Wysłany: 2009-10-06 07:25
Pod opinią Gaii podpisuję się rękoma i zębami :D
jeśli raz wejrzysz w Ciemność, nigdy nie uwolnisz się od Jej brzemienia. /blood luna.
Wysłany: 2009-10-11 14:52
Mój ulubiony moment: "chcę byś mnie miau (miau miau miau)". :)
Wysłany: 2009-10-11 14:59
http://www.youtube.com/watch?v=Y0Vqgvr1B5Q
Pozwolę sobie zacytować:
"Czekasz na płyte tej cipy tyle lat, a ona se leci w chuja"
Dokładnie to samo myśle o jej nowym kawałku :>
Wysłany: 2009-10-11 15:10
[quote:1645f83614="Rochu"]http://www.youtube.com/watch?v=Y0Vqgvr1B5Q
Pozwolę sobie zacytować:
"Czekasz na płyte tej cipy tyle lat, a ona se leci w chuja"
Dokładnie to samo myśle o jej nowym kawałku :>[/quote:1645f83614]
Genialnie powiedziane!!!
Właśnie z niesmakiem obejrzałem video do tego numeru. Gorzej już chyba być nie mogło. Nie dość że kawałek sięga dna, to teledysk jeszcze to pogłębia. Od razu miałem skojarzenia z Madonną która wygina się w sali baletowej w kawałku Hung Up.
Jak tak dalej pójdzie to Aga dołączy do Kombii i kółko się zamknie... Życzę jej powodzenia, ale słuchać jej nowych rzeczy to raczej nie będę.
Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.
Wysłany: 2009-10-11 15:20
[quote:85f7c57764="GoopiaPeezda666"]No zajebiste riffy musiały by być do tego tekstu...[/quote:85f7c57764]
Riffów nie było, ale to jej własne słowa. Kliknij w link.
Jeśli walczysz masz szansę przegrać, lecz jeśli nie walczysz nie masz szans wygrać.
Wysłany: 2009-10-11 15:34
[quote:862588da99="Zwierzu"]
Właśnie z niesmakiem obejrzałem video do tego numeru. Gorzej już chyba być nie mogło. Nie dość że kawałek sięga dna, to teledysk jeszcze to pogłębia. Od razu miałem skojarzenia z Madonną która wygina się w sali baletowej w kawałku Hung Up.
Jak tak dalej pójdzie to Aga dołączy do Kombii i kółko się zamknie... Życzę jej powodzenia, ale słuchać jej nowych rzeczy to raczej nie będę.[/quote:862588da99]
Kawałek jak kawałek - ani gorszy ani lepszy, niż cała reszta z tej półki. Co do skojarzeń z Madonną - chyba odległe, bo Chylińska o wiele lepiej wygląda, niż jej bezskutecznie walcząca z czasem starsza koleżanka, i jak dla mnie lepiej się rusza. Czy dołączy do Kombi? Trudno powiedzieć - gdyby Polska kupowała jej poprzednie płyty masowo, można by ją krytykować za wybór, ale ... nie kupowała :!:
Prawdziwy artysta obroni się w wielu wcieleniach, ch..owy będzie do końca życia obrabiał jedno, to samo poletko. Dajcie Chylińskiej trochę kredytu, zasługuje na to.
Do not quote - think for yourself
Wysłany: 2009-10-11 15:50
[quote:2dd283cc8f="GoopiaPeezda666"][quote:2dd283cc8f="Zwierzu"][quote:2dd283cc8f="GoopiaPeezda666"]No zajebiste riffy musiały by być do tego tekstu...[/quote:2dd283cc8f]
Riffów nie było, ale to jej własne słowa. Kliknij w link.[/quote:2dd283cc8f]
Nosz kurka wiem skąd pochodzą te słowa :roll:
Rozchodzi się mnie o to, że trudno mi sobie wyobrazić słowa jej najnowszej piosenki w rockowej aranżacji...
Ciekawe, czy byście potrafili powiedzieć jej prosto w oczy, że to co teraz robi jest chujowe.[/quote:2dd283cc8f]
Myślę że gdyby chciała to potrafiła by zaśpiewać ten text na rockowo. Nie raz już jej się to udawało z głębokimi tekstami. Umiała swoje słowa ubrać w rockową muzykę i nieźle jej to wychodziło. Teraz zrobiła coś całkiem innego. Nie wiem jakie są tego powody, ale mi się to nie podoba i byłbym w stanie jej to powiedzieć. Pewnie odpowiedziałaby coś w rodzaju : To pierdol się. Ewentualnie coś w tym typie.
Myślę że jej nowy sposób na robienie muzyki przysporzy jej równie wielu zwolenników jak i przeciwników. Jednak trochę boli mnie że osoba którą można by nazwać już ikoną robi coś takiego.
Wysłany: 2009-10-11 16:30
No i w tym wywiadzie Aga powiedziała że generalnie ma gdzieś reakcje fanów, a zrobiła płytę dla siebie. Nie neguję tego, ma do tego prawo. Tak jak już napisałem straci masę fanów a zyska może innych. Jej wola. To co zrobiła było odważne, jednak po prostu mi się nie podoba i tyle. Oczywiście każdy sam ma prawo do oceny. Nie mam wcale zamiaru potępiać ludzi którzy będą się bujać przy tej płytce. Sam jednak zdecydowanie wolę jej starsze wcielenie. Można jak ona powiedzieć że dorosła do tego żeby nagrać taki materiał, jednak to w jaki sposób to powiedziała nasuwa myśl, że cała przeszłość to było coś w rodzaju oszustwa bo taka jak jest teraz jest naprawdę.
Wysłany: 2009-10-11 16:30 Zmieniony: 2009-10-11 16:38
Odpowiedź Chylińskiej na to dlaczego nagrałam popowo-dance gniota, przy którym Doda to death metal. :D Mogła by nagrać pozytywne reagee zamiast takiego chłamu, gdzie tekścik jest o dupie maryni, a jej rockowe umiejętności wokalne zanikły w pizdu. :>
Wysłany: 2009-10-11 16:45
Ja nie oceniam jej wizerunku, tylko jej kawałek.
Wysłany: 2009-10-11 16:45
Tak na dobra sprawę to nie ma sie o co spierać - to miało szokować i jak widać po tylu wpisach tu - szokuje - tym, którym się nie podoba proponuje totlna ignorancje tak sie lepiej żyje :) Najlepiej to o mrocznej Chylinskiej zapomnieć :roll:
...and music? Well, it's just entertainment folks.
Wysłany: 2009-10-11 16:46
No i w tym wywiadzie Aga powiedziała że generalnie ma gdzieś reakcje fanów, a zrobiła płytę dla siebie. Nie neguję tego, ma do tego prawo. Tak jak już napisałem straci masę fanów a zyska może innych. Jej wola. To co zrobiła było odważne, jednak po prostu mi się nie podoba i tyle. Oczywiście każdy sam ma prawo do oceny. Nie mam wcale zamiaru potępiać ludzi którzy będą się bujać przy tej płytce. Sam jednak zdecydowanie wolę jej starsze wcielenie. Można jak ona powiedzieć że dorosła do tego żeby nagrać taki materiał, jednak to w jaki sposób to powiedziała nasuwa myśl, że cała przeszłość to było coś w rodzaju oszustwa bo taka jak jest teraz jest naprawdę.
Wysłany: 2009-10-11 17:45 Zmieniony: 2009-10-11 18:41
Noooo Ignor i ta zagłada dopadnie nas wszystkich w 2012 :lol:
Co jest kurna 8O nie pisałem tego postu w tym temacie kurna 8O
[img:73829bd5bf]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:73829bd5bf]
Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Wysłany: 2009-10-12 13:28
utwór zacny w sam raz na zapowiedz do programu "Mam Talent" :D
Wysłany: 2009-10-12 13:43
[quote:228dc23a5f="Ignor"]utwór zacny w sam raz na zapowiedz do programu "Mam Talent" :D[/quote:228dc23a5f]
Chyba najtrafniejsze stwierdzenie :)
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Wysłany: 2009-10-12 14:01
[quote:f88383dd8a="GoopiaPeezda666"]Ale zamknięci jesteście na różnorodność :P Można rzec mało tolerancyjni :D[/quote:f88383dd8a]
Nie jesteśmy zamknięci na różnorodność tylko na muzyczne gnioty. :P
Wysłany: 2009-10-12 14:08
nie słucham Chylinskiej 8) bo mnie normalnie nie interesuje muzycznie :P ale ten jej nowy kawałek który przesłuchałem to 8O o matko b...a :roll: tragedia... :P
[img:3af718c14f]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:3af718c14f]
Wysłany: 2009-10-12 14:15
Ja myśle ze Chylińska napatrzyła się na te róznobrawnych osoby wystepujące w MT - i sam chciała się pokazać z zupełnie innej stron, że również i ona może zaskoczyć - pokazać na co ją stać - ja tam jej nie potępiam :lol: poprostu mi sie to nie podoba i już, a muzyke klubowa lubie - ale dobra :P
Jak to udział w takim programie może podziałać na psychike - najlepszym przykładem niech bedzie Maciej Malenczuk, dobra dośc tej psychoanalizy :D
Wysłany: 2009-10-14 20:00
[quote:f29115843c="GoopiaPeezda666"] Agnieszka ma cerę 20- tki ona się chyba nigdy nie zestarzeje :)[/quote:f29115843c]
z taką ilością tapety to każdy może mieć cerę 20-tki :lol: ciekawe jak wygląda rano na kacu, wolę nie wiedzieć w sumie :lol:
to wymachiwanie dupą przypomina mi żylastą madonnę w jednym z jej klipów, a muzycznie jakoś reni jusis sprzed kilku lat... :roll:
nie zaglądałam do tego tematu, choć zastanawiało mnie od początku skąd tyle wypowiedzi... dziś jechałam z koleżanką z pracy autem i w radyjku coś leci, słucham sobie i jakby mi ktoś patelnią przyłożył = ZONK
[quote:f29115843c="Rochu"][quote:f29115843c="GoopiaPeezda666"]Ale zamknięci jesteście na różnorodność :P Można rzec mało tolerancyjni :D[/quote:f29115843c]
Nie jesteśmy zamknięci na różnorodność tylko na muzyczne gnioty. :P[/quote:f29115843c]
dokładnie. nie jestem przeciwniczką muzyki klubowej, sama slucham wiele elektroniki, ale nawet na takie standardy ten kawałek wybitny nie jest
ja rozumiem, że nie można stać w miejscu i trzeba się rozwijać, ale w przypadku chylińskiej nie widzę konsekwencji. najpierw próbowała ze sobą zrobić buntowniczkę, potem vampa, a teraz chyba to leci jedynie na kasę (te występy w programie tvn, obejrzałam kawałek z ciekawości i bez komentarza)
mam nadzieję, że to chwilowa odskocznia (w końcu nikt tego nie broni, ale niech się dziewczyna liczy z konsekwencjami )
w ogóle to ciekawe, co na to pan skawiński :lol: :lol: :lol::
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2009-10-14 21:43
8O Oooo.... maine klaine litości :!: :twisted:
[img:b3f1194a84]http://www.clanofxymox.com/images/xydial.gif[/img:b3f1194a84]