Wysłany: 2010-06-25 12:48
Teraz szyję już na Castle Party, jak dobrze pójdzie będzie tam mój pokaz mody .Będzie bardziej wymyślnie i ekstrawagandzko .Będą tam rzeczy nowe, cieplutkie prosto od igły.Teraz wystawiam mało - nick Black_Gothic
wkrótce stronka www.blackgothic.pl
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy
Wysłany: 2010-06-25 15:08
A tam Pin pamiętasz: ani świnka, ani morska Po prostu wyprzyj do podświadomości to goth i pozostań przy samym cyber Będziesz się lepiej czuł, mniej do pisania, szybciej się wymawia i zajmuje mniej znaków w smsach :P
Targi fajny pomysł ale czekam, aż wystawi się firma Cyberdog (znowu to cyber - tym razem nie goth) :D
"Tonight's the night..."
;] Wysłany: 2010-06-26 22:35
eeeech, Mi osobiscie podoba sie fakt, ze czesto goth utozsamiany jest z wampiryzmem. goth=Wampir. To Mnie nastraja do wszystkiego. To jest esencja calego wygladu... takiego typowego gotha x] aczkolwiek Ja staram nie rzucać sie az tak w oczy. Posiadam 2róznie skrajne osobowosci. Dla jednych słodka idiotka (no, moze przesadzilam), dla innych... nie nazwe tego po imieniu ;> sam wyraz [color=RED:fc57620c9a]gothic[/color:fc57620c9a] Mnie podnieca. Fascynuje pod wieloma wzgledami. Gdybym mogla cofnac czas.... byc troche mlodsza xP ... pokazywac otwarcie wlasne upodobania ;] troche z tego wyroslam, a szkoda. Wiek zobowiazuje do przyslowiowego ogarniecia sie. Profesja rowniez.
;*;*
She sleeps in her coffin in an ancient cementery.
Wysłany: 2010-06-27 09:22
Ja tak nie uważam. Mnie sie podoba mój wiek, mocno zaawansowany i to , że ubieram się jak chce/ na gotycko tez / nikt nie powinien mówić, ze powinnam się ubierać jak większość kobiet w moim wieku, czyli nieciekawie, niemodnie, brudno- szare kolory , no po prostu dla mnie kompletnie po dziadowsku.
Dodam , że szyję większość swoich kreacji.
Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy