Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

jaka ja kurwa jestem gruba - propozycje diet odchudzających. Strona: 18

Wysłany: 2007-02-02 14:59

ja tez mam wszystko w normie... ale czuje sie gruuubooo... i dzisiaj te dzinsy :cry:

si vis amari, ama

Wysłany: 2007-02-05 01:27

lili (Bicz)
lili
kristiansand

[quote:05bd39ec69="Ev"]Proszę:
a"6"w
Podobno bardzo ładnie ubywa centymtrów w pasie i udach :) Jak wyjdę ze szpitala to mam zamiar spróbować :P Tylko z moim leniem to nie wiem jak mi to pójdzie, bo ponoć nudne to strasznie pod koniec się robi :wink:[/quote:05bd39ec69]

ubywa, ubywa - efekty widzę u swojego brata; tylko trzeba być systematycznym, co w moim wypadku - odpada :lol:

między fiordami a fieldami

Wysłany: 2007-02-05 09:58

[quote:5f195e43b7="Narea"]a najgorsze w odchudzaniu jest to, że jak już zrzuci się kilogramy z dupy to z cycków niestety też i chyba tylko dlatego się nie odchudzam chociaż gdzie niegdzie przydałoby się... :roll:[/quote:5f195e43b7]

heh... ja niemam takiego problemu... cycki schudnac do normalniejszych rozmiarow mi nie chca... jezu jak ja bym chciala miec chociaz C... ehh...
a brzuch nadal rosnie zamiast chudnac... jestem chora wiec im mniej jem tym gorzej (slabiej) sie czuje wiec z odchudzania w czasie sesjii i grypy nici :cry:

si vis amari, ama

Wysłany: 2007-03-12 10:22

eIcILipse (Bicz)
eIcILipse
miasto magiczne

Dziewczyny ech nie odchudzać się !!!! Albo przynajmiej rozsądnie.. Ja kiedyś przesadziłam i to jako nasto!!!lata (13-14??) , leczenie szpitalne było długie i przykre..

Ale poćwiczyć zawsze warto.. :)
Proszę napiszcie co to takiego to tajemnicze 6 "w" .... pas i uda brzmi ciekawie, nie znam wielu ćwiczeń na te partie ciała ..

Ev napisłaś, że jesteś w szpitalu, mam nadzieję, że nic poważnego.. pozdrawiam serdecznie !!!

Facet z moich marzeń pieści tak, że przestałam szukać ziemskich kochanków. ;D

Wysłany: 2007-03-12 11:21

To ja wam napisze tak, że od razu przestaniecie sie odchudzać :twisted:

[size=18:64dfb69b96][b:64dfb69b96]JAKIE WY KURWA CHUDE JESTEŚCIE[/b:64dfb69b96][/size:64dfb69b96] :evil: :evil: :evil:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Wysłany: 2007-03-12 12:47

[quote:137928f1e9="kathrina"]hm, słyszę to 30 razy dziennie ale nie daję się manipulować :lol:[/quote:137928f1e9]Ej no, nie dawaj mi do zrozumienia, że masz problem z zapieciem spodni :wink:

Wysłany: 2007-03-12 16:54

Kostuch wiadomo że Ty posiadłeś sekret najskuteczniejszej diety na tym forum. Powiedz paniom że trzeba mieć taki ładny ogródek w którym można obijać pracowników pejczem spożywać odpowiednie trunki itp. itd. :twisted: :twisted:

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2007-03-12 17:37

Może nie "nie jedz" a "mniej jedz" .... ale tak się nie da <lol>

"Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone..." "Lubię oczęta twe, kochanie, Ich blasków zmienność tajemniczą, Gdy je podnosisz niespodzianie I niby modrą błyskawicą Ogarniasz ziemię aż po kraniec....."

Wysłany: 2007-03-12 17:54

A ja mam taki paradox bo ważę koło 90 kg tzn między 85 a 90 mam 193 cm wzrostu i lekką nadwagę a często muszę spodnie jeszcze paskiem spinać żeby mi z d*** nie spadły i nie nie kupuje za dużych. Wyjścia są dwa albo mam zjebaną jakąś budowę albo rozmiary są zje**ne :P

Wysłany: 2007-03-13 11:38

Niepospolitą noo jak zwał tak zwał <lol>

Wysłany: 2007-03-14 22:22

A ja jem raz na dzień...i jakoś żyje...choć czasem jest krucho...

Wysłany: 2007-03-18 19:36

smith666 (Bicz)
smith666
ogród_śmierci

[quote:53f7313ebd="Ev"]Przytyłam :P
Czas na dietę :roll:
Hmmmm.... Nie, nie chce mi się :P Idę tyć dalej 8)[/quote:53f7313ebd]
z garem masz :P ile przytyłas mmm... 2 dag ? :P :lol:

Przychodzi zawsze nocą Porywa mnie przez sen To postać jest złych mocy Przerywa piękny sen Bezbronna jestem gdy Próbuje opętać mnie Więc nawet juz nie krzyczę Oddając mocy ciało swe.

Wysłany: 2007-03-19 08:30

Ev jeśli Ty sie zamierzasz odchudzać to ja chyba też powinnam

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2007-03-19 17:40

[quote:cd64375547="Hexe"]Ev jeśli Ty sie zamierzasz odchudzać to ja chyba też powinnam [/quote:cd64375547]

Koffanie, nie wkurwiaj mnie, dobrze ??
Bo jak tak dalej pójdzie, to sama zacznę Ci gotować i pilnować, czy aby wszystko zjadasz... :evil: :evil: :evil:

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Wysłany: 2007-03-20 18:36

A ja teraz na praktykach mam Auschwitz plus Gułag :D Darmowe odchudzanie i siłownia :twisted:

Wysłany: 2007-03-22 12:59

ależ Ev... ja się nie odchudzam... ja po prostu nie mam czasu jesc... :wink: :lol:

Wysłany: 2007-03-22 15:06

a nie jedz :twisted: ciekawe jak długo wytrzymasz :wink:

Wysłany: 2007-03-23 10:38

zobaczymy jak długo wytrzymasz to niejedzenie 8)

Wysłany: 2007-03-23 10:47

gothic_girl (Bicz)
gothic_girl
Skierniewice/Warszawa

Jakiś czas temu stosowałam skuteczną dietę:
śniadanie: serek danio kokosowy+3 wafle popkornowe(wiecie zamiast chleba:)
obiad:zupa, ale musi być lekka, bez zaprawiania
kolacja:dokańczanie zupy lub kolejny serek :)

Efekt:2kg w tydzień :twisted:

Ale teraz znów przytyłam :cry:

Musze się opanować z tym żarciem, bo znów będę sobie palec w gardło wsadzać :?

...pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko...

Wysłany: 2007-03-23 11:16

[quote:4172bc29d7="gothic_girl"]Musze się opanować z tym żarciem, bo znów będę sobie palec w gardło wsadzać :?[/quote:4172bc29d7]
kobieto... najgorsze co mozesz robic... ale na pewno o tym wiesz...

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło