Wysłany: 2006-10-30 20:02
Do Rosji? Oooo A szkoła to co? :P
Piosenka na doła - może nie do końca piosenka, ale... głos przyjaciela.
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-30 20:02
Włąśnie winamp wylosował mi całkiem dobrą muzę na doła... Co z tego że to nawet nie rock... ale aż łzy z oczu wyciska...: Jann Arden - "In your keeping", "Good mother", "Hanging by a thread"... Coś nie tak chyba ze mną...
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-10-30 20:16
Nie mów, żę z Tobą jest coś nie tak. Jeśli coś wypływa z Ciebie, Twoje nastroje, upodobania, potrzeby... Jeśli jest Twoje, to jest jak najbardziej w porządku, dużo lepsze, niż naśladownictwo i udawanie, w których ludzi zatracają samych siebie. Nie powinno się powtarzać niczego złego o sobie... Bo to tak, jakby ise waliło w siebie... Wpychało do środka problemy i zamykało przekonaniem, że wina jest w nas... Jest też coś takiego jak autosugestia. Więcer wiary w siebie, nie oglądaj się na innych we własnym ostępowaniu... A co z tego, czy to rock czy inny gatunek? Liczu się, jakie jest - dla Ciebie, a nie jak się nazywa... Nie znam kawałków, ale chętnie posłucham, jak znajdę, skoro aż tak silnie działają na uczucia...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-10-31 13:54
mając dołka.... zawsze słuchalam ballad Kacika...
coś doomowego... smętnego... takiego jak Anathema...
czasami rownież Dead Can Dance...........
Wysłany: 2006-11-03 09:06
[quote:854a704149="DarkMona"]mając dołka.... zawsze słuchalam ballad Kacika...
coś doomowego... smętnego... takiego jak Anathema...
czasami rownież Dead Can Dance...........[/quote:854a704149]
Takich rzeczy to ja słucham normalnie, na codzień. Na gorszy nastrój - również czemu nie? Dobrej muzyki nigdy za dużo.
Wysłany: 2006-11-04 14:19
[color=blue:8ded7243a6]jestem w trakcie spisywania listy :P hehe [/color:8ded7243a6]
Wysłany: 2006-11-08 17:58
[quote:d86c43c494="regis"]w taki razie czekamy na udostępnienie zasobów :twisted:[/quote:d86c43c494]
[color=blue:d86c43c494]hehe, nadal jestem w trakcie hehe, a pewnie to co wypiszę to będzie tylko malutka część Pozdrawiam ^^[/color:d86c43c494]
Wysłany: 2006-11-08 22:30
W tym momencie pewno naplujecie mi pod nogi ale cóż - Blink 182 -> Adam's Song.... Atak poyatzm to wsyzstko y ostatniego albumu The Cure =]
Wysłany: 2006-11-08 22:41
To może :twisted:
Britney Spears - Baby one more time
We must...
Wysłany: 2006-11-08 22:53
[quote:3658f66859="Frozen14"]To może :twisted:
Britney Spears - Baby one more time[/quote:3658f66859]
Myślę, że w pieiwn sposób by to na mnie zadziałało. Dół ustąpiłby u mnie miejsca białej gorączce i pewnie rozniosłabym źródło dźwięków tego cudnego utworu... Jakby na odtwarzaczu była jeszcze podobizna kochanego ministra edukacji, to myślę, że takie wyrzycie się mogłoby całkiem nieźle zrobić...
Ale ja już wolę Closterkeller. Dzisiaj rano miałam gorszy nastrój, bo po pracowałam całą noc, nie zdążyłam na czas do szkoły i strasznie chiało mi się pić (nie, to nie był kac, od kilku dni nie miałam w ustach nic z %), weszłam do sklepu, a tu co leci? Closterek! Od razu mi się nastrój poprawił. :D Jak po,yślałam, że ulubionych wykonawcw mozna usłyszeć nie tylko w specjalnie wyznaczonych dla nich miejscach, jak klimatyczne knajpy czy mój dom, , ale także w powszechnie uczęszczanym sklepie, zamiast zwyczajowych przebojów radiowych z serii pop, hh i inne... :twisted:
Wysłany: 2006-11-09 14:08
Na ten moment jak dla mnie Estranged w wykonaniu Ambeonu.
Wysłany: 2006-11-09 14:11
BLACKFIELD - Cloudy Now
- Hello
- Lullaby
ale akurat teraz nie mam doła :twisted: to raczej kawalki na deszczowa pogodę jaką mam za oknem 8) I like it! :twisted:
Wysłany: 2006-11-09 14:21
Ja powiedzmy, że krążę z łopatą nad dołem i zasypać go nie potradię, ale nie zamierzam też w niego wpadać, a w końcu siadam nad brzegiem i rysuję go - co akurat sprzyja ilostrowaniu książki, która jest nie za wesoła.
Jeszcze inne piosenki na doła - uluniome utory moich przyjaciół, te, z którymi wiążą się miłe wspomnienia... Od razu tak jakoś raźniej się robi. Z przyjaciółką, która mieszka kilkaset kilometrów ode mnie praktukujemy też słuchanie tych samych utworów o tej samej porze, co sprawia, że robimy to samo, osbieramy to samo zmysłami, możemy o tym porozmawiać - i już jakby ta odległośc prawie znikała. :) Xhoxiaż "prawie" robi wielką różnicę...
Wysłany: 2006-11-09 16:21
na dola zawsze lubilam słuchać MYSLOVITZ'A..... poprostu mam sentyment do tej szanującej sie kapelki...
Wysłany: 2006-11-09 16:48
Nie tylko Ty... Chociaż Myslovitz czasem jeszcze bardziej mnie dołował, szczególnie, że dla mnie kojarzy się z osobą, ltóra przez długi czas była przyczyną moich dołków...
Wysłany: 2006-11-09 17:54
Mnie juz teraz wszystko wnerwia albo dołuje...
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-11-09 17:58
Green Carnation - Two Seconds In Life
piękna epicka pieśń....
Wysłany: 2006-11-09 18:04
[quote:790ea9a898="Nightcreature"]Mnie juz teraz wszystko wnerwia albo dołuje...[/quote:790ea9a898]
<rzytul> <głaszcze> <uściak>
Wysłany: 2006-11-09 18:54
Myslovitz lubię, szanuję, do T-kove'u tylko mam pewin sentyment i to też raczej do koncertów, a nie samej muzyki... Ale mniejsza o to. Pan niech wie, ze my tu jesteśmy i nie chcemy, by się nam tu dołowano (a same na takie forum weszłyśmy, he he. Misja?) Więc już, szeroki uśmiech! Nieeee, kiepski sposób podnoszenia na duchu. A niech tam... Po prostu jesteśmy z Tobą!
Wysłany: 2006-11-10 16:44
He he, niezłe, chociaz może być denerwujące... : P