Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Polskie imprezy electro. Strona: 3

Wysłany: 2007-10-25 09:16

Ja sie może tez wypowiem Mandy jak ci sie nie podoba to nie przychodź, to sie tyczy tez ciebie Phantom nie jesteśmy impreza typowo electro gramy tez duzo rocka metalu i heavy oraz starych dobrych kawałków wiec zaspokajamy potrzeby wszystkich grup przychodzących do Bazyla... A jak sie wam nie podoba to po ch... przychodzicie a jeszcze jedno jak jesteś taka mądra w ocenianiu innych to prosze zorganizuj coś od siebie a nie komentuj będę wdzięczny Pozdrawiam...

Bądź miły dla swojego wroga nic bardziej go nie wkurwi

Wysłany: 2007-10-25 11:40

Kalosz chłopcze i po co się tak unosić, nadymać i rzucać brzydkimi słowami? Każdy ma prawo do komentarza i własnej opinii na temat każdej imprezy - również Twojej. Nie ma się co tak pienić, bo żyłka Ci pęknie... Skoro zdecydowałeś się na publiczną prezentację swoich umiejętności puszczacza, to musisz być również przygotowany na to, że nie wszystkim one przypadną do gustu.
Wyluzuj i trochę dystansu...

Wysłany: 2007-10-25 12:33

Ano biedny kaloszek zostal skytykowany....niefart.

Nie widze dalszego sensu prowadzenia tej dyskusji z nim. Jak glosi pewne prawo "nigdy nie kloc sie z glupcem, ludzie moga nie zauwazyc roznicy" - i ja wlasnie teraz zastosuje to prawo.

Podpisuje sie pod zdaniem Mandy i Krax

Teraz nieco bardziej oficjalnie:

Kolejne offtopy beda usuwane z tego forum. Od teraz dzielimy sie swoimi uwagami na temat imprez electro w POLSCE.

"Tonight's the night..."

Re: ### Wysłany: 2007-10-25 16:40

[quote:2ca7122cbc="Fausthie"]
Nie wiem czy dotrwam ;DDD[/quote:2ca7122cbc]

Hehe, no to fart, bo ja zapomniałem sobie nastawić przypomnienie

A wracając do tematu - Ktoś wie czy jest dzisiaj "Granie na nerwach" w Bazylu? Bo nie wiem gdzie się wybrać na wieczór

Fuck you dude!

Wysłany: 2007-11-28 21:42

[quote:ad5737bbc5="Kalosz"]Ja sie może tez wypowiem Mandy jak ci sie nie podoba to nie przychodź, to sie tyczy tez ciebie Phantom nie jesteśmy impreza typowo electro gramy tez duzo rocka metalu i heavy oraz starych dobrych kawałków wiec zaspokajamy potrzeby wszystkich grup przychodzących do Bazyla... A jak sie wam nie podoba to po ch... przychodzicie a jeszcze jedno jak jesteś taka mądra w ocenianiu innych to prosze zorganizuj coś od siebie a nie komentuj będę wdzięczny Pozdrawiam...[/quote:ad5737bbc5]

Mi akurat podoba się jak Kalosz gra.
Nieźle się wtedy bawię.
A no i każdy może znaleźć coś dla siebie.
No ale też nie każdemu musi się podobać.
Mi tam akurat się podoba.
No ale to rzecz gustu, a na temat upodobań się nie dyskutuje.
Każdy ma prawo do własnego zdania. :wink:

Wysłany: 2007-11-29 01:44

Inermis (Primogen)
Inermis
Dublin / Londyn

[b:f7c4319236][color=red:f7c4319236]Moją ulubiona poznańską imprezą jest niewątpiliwie CybORGY i nigdy tego nie ukrywałam! :D Ubolewam nad faktem, że impreza została na jakiś czas wstrzymana (brak klubu :/) trzymam kciuki aby szybko powróciła!

na drugim miejscu BloodLust... cholerny sentyment no i fajnie chłopakom się to wszytsko udaje!

ale tak czy siak ostatnio i tak jestem na większej ilości imprez w Krakowie i Poznaniu!

super ludzie i super klimat sprawiają, że zawsze nieziemsko się bawię aż do samego rana! :D nie dziwie się, że ludzie przyjeżdżają tam z całej Polski! moja ulubiona krakowska impreza to ElectroPerversion, na Dark-Popach też było milusio, a nowa impreza pod nazwą 'Frozentronic' której pierwsza edycja odbyła się w zeszłą sobotę też wypadła very very nice! pełno depeszków a jak wiadomo depesze to bardzo pozytywne ludziki! ^^

naprawdę warto jechać te kilkaset kilometrów dla takiego klimatu i zabawy! :) 8) [/color:f7c4319236][/b:f7c4319236]

Love your haters- they are your biggest fans!!! www.inermiss.deviantart.com Ev viva l'arte!

Wysłany: 2008-12-28 13:34

SolitaryAngel (Bicz)
SolitaryAngel
Zachodniopomprskie

Jeżeli chodzi o klimaty Elcetro, industrial to w Szczecinie i okolicach niewiele się dzieje. W tym roku byłem na Noise&Blood festiwal nawet dobrze się bawiłem :P mimo małej frekwencji :roll: mam nadzieję że może z czasem i Szczecin ruszy troszkę bardziej w tym kierunku.

Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat

Wysłany: 2008-12-28 19:05

moze rozwiniesz temat swoj post bo bardzo mnie interesuje :)

Wysłany: 2008-12-28 19:39

SolitaryAngel (Bicz)
SolitaryAngel
Zachodniopomprskie

[quote:ed2e5b8409="soundcliniqum"]moze rozwiniesz temat swoj post bo bardzo mnie interesuje :)[/quote:ed2e5b8409]
Tzn. która część wzbudziła zaintersowanie ?

Wysłany: 2008-12-28 19:56

Wysłany: 2008-12-28 21:06

SolitaryAngel (Bicz)
SolitaryAngel
Zachodniopomprskie

W Szczecinie jeszcze 3-4 lata temu właściwie nic takiego bardziej klimatycznego się niestety nie działo :roll:
Dopiero w ostatnich latach coś w tej naszej mieścinie się ruszyło, był Gothic Diamonds, Solitery Experiments. Jak i pierwszy dwudniowy festiwal Nosie&Blood w którym mile zaskoczyła mnie organizacja.
Była na naprawdę wysokim poziomie minusem może być niedziela w której bilety praktycznie były niesprawdzane :twisted:
A Już po nowym roku szykuje się koncert Attrition + Imprint + Negradonna
Równierz organizatorzy Noise&Blood zapowiadają się na przyszły rok :)
Cóż wzrost zainteresowania miasta inną muzyką niż disco bardzo mnie cieszy :D

Wysłany: 2008-12-28 22:49

no wlasnie o taki cos mi chodzilo.

dla twojej wiadomosci - 3-4 lata temu dzialo sie wiecej niz dzieje sie obecnie.

Na imprezy chodzilo po 200,300 osob ( wiadomo nie na wszystkie, ale bylo to widocznie wiecej ), bylo duzy festiwal BEWT.

A co jest teraz ? Zaden klub nie zgodzi sie na impreze z frekwencja ponizej 100 osob, koncerty sa i beda, tyle ze to zalezy od ludzi.

Wysłany: 2008-12-28 23:12

No i De/Vision w lutym :D

[img:6ac56120bd]http://myspace-250.vo.llnwd.net/01090/05/28/1090858250_m.gif[/img:6ac56120bd]

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Wysłany: 2008-12-28 23:23

oraz Tyske Ludder + Angstfabrikk w marcu.

poza tym organizowany jest bus na koncert DAF w styczniu do berlina. jak ktos zainteresowany do niech da znac.

Wysłany: 2008-12-29 00:01

SolitaryAngel (Bicz)
SolitaryAngel
Zachodniopomprskie

[quote:ea53083690="soundcliniqum"]dla twojej wiadomosci - 3-4 lata temu dzialo sie wiecej niz dzieje sie obecnie.

Na imprezy chodzilo po 200,300 osob ( wiadomo nie na wszystkie, ale bylo to widocznie wiecej ), bylo duzy festiwal BEWT.[/quote:ea53083690]
Dziękuję za do informowanie :)

Wysłany: 2008-12-29 00:39

nie ma problemu, ale niestety taka smutna prawda.

Wysłany: 2009-01-04 10:57

A czy we Wrocku odbywaja się tego typu imprezy, oczywiscie mam na mysli jakies w miare cykliczne i regularne?

Wysłany: 2009-01-04 14:33

u nas jest od czasu do czasu impreza w klubie NRD, całkiem sympatyczna choć ludzi jest malutko zazwyczaj.

wódka jest bardzo niedobra, zwłaszcza niedobra wódka...

Wysłany: 2009-01-04 21:41

[quote:6ac8c2e702="Paskievicz"]najczęściej wagonowy Fallen Angels Party oraz liverpoolowy Mord=X=Fabrik 8)[/quote:6ac8c2e702]

Fakt, na FAP akurat się załapałem, choć ostatnia edycja troche odbiegała w klimatach, ale nie jestem az tak wybredny, było ok. A co do tej drugiej, nie byłem niestety, ale śledze terminarz imprez w liverpoolu ;] jak sie pojawi jakis konkretny termin, to nie omieszkam wpaść. Niemniej wychodzi chyba na to ze nie sa to zbyt regularne wydarzenia. Szkoda.

Wysłany: 2009-01-04 21:53

Na polskim rynku pojawiła się też Industria ex Machina. O jakości organizowanych przez nas imprez mogliście się przekonać podczas Helloween oraz sylwestra. To jeszcze nie koniec niespodzianek

"Tonight's the night..."

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło