Wysłany: 2006-09-14 12:36
Wlasciwie przegiecie w kazda ze stron jest chyba niewskazane.
W temacie diet powiem tyle: wole pomachac hantlami niz glodowac.
"Z twarzy podobna zupełnie do nikogo".
Wysłany: 2006-09-14 12:40
Alphar, ty jestes drobny stwór więc nie masz zbytnio na co narzekać :wink:
Ja jestem taka sobie, o. Fajna. Do potrzymacia gdzieniegdzie, do poglaskania, wciskam się w rozmiary 36-38. I powiem szczerze, że nie lubie mieć kilka kg więcej... Nie to, ze źle wyglądam, bo różnicy prawie nie widać, ale sama się źle z tym czuje. Inna przemiana materii i takie tam...
Najważniejsze jest to, że się sobie podobam, że podobam się mojemu Panu, on mi mówi, że jestem najpiękniejsza na świecie i tak jest. Poza tym jak mi się coś nie podoba to bure dosteje i klapsa na dupe, że w jego gust wątpie, o.
A jeśli chodzi o modelki z wybiegów to jak na nie patrze to mi się jesc chce :D One musza być bardzo nieszczęśliwe, bo napewno sa głodne. A jak człowiek głodny to zły i smutny, o. A samymi kremami i oliwkami wchlanianymi przez skórę nie da sie wyżyć... :twisted:
Wysłany: 2006-09-14 12:45
Ja jednak wolę sporty ekstramalne w parach :twisted:
Co się zje, to się spali 8)
Wysłany: 2006-09-14 12:50
E, ale jak para daleko, to nici z treningu.
Czasem warto wiec liczyc wylacznie na siebie i w pojedynke tylek powytrzasac w trakcie cwiczen ogolnorozwojowych przy muzie zywiolowej.
Tak lubie
:wink:
Wysłany: 2006-09-14 12:51
[quote:5159e2f59f]Ja jednak wolę sporty ekstramalne w parach [/quote:5159e2f59f]
uh no comment...
[color=violet:5159e2f59f]ja wole sporty knajpiane- dancefloor, bieg przez przeszkody po piwo i sięganie po popielniczkę ioraz bieganie na czas między znajomymi :D[/color:5159e2f59f]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-14 13:06
ja sie trzymalam póki mialam z kim cwiczyc i biegac...moja byla wspollokatorka mnie wstrzymywala od rpzezerania sie i namawiala do ruchu :) od kiedy mieszkam sama (w pokoju, w mieszkaniu nie ze znajomymi), to juz nie mam z kim, nie ma mnie kto wspierac. co z tego jak 3dni porobie te glupie brzuszki, jak potem trafi mnie dół, ktory leczę skutecznie poprzez jedzenie i picie alkoholu piwnego... deprecha mija ale zostają moje coraz to ciezsze kilogramy moge cwiczyc, tylko nie sama... i gdzie w poznaniu znalezc silownie zeby nie bylo drechow i w ogole facetow i zeby nie kosztowala (jak juz raz sie poszlam zapytac o cene) 20zl za godzine! ja moge dac tyle ale za miesiac... najlepiej na mnie chyba dziala nierobienie zapasow czyli prawie zupelnie pusta lodowka...jestem tak leniwa ze do sklepu mi sie nie chce isc nigdy wiec z biedy nie jem :] tylko ile tak mozna...
i co z tego ze sie zmieszcze w rozmiar 38 skoro wygladam w nim jak system wałków :evil: chyba zaczne znow chodzic w starych rozciagnietych swetrach jak za dawnych lat
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-14 13:07
Ta, i strzelanie dymem w pluco na czas oraz skok wzwyz przez barowy kontuar :wink:
Wysłany: 2006-09-14 14:35
ja tez jestem "gruby" no mozna tak powiedziec. Brzuszek mam i tez niecche mi sie cwiczyc... Juz sobie obiecuje od ponad roku, ze bee cwiczyl i nic z tego nie wychodzi... Ale coz nie wszyscy lubia wysportowanych facetow z szesciopakiem na brzuchu :P to pozwala mi dlaej zyc hehehe 8)
Wysłany: 2006-09-14 14:39
[color=violet:3d94895a2d]i to jest właśnie k***a nie fair !
facet może być miś i jest spoko a jak kobieta ma już nadwagę to jest be, fuj i do odstrzału ! $&^%*&^( :x :x [/color:3d94895a2d]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-14 15:41
najgorsze ze ja nie mam nadwagi, tylko mam brzuch jak bym miala z 10kilo za duzo :/ To moze ja zostanę kobietą-misią hehe. Norwegian, ty tez wcale gruby nie jestes. Jakbys byl bardzo szczupły to by ci nie pasowało :P Zresztą ja u facetow nie zwracam uwagi na ich wagę, tylko na caloksztalt... no chyba że ktoś przegina albo w jedna albo w druga strone 8)
Wysłany: 2006-09-14 16:22
hehe ale ja musze troche schudnac ja waze 90 kg... a mam tylko 184 cm
i jak nie schudne to zaniedlugo nie wcisne sie w swoje skorkowe spodenki :/
A to by bylo straszne
Wysłany: 2006-09-14 18:53
[quote:ef3052d6a1="noone81"]
Tym razem ja Tobie proponuję wspólne zrzucanie wagi :twisted: :twisted: :twisted:[/quote:ef3052d6a1]
tylko powiedz gdzie i kiedy :twisted: :twisted: :twisted: to popracujemy troszke nad zzuceniem kilku kilogramow 8)
Wysłany: 2006-09-14 18:55
Minawi czytasz i nie grzmisz?? :wink:
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-09-14 19:05
[quote:a242c550a2="Missy_Louve"][color=violet:a242c550a2]i to jest właśnie k***a nie fair !
facet może być miś i jest spoko a jak kobieta ma już nadwagę to jest be, fuj i do odstrzału ! $&^%*&^( :x :x [/color:a242c550a2][/quote:a242c550a2]
Eeeeee tam gadasz :wink: me osobiscie nie ma nic przeciwko jak pani ma troche wiecej cialka, owszem szczuple tez lubie ale pare kg wiecej tez mile widziane :wink: raczej nie chcialbym pani ktora jest rownie chuda jak ja :wink:
----------------
She Wants Revenge-Out Of Control
united we stand divided we fall
Wysłany: 2006-09-14 20:15
Nie mam pojecia o co cho :P ale ja lubie i te i te
Wysłany: 2006-09-14 20:15
[quote:9c8eb0abc1="Hexe"]Minawi czytasz i nie grzmisz?? :wink:[/quote:9c8eb0abc1]
nie grzmię :P najwyzej znajde se nastepnego kochanka, co bedzie o mnie bardziej pamietal :roll: no coz, widocznie moja tusza jest nie do zaakceptowania...
Wysłany: 2006-09-14 20:22
[quote:ed31bd8e2a="minawi"][quote:ed31bd8e2a="Hexe"]Minawi czytasz i nie grzmisz?? :wink:[/quote:ed31bd8e2a]
nie grzmię :P najwyzej znajde se nastepnego kochanka, co bedzie o mnie bardziej pamietal :roll: no coz, widocznie moja tusza jest nie do zaakceptowania...[/quote:ed31bd8e2a]
Jak napisalme nizej lubie te i te A Ty moja kochanka nie jestes gruba :* jestes w sam raz i masz sliczna twazyczke :*
Wysłany: 2006-09-14 20:32
[quote:93b1a7a782="alphar"]w ogole ja zauważyłam ostatnio jakaś dziwną zasade: chudzi faceci lubią babki z ciałkiem, a misiowaci patyczaki. o co biega? :D[/quote:93b1a7a782]
No to wyobraz sobie sex dwoch patyczakow ten dzwiek ocierajacych sie o siebie kosci i tego typu atrakcje :wink: to pewnie dlatego chudzielce wola troche wieksze panie :wink:
mi ogolnie rzecz biorac jest obojetne byle cos w glowie miala :wink:
-------------
She Wants Revenge-Sister
united we stand divided we fall
Wysłany: 2006-09-14 20:39
o co Ci chodzi z tymi ogorkami ?? :P nie lepszy jest wibrujacy przyjaciel ?? :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-09-14 20:46
to chyba wpływ Kuby te ogórki :P