Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Co we włosach noszę ;-). Strona: 8

Wysłany: 2007-01-25 13:10

No ja wlasnie stwierdzilam, ze chce miec jak nadluzsze :twisted:
Ale bez przesady :D Zdjecie bys dala Narea jako dokumentacje nowej fryzurki

Wysłany: 2007-01-25 23:26

I dobrze ze nie obcielas szkoda by bylo :D
Dlugie wlosy sa piekne ^^
A krotkie mozna miec w kazdej chwili, na dlugie trzeba sie bardziej nameczyc

Wysłany: 2007-01-25 23:31

A ja we włosach noszę gumkę ot co :D

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Wysłany: 2007-01-25 23:36

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:900c90714b="Ev"]Ja chciałam ostatnio obciąć, bo mnie wkurwiają :P [/quote:900c90714b]
HAHAHAHAHAHAHAHAHA a ty sie zaś wkurwiasz :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-26 01:49

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

[quote:baf06da4a1="FAFAL"] Miałem już dosc łysej czachy i tego uczucia Teraz wkońcu czyje że coś mam na tym czerepie i sie trzesie ;][/quote:baf06da4a1]
Doskonale Cie rozumiem, przez jakies pare lat co niedziele stawalem w lazience z maszynka i golilem czache na zero, a czasem to i brzytewka poprawialem ( jak ubieralem glany i skore to ludzie za skinhead'a mnie brali, kiedys w autobusie babcia ze strachu przechodzila na drugi koniec by wyjsc tylnymi drzwiami, a ja grzecznie przeciez ustaoilem miejsca :twisted: :lol: A teraz od jakichs 6 miechow czupryna rosnie i zapuszczam na maksa bo o flaszke z qumplem sie zalozylem ze nie zetne :P

"Serve In Heaven Or Rule In Hell"

Wysłany: 2007-01-26 06:05

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:7ee3d3de07="KabaL"][quote:7ee3d3de07="FAFAL"] Miałem już dosc łysej czachy i tego uczucia Teraz wkońcu czyje że coś mam na tym czerepie i sie trzesie ;][/quote:7ee3d3de07]
Doskonale Cie rozumiem, przez jakies pare lat co niedziele stawalem w lazience z maszynka i golilem czache na zero, a czasem to i brzytewka poprawialem ( jak ubieralem glany i skore to ludzie za skinhead'a mnie brali, kiedys w autobusie babcia ze strachu przechodzila na drugi koniec by wyjsc tylnymi drzwiami, a ja grzecznie przeciez ustaoilem miejsca :twisted: :lol: A teraz od jakichs 6 miechow czupryna rosnie i zapuszczam na maksa bo o flaszke z qumplem sie zalozylem ze nie zetne :P[/quote:7ee3d3de07]
To jak sie załozyłes to musiszzzz zapuszcza no tak inaczej sie nieda ;] powodzenia

Wysłany: 2007-01-27 17:05

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

Miałam już zielone, niebieskie, czerwone włosy. Zrobiłam sobie też dredy, potem zgoliłam się na 0 :P Następnie włosy zapuściłam i tak sobie je teraz noszę 8)

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-27 18:25

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

ale normalnie wygoda była jak cholera, kiedy łysa byłam :D po umyciu czaszka szybko się suszyła :P i nie musiałam się czasać :P :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-29 12:12

[quote:c808b30474="alphar"]a byłas w eurokosie? :->

własnie ja mam ciemne oczy jak diabli, ale o to chodzi, wlasnie ciekawe sa takie połączenia ciemne oczka i jasniutkie włosy, serio serio:D[/quote:c808b30474]

[color=blue:c808b30474]Mrrruuu Cześć mamusiu :) Tęskniłaś? :> <łasi się do Alphar>

Zgadzam się z Tobą :) Fajne są takie połączenia :D:D:D

A ja teraz na głowie noszę róóóóżne rzeczy lol. Buziam :*[/color:c808b30474]

Wysłany: 2007-01-30 07:18

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Dawno, dawno temu.. a była to trzecia klasa podstawówki byłam ogromną fanką Emilki ze Srebrnego Nowiu, Pat , i Ani z Zielonego Wzgórza.., oczywiście ta fascynacja musiała zaowocować i w czwartej klasie zrobiłam się na zielono… :) Tak, tak taka zielona zbuntowana roślinka..
Czarny T-shirt z ogromnym napisem Metallica, fioletowa koszula w kratę i białe w wielu miejscach dziurawe jeansy, ozdobione kolorowymi hieroglifami.. Na jednej nogawce napis: Nirvana na drugiej NICK CARTER !!! ..Uwielbiałam ballady metallicy i blondynka z Backstreet Boys :D Miałam szatańskie plany :twisted: zostać jego żoną.. Cóż, może mi się to jeszcze spełni… :lol: :lol: :lol:

Później przyszła fascynacja biologią… z namiętnością poznawałam świat wszelakich stworzonek i skoczyła mi na głowę taka czerwono-ruda wiewióra.. poznałam jak to jest
-być gryzoniem :)

I to by były 2 razy kiedy włosy me zmieniały kolor..
A co obecnie we włosach noszę??? Yyy chyba siano.. Bo to jest tak… jak chce mi się je suszyć dyfuzorem to się kręcą, jak długo rozczesuje je szczotką to są proste, a jak nic nie robie po myciu, a tak jest zazwyczaj , to ciężko je w jakieś sposób określić.. Na szczęście człowiek stworzył wszelakie spinki, czy wsuwki.. więc to jest siano okiełznane, ślicznie upięte …

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-01-31 18:56

[color=blue:54906a1d0f]mama mnie olała 8O :cry: :? [/color:54906a1d0f]

Wysłany: 2007-01-31 22:51

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

we włosach mam czysto A na włosach bandarz hehehehehehheeh Czujecie blusa kurde w szpitalu chcieli mi obciac irokeza pasrańcy madafaki

Wysłany: 2007-02-01 15:23

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

a gdzie ja se dam włosy ruszyc Nie ma takiej możliwości Wali mni eto że lekarz nieumi załozyc szwów Od tego jest by umiał a ja i takse włosów niedam ruszyc Musiała by byc bardzo wyjatkowa sytułacja a ja ocenilem ta na byle jaka wiec niedałem se ściac :twisted:

Wysłany: 2007-02-01 15:34

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

Mendy i nieroby Niechce im sie robic i na łatwizne by chcieli iśc A Gówno taki zawód hehehehehehehe i koniec no!!!!!!

Wysłany: 2007-02-08 21:36

Jak zobaczyłam ten temat to od razu do glowy wpadł mi dżem.
Jestem zagorzałą fanką naleśników z marmodla dżemem powidłami etc. :D
No a że mam długie włosy to często mi się taplają w owocykach a potem są problemy z rozczesywaniem. 8O

:)

Wysłany: 2007-03-22 13:50

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

No i stało sie... odjebalo mi na dzien wiosny i przejechalem maszyneria po czaszce na zero.. jak za starych dobrych czasow.. a ze zal mi bylo scinac ich do konca to z tylu zostawilem sobie kitke :lol: Przegralem flaszke, okryłem sie hanba, ojcze Fafale, nikczemny grzesznik ze mnie, prosze o pokute i rozgrzeszenie :oops: :? :P

Wysłany: 2007-03-27 17:15

A znacie stronki internetowe na których mozna zamówić takie treski ( czy jak to się nazywa) pojedyńcze pasma włosów w róznych barwach ??

"Uwierz w anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne. Uwierz w diabła nawet jeżeli na jego rogach spoczywa płonąca aureola."

Wysłany: 2007-03-28 11:24

KabaL (Bicz)
KabaL
Szczecin/Gorzów Wlkp.

Kitke tez zgolilem, nie ma jak lsniaca lysina :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2007-03-30 14:10

[quote:094d3bcb77="Nariko"]A znacie stronki internetowe na których mozna zamówić takie treski ( czy jak to się nazywa) pojedyńcze pasma włosów w róznych barwach ??[/quote:094d3bcb77]

http://www.gothicdream.eu/product_info.php/cPath/33_36/products_id/97

"Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno gdu umrzesz"

Wysłany: 2007-04-09 19:38

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:9c0d376e19="Ev"]Jak żyję czegoś podobnego nie widziałam 8O
Normalnie kurwiróż, zmieniający odcienie różu w zależności od światła :lol:
Normalnie właśnie coś takiego mam na głowie :lol: :twisted:[/quote:9c0d376e19]
co jebiesz Ev :P zajebisty kolorek masz :P :lol:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło