszam. --> Morgano :)
Wysłany: 2006-11-13 00:19
Ale to by wyszło na to, żę chcę się już z wami pożegnać, a ja nigdzie nie idę... To ,oże się poprosyu uśmichnę... SoulHunter, go Ciebie też.
Wysłany: 2006-11-13 01:13
Pomachala mi^^ o jaaa , jak fajnie :D
Wysłany: 2006-11-13 07:37
[color=violet:ec5fda7438]..... :evil: :evil: :evil: [/color:ec5fda7438]
"Uważaj, żeby nie pomylić nieba z gwiazdami odbitymi nocą na powierzchni stawu."