Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Coma- dają po garach!. Strona: 2

Wysłany: 2007-01-22 22:43

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

szał normalnie robią jak The Beatles :P :P :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-22 22:54

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:11aca54663="smith666"]szał normalnie robią jak The Beatles :P :P :P[/quote:11aca54663]

Tylko cos tak niewyglądają :lol: :lol: :lol: :lol: juz niewspomne o graniu hahahahahahahahahahaa

Wódki nie pij, trawy nie pal, słuchaj tylko HEAVY METAL

Wysłany: 2007-01-22 23:01

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:4ced613594="FAFAL"][quote:4ced613594="smith666"]szał normalnie robią jak The Beatles :P :P :P[/quote:4ced613594]

Tylko cos tak niewyglądają :lol: :lol: :lol: :lol: juz niewspomne o graniu hahahahahahahahahahaa[/quote:4ced613594]
Fafał przecież gitary słychać :P :lol: :P

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-01-22 23:15

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:c07505f0a7="smith666"][quote:c07505f0a7="FAFAL"][quote:c07505f0a7="smith666"]szał normalnie robią jak The Beatles :P :P :P[/quote:c07505f0a7]

Tylko cos tak niewyglądają :lol: :lol: :lol: :lol: juz niewspomne o graniu hahahahahahahahahahaa[/quote:c07505f0a7]
Fafał przecież gitary słychać :P :lol: :P[/quote:c07505f0a7]
hehehee no tak ale gitary to niewszystko :lol: :lol: :lol: :lol: zaroz mnie tu ze śmiechu rozdupczy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wysłany: 2007-01-25 03:18

nie no blagam was...
Coma??

nie powiem ze graja gownianie, ale jak na ten szum, ktory sie robi wokol nich to sa tak cholernie przecietni, ze glowa boli...

sorry, ale Come wrzucam do jednego wora z TH i B27...

a koles nie umie spiewac...

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Wysłany: 2007-01-25 20:12

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

[quote:2cbcb20cfc="profesorGrzegorz"]nie no blagam was...
Coma??

nie powiem ze graja gownianie, ale jak na ten szum, ktory sie robi wokol nich to sa tak cholernie przecietni, ze glowa boli...

sorry, ale Come wrzucam do jednego wora z TH i B27...

a koles nie umie spiewac...[/quote:2cbcb20cfc]

Brawo Waldusiu brawo o mnie sie podoba bardzo pozytywne podejście :D

Wysłany: 2007-02-23 13:16

mara (Anciliae)
mara
Kotlina Kłodzka, Wratislavia

Come jak usłyszałam gdzies w radiu a potem słyszałam ich co chwilę, to nie mogłam ich zdzierżyć, pewnie przez to szołmeńskie opakowanie. Aż postanowiłam zacisnąć zęby i przesłuchać ich porządnie. Niby nienajgorzej grają, nawet całkiem sensownie i takie tam, ale przynajmniej wiem już, co mnie u nich wkurza :? Ten wokal jest dla mnie po prostu nie do zniesienia :evil: gdy słyszę wokalistę, włacza mi sie przezeń agresor, otwiera się w kieszeni nóż itd. itp. :evil:

"Nagość, phoszę państwa, jest demagogiczna, jest wphost socjalistyczna, bo i cóż by było, gdyby gmin odkhył, że nasza dupa taka sama?!"

Wysłany: 2007-03-05 22:16

Jak dla mnie to nic odkrywczego w tym zespole nie jest. "Leszek Żukowski" z pierwszej płyty może być, jednak nic poza ty, jak dla mnie. A samego topicu nie rozumiem, moim zdaniem oni po garach nie dają, raczej przynudzają.

W krainie ślepców jednooki jest królem.

Wysłany: 2007-03-09 20:39

Come uwielbiam.Nie są wielką kultura,ale mają swoj styl grania i do tego ciekawe teksty.

Wysłany: 2007-03-09 20:43

comę lubię za leszka, i tyle... i to też ze względów sentymentalnych bardziej niż muzycznych.

a gdzie wy te fajne teksty widzicie? o krzyku herbaty, czy jak to tam leci?

zespół nie jest niczym specjalnym, a mnie po prostu wQrwia :twisted: wielkie Halo o niczym....

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-03-09 22:42

[color=red:1d3e6ef096]Coma? Znałem ich, kiedy chodziło na nich 25 osób, wtedy na prawdę grali MUZYKĘ. Potem też było dobrze, to, co zarejestrowali na najróżniejszych demówkach należy do najjaśniejszych momentów w polskim rocku. Ale potem.. Pierwszą płytę położyła fatalna produkcja, drugą maniera Roguckiego (bo muzycznie to jest naprawdę bardzo dobra rzecz).

Kiedyś moderowałem im nawet forum, obecnie moje zainteresowanie nimi jest bardzo letnie. Fajnie, że się wybili, ale starych czasów bardzo szkoda...[/color:1d3e6ef096]

Crux santa sit mihi lux. Non draco sid mihi dux. Vade retro satana, non suade mihi vana. Sunt mala quae libas, ipse venena bibas.

Wysłany: 2007-03-10 12:57

[quote:78371f243c="frija"]comę lubię za leszka, i tyle... i to też ze względów sentymentalnych bardziej niż muzycznych.

a gdzie wy te fajne teksty widzicie? o krzyku herbaty, czy jak to tam leci?

zespół nie jest niczym specjalnym, a mnie po prostu wQrwia :twisted: wielkie Halo o niczym....[/quote:78371f243c]

No moze to i źle,że jest wolna interpretacja ?? Moze niektórzy po prostu nie wiedzą,że teksty nie są koniecznie jednoznaczne ....
Wielkie halo o niczym to Nirvana,czy Tokio Hotel,ja to wrzucam do jednego worka.Różni się tylko typem wokalnym....

Wysłany: 2007-03-10 13:21

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

a ja wam cos powiem pojęcie jak polski rock juz nieistnieje nawet Coma już niejest tym czym kiedys był polski rock To smutne ale niestety prawdziwe

Wysłany: 2007-03-10 13:25

Niestety musze Cie rozweselić,ale TSA czy Turbo ? Może nie maja chłopaki tlye siły i witalności,co kiedyś,ale istnieja nadal i jak masz doła z powodu braku polskiego prawdziwego rocka,to zachecam do kupna starego TSA

Wysłany: 2007-03-10 13:42

FAFAL (Anciliae)
FAFAL
Piekary Śląskie

TSA i Turbo to Heavy metal polski rock w sesie gdzie ten Hey gdzie IRA gdzie Houk gdzie illision tego juz niema odeszło w zapomnienie

Wysłany: 2007-03-10 13:58

[quote:094b45207c="North22"]

Wielkie halo o niczym to Nirvana,czy Tokio Hotel,ja to wrzucam do jednego worka.Różni się tylko typem wokalnym....[/quote:094b45207c]

NIrvany w życiu nie wrzuciłabym do tego worka... wielką historię, kultowy zespół mieszać z TH, czy Comą? coś tak nie za bardzo...

...I forgot to remember to forget... /johnny cash

Wysłany: 2007-03-10 15:01

[quote:0404ab6967="FAFAL"]TSA i Turbo to Heavy metal polski rock w sesie gdzie ten Hey gdzie IRA gdzie Houk gdzie illision tego juz niema odeszło w zapomnienie[/quote:0404ab6967]
Jak masz to kwestionować w wersji heavy to luz:]Miałem ogolnie rock i jego odłamy na myśli.
Hey i Ira nigdy nie grali dobzre.Zostalo pale utworow godnych uwagi,jednak zbyt wielki KVLT zostal im oddawany,a ja nierozumiem za co .

[quote:0404ab6967="frija"][quote:0404ab6967="North22"]

Wielkie halo o niczym to Nirvana,czy Tokio Hotel,ja to wrzucam do jednego worka.Różni się tylko typem wokalnym....[/quote:0404ab6967]

NIrvany w życiu nie wrzuciłabym do tego worka... wielką historię, kultowy zespół mieszać z TH, czy Comą? coś tak nie za bardzo...[/quote:0404ab6967]
Są gusta i guściki,ja wrzucam to do jednego worka.
Nirvana tak naparwde niczym szczegolnym sie nie zasłużyła.I ta wielka żałosna rozpacz po odejściu Kurta.Tak tak smutne to.
Nirvana to zero klimatu,zero ciekawych tekstów,zero dobrej technicznie muzyki.

[color=violet:0404ab6967]61 postów i nadal nie wiedzieć do czego słuzy opcja 'Edytuj"? Wstydził byś się North22v :? Proszę nastepnym razem ułatwić pracę moderatorowi i używać tej opcji zamiast tworzyć kolejne posty jeden pod drugim.

th

Ostrzegam profilaktycznie, że nie jest to temat o Nirvanie. Kłótnie dotyczące tego zespołu proszę prowadzić w osobnym temacie.[/color:0404ab6967]

Wysłany: 2007-05-01 06:42

Ciekawe jakie będą ich następne płyty???

Ja chcem na ich koncert....

Wysłany: 2007-05-03 10:50

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Za Coma nie przepadam, ale w sumie wybieram sie na ich koncert na Juwenalia, z czystej ciekawości jak grają. Niektóre zespoły lepiej wypadają na żywo niż z mp3. Niektóre za to jeszcze gorzej

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Wysłany: 2007-05-03 17:34

Nenar (Anciliae)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Najpierw ściagam - jak mi się artysta podoba to kupuje ... ale i tak raczej korzystam z mp3, bo mam dobre głośniczki na kompie i mp3 nalicza mi last.fm ... płyty idą tylko przy specjalnych okazjach :P

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło