Wysłany: 2006-11-09 03:49
Mogę się dołączyć?
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-09 17:35
to ja też..... tulę bardzo mocno.... Narea to sie musimy kiedys umowić..... tylko jak moj harmonogram troszeczke sie wyluzuje....
Wysłany: 2006-11-09 17:41
A ja chcę się teraz tak na prawdę do kogoś przytulić... Fizycznie, cipło, długo...
AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"
Wysłany: 2006-11-09 18:10
Morganko gdyby tylko byla taka mozliwość jestem, Tule, i słucham co tam w Twojej Duszyczce Gra.. bo cos chyba nie bardzo...
Wysłany: 2006-11-09 18:38
Heh... Dziękuję Ci bardzo! <rzytul> chyba masz rację... Może to dlatego też, że w szkole nie byłam i z nikim sie nie widziałam dzisiaj... Ale problem jest klikaset kilosów ode mnie i nie daje znaju życia.
Ale nie skupiam się na tym, potrzebuję bliskości i nawet, jeśli tylko słowa tu padają, to i tak jestem za nie wdzięczna.
Wysłany: 2006-11-09 18:43
no właśnie wiesz... denerwuje mnie to że najczęstszym powodem dla którego sie smucimy to FACET.....
masz racje nie rozmyślaj za bardzo o nim bo to nic nie pomoże.... a tylko pogłębi Twój smutek
no ale z drugiej strony łatwo powiedzieć "nie myśl o tym... " jezeli w główce ciągle krążą myśli a serduszko boli...
Wysłany: 2006-11-09 19:27
Proponuję spotkanie u mnie w domu.
Wysłany: 2006-11-09 19:59
hihihihihi.....
nio...... takie babskie spotkanoko jestem za..... aj jak ja lubie plotkowac o takich babskich "sprawach" heheheheh
Wysłany: 2006-11-09 20:14
Ploteczki, ploteczki... :twisted: Powinnaś poznać Kornela, taki jeden znajomy, on to dopiero jest plotkarz! A póki się nikomu pleców nie obracia, to i ja chętnie pogadam.
Wysłany: 2006-11-09 20:59
Morganka tu nie chodzi o obgadywanie... tylko o typowe ploteczki babskie typu ciuszki kosmetyki faceci itp. itd. :wink:
Wysłany: 2006-11-09 21:07
No ja mówię, ze się na to piszę i tak tylko zastrzegam, by nie było wątpliwości.
Wysłany: 2006-11-10 00:02
a mnie kto wyściska i przyjmie do grona plotkar????????!!!!!!!!!
mam strzelić FOCHA ?????????
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-11-10 00:16
Hnnn, już miałam napisać, że my, z całą serdecznością i otwartością, ale że nie lubię szantarzu, to czytając posta dalej stwierdziłam, że foch brzmi jednak nardziej kusząco. : P
Wysłany: 2006-11-10 00:24
no to............
FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Wysłany: 2006-11-10 01:10
O ścianę i z przytupem? XD
No już już, chodź no tutaj...
Wysłany: 2006-11-10 03:33
SHWEIGENDE.... ja sciskam i Tule bardzo mocno...
a na ploty moze przyjść każda kobitka z Dark Planet!!!!!!!
Wysłany: 2006-11-10 03:42
Fajnie by było tak się spotkać, wszystkie darkplanetowiczki... :roll:
Wysłany: 2006-11-10 03:49
trzeba serio o tym powaznie pomyślec bo ja jestem jak najbardziej na tak....
Wysłany: 2006-11-10 04:16
Ja myślę o tym poważnie. Ale marzenia marzeniami, a może być trudno wprowadzić zamysł w czyn...
Wysłany: 2006-11-10 12:06
no! psytuliły mnie kobitki... mogę się "odfochować" :lol: :wink: