Wracać wciąż do domu Le Guin
Zmierzch Bogów

Dziwny dzień O_o. Strona: 2

Wysłany: 2006-11-08 15:29

sory siostra taki ma dzien....

Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)

Wysłany: 2006-11-08 21:40

ja?? zakochałam?? Ev Ciebie to na prawdę powaliło 8O od dawna nie znam tego uczucia...

Wysłany: 2006-11-08 22:09

Uderz w stoł a Hexe się odezwie ^^...no przyznaj się mama

Wysłany: 2006-11-08 22:14

nie amm do czego się przyznawać...

Wysłany: 2006-11-09 03:45

Ja miałam dziwny piątek, zaskakujący, ale raczej pozytywnie, teraz dziwne jest to, że już nie jest tak dziwnie...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-09 14:00

Dziwny dzień - teraz. Spałam, pierwszy raz od jakiegoś czasu, a teraz nie jestem w szkole, nie pracuję... To jest dopiero coś dziwnego, zachowywanie się zarazem wbrew i zgodnie ze sobą, nie robienie tego, co się powinno...

AMO ERGO SUM / "najlepszy sposób na uniknięcie krytyki- nic nie robić i nic nie znaczyć" / "Every passing minute is another chance to turn it all around"

Wysłany: 2006-11-09 18:36

hehehehe... dziwny dzień.... dostalam piwko od kumpla... pijąc go usnełam na siedząco, po czym moje ciało osuneło sie na łózko <dobrze że stało pod ręką>
i smacznie sobie spało..... 2 godzinki....

dziwne bo nigdy wczesniej coś takiego mi sie nie przydarzyło....
okej rozumiem usnąc po 15 piwach ale po połowie jednego?
hehehehe..... :twisted: :twisted: :twisted:

Wysłany: 2006-11-09 18:40

Hehehehe, musiało to Twoje ciałko być nieźle wymęczone. A dziwne jest to, ze rozmawia się z lidźmi, jakby byli blisko, ma się ochotę wykść za róg ulicy i ich spotkać, a nie można - bo tak naprawdę oni mieszkają bardzo daleko. I niesamowite jest, że mimo tego isę nawzajem odnajdują...

Wysłany: 2006-11-09 19:28

Stan zauroczenia wcale nie jest dziwny, jest cudowny! Dziwne jest to, co czasem potem następuje... W Twoim przypadku oczywiście będzie to spełniona miłość!

Wysłany: 2006-11-09 19:55

O no pozazdrość.. Ja miałam dziwny dzień.. najpierw byłam wesoła.. pozniej mialam dola.. a teraz znow jest spoko,,, imilam kilka wpadek.. bleh..

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-09 19:57

Narea..... ale pieknie.... tez bym chciala sobie tak gfxgxuyfg axuyuygxa
ale niestety.... jak na miłosć na razie musze zaczekac....

Wysłany: 2006-11-09 20:15

[quote:45efed5c8a="Karola"]O no pozazdrość.. Ja miałam dziwny dzień.. najpierw byłam wesoła.. pozniej mialam dola.. a teraz znow jest spoko,,, imilam kilka wpadek.. bleh..[/quote:45efed5c8a]

A co w tym dziwnego?

Wysłany: 2006-11-09 20:16

Botakie rzeczy u mnie sie za czesto nie zdarzają .. naszczęscie... :roll:

"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "

Wysłany: 2006-11-09 20:43

Farciara.

Wysłany: 2006-11-11 08:43

Cieszy mnie niezmiernie Twój entuzjazm, który w Ciebe ostatnio wstąpił. :) Takie podejście daje pewnośc siebie, siłe zdolną do przenoszenia gór... Dopóki w to wierzysz, tak właśnie będzie. :) A ja wierzę w Ciebie i że wszystko Ci się ułoży pomyślnie... <rzytul>

Wysłany: 2006-11-11 14:46

Narea ja mam obecnie nadmiar radości mogę Ci oddać część :twisted: nadrabiam zaległości w szczęściu po 2 dniach maksymalnego doła :twisted:
no i do tego mam słowotok i od czwartku ciągle gadam :twisted:

Wysłany: 2006-11-11 17:53

Widzę, że skłonność do popadania w skrajności jest u darkplanetowiczów rodzinna i nie tylko ja tak mam. A szczęściem fajnie jest sie dzielić - bo zamist go ubywać, jest wtedy coraz więcej.

Wysłany: 2006-11-11 18:59

Ja w sumie teraz też jakoś tak nie mam nadmiaru energii, ale ide na imprezę, a jak!

Wysłany: 2006-11-11 21:23

nie macie sily.... przepis na energie... Miłość lub Kawa+Tusspect
wybierajcie....

Wysłany: 2006-11-12 00:30

[quote:c3c36e7d80="Hexe"]dziwnie to ja mam od wczoraj... czuje jakbym miała się zaraz ropłakać, jakbym miała mega doła... ale usmiech mam cały czas na twarzy i wszytsko mnie bawi... i niech mi to ktoś wyjaśni... moze ja do psychiatry powinnam się udać... może to jakieś rozdwojenie jaźni??[/quote:c3c36e7d80]

[color=blue:c3c36e7d80]też tak mam... kocie humorki są mało zrozumiałe... otoczenie mnie nie rozumie, ja siebie też nie, więc fajnie i kwita.
A tak pozatym.... hmm... Nie wiem jak ten stan nazwać.... nie jem, nie mogę się skupić, nie mam ochoty na rzeczy na które normalnie ochotę mam i to wielką, nie cieszą mnie pewne rzeczy, w ogóle mało rzeczy mnie cieszy. Śmieję się gdy mi smutno, staram się ukrywać smutek a i tak wszystko widzą osoby mi bliskie. Mało śpię, ciągle obiecuję sobie że w weekend to nic tylko będę spała a jak dochodzi co do czego to nie mogę! Łzy? Nie... dawno ich nie było... ale może już czas? Ale czy warto? .[/color:c3c36e7d80]

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło