Dziwny dzień O_o Wysłany: 2006-08-31 21:06
Jest temat o dobrym dniu... Mi nie jest dzisiaj wesoło więc zakładam temat o złym/dziwnym dniu/wieczorze/nocy....
Piszcie co się tam u Was wydarzyło!!!!
Ja opiszę mój dzisiejszy wieczór:
O 16 zadzwoniłam do znajomej, zgadałyśmy się tak że ona jak będzie gotowa to da znać i że zrobi to nie później niż 17 (miałyśmy iść do sklepu który jest czynny do 18:30). Po 17 zaczełam się wkurzać (jestem cierpliwa ale ta osoba mi już wiele razy podpadła). Zadzwoniła po 17, zgadałyśmy się i spotkałyśmy....
Nawiedziłyśmy sklep, oczywiście nie było nic co by nas zainteresowało.... Ruszyłyśmy w stronę centum handlowego (Galaxy) bo koleżanka chciała coś zjeść. Usiadłyśmy na kanapie przy stole, niedaleko MCDonalda, gadałyśmy itd. Przysiedli się jacyś faceci. Jeden całkiem przystojny, ale kompletnie nie w naszym typie (włoski na żel, blondyn, niebieskie oczy, ubrany na kolorowo itd). Drugi starszy, ciemne włosy i oczy, opalony, ubrany w firmowe ciuchy... Zagadali, postawili nam po piwie (kumepla wypiła trochę, ja bardzo niewiele, a zazwyczaj pije bardzo szybko sporo). Panowie przedstawili się, zaczeli bajerować (do N - kumepli że ma ładne oczy,, do mnie że musze być ostra laska itd). Później przeszli do tematu religijnego - czy jesteśmy satanistaki, w co wierzymy, jak wyglądają czarne msze ITD.. +_+ Wyszło na to że blondyn jest dobry, wierzący i w ogóle, N ma ładne oczy i jest fajną laską jak stwierdził blondyn, a ja mam zło w oczach... Mną zajął się ten w ciemnych włosach, prawie złapał mnie za rękę i gadał że może jestem właśnie TĄ. Wciskali różne kity, byli trochę podpici. My z N wymieniałyśmy spojżenie... Chciałyśmy się zmyć, wtedy nas zatrzymywali, toasty, zagadywanie i te sprawy. Zaczeli gadać o seksie, o hotelu, o tym że możemy wybrać alkohol jaki tylko chcemy.... Wkręcałyśmy kity, w końcu się zmyłyśmy. Wiadomo było że chodziło tylko o sex. Jeszcze by nas wywieźli gdzieś itd. Kto wie czy w piwie nie było jakiegoś "dodatku"...
Wyszłyśmy z Galaxy. Ruszyłyśmy na plac lotników, rozmawiając o całej sprawie. Jakieś trzy laski (różowe lalunie) stały niedaleko placu. Jedna z nich wyciągneła telefon z aparatem i zaczeła nam robić zdjęcia, więc wystawiłam im środkowy palec a one zawołały że zasłoniłam sobie nos i jakieś głupoty których już nie słyszałam... X_x
Później jakaś pijaczka prosiła o 6 groszy...
Wróciłam do domu w dziwnym humorze, z okropnym bólem głowy....
Wysłany: 2006-09-01 00:13
hehehe ;D
A ja powiem tyle ze padam na pysk, kumpela do mnie rano znienacka wpadła jak sobie śniadanko szykowałam, a później byłam na koncercie Turbo ;D I mam autografy od wszystkich xP
aktualne konto - rose_in_the_rain
Wysłany: 2006-09-02 14:24
Szara Wilczyco- xD :D fajnie :D
Noone - nie pij za dużo :* uważaj na siebie zdrowie jest wazniejsze niby...
Wysłany: 2006-09-02 15:20
Ja miałam strasznie dziwny dzień również. Raz że w nocy śnił mi się dziadek na traktorze, dwa nie miałam kaca po wczorajszej butelce sophi, trzy przeczytałam czarownika iwanowa od 5 rnao do 8:30 czytałam, a żebym ja tak późno ruszyła się z łóżka to wręcz grzech. Potem się nudziłam słuchałam Moi dix Mois . Potem przyszedł mój luby oddał komórkę którą dnia poprzedniego zostawiłam u niego, posiedział pótorej godizny i zadzwoniła jego mama, że musi wracać i śmieci spalić :D , no a teraz znow jestem sama zjadłam pizze i źle się czuje, ziejąc czosnkowym sosem.
:)
Wysłany: 2006-09-08 09:26
Dziwny dzień... hmm... ale co do czosnku... <odsuwa się powoli, coraz szybciej i szybciej i chowa gdzieś w kącie> blee. nienawidzę czosnku!!!!!!1 :? 8O
Wysłany: 2006-09-26 17:05
DObry jest czosnek z grila z grznką :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-26 17:10
a ja kocham czosnek :) (biedni uczniowie... :twisted: )
Wysłany: 2006-09-26 20:58
To co siostrzyczko? Kanapeczke z czosneczkiem? Kim...zatkaj nosek :twisted:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-27 00:45
nooooooooo!!!!!!!! albo takie pyszne mięsko z domowym sosem czosnkowym :) :) :)
Wysłany: 2006-09-28 16:46
Rany ja tez uwielbiam czosnek...i to w różnej postaci...w sosie...dresingu itd...nawt moge wcinać na surowo bez niczego
Wysłany: 2006-09-28 16:48
[color=violet:f349bf1dc3]czosnek ... yum yum ^_____________^[/color:f349bf1dc3]
jestem na www.myspace.com/xxmad_crowxx i na fotce pod nikiem missyxxlouve więc poszukajcie jak chcecie coś wiedzieć o mnie
Wysłany: 2006-09-30 17:31
dzisiejszy dzień od samego rana przeznaczyłam głównie na przemyśleniach.......... medytowałam nad swoim życiem i doszłam do kilku wnioskówi..........
mam również kilka planów związanych z moim życiem, które w najbliższym czasie chcialabym zrealizować.......... TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI VERY DARK PLANETOWICZE
Pozdrowionka :wink:
Wysłany: 2006-10-12 14:20
no w sumie... nie ma normalnego dnia...
co do... eem... eee... wrrrr... czosn...ku... FUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
<MEGAPAW> fuuuuuuu 8O
Wysłany: 2006-11-03 20:05
Dziwny dzien.. kazdy jest dziwny.. a bo w kazdym jest cos innego.. i w kazdym robie cos dziwnego :mrgreen:
"Nie ma nieba, wielkiej jasności, i piekła w którym smażą sie grzesznicy. Tu i teraz jest nasz dzień panowania. Tu i teraz jest dzień naszej radości. Tu i teraz jest nasza okazja. "
Wysłany: 2006-11-08 09:37
dziwnie to ja mam od wczoraj... czuje jakbym miała się zaraz ropłakać, jakbym miała mega doła... ale usmiech mam cały czas na twarzy i wszytsko mnie bawi... i niech mi to ktoś wyjaśni... moze ja do psychiatry powinnam się udać... może to jakieś rozdwojenie jaźni??
Hexe ist ein Beruf mit Zukunft. ;)
Wysłany: 2006-11-08 13:17
Siostrzyczko! Co z Tobą??????
Wysłany: 2006-11-08 13:26
żebym ja jeszcze wiedziała co mi.... to bym sobie z tym poradziła...
Wysłany: 2006-11-08 14:22
chcesz "teletubisia"? :twisted: :twisted: :twisted:
Wysłany: 2006-11-08 14:48
nie chce....
Wysłany: 2006-11-08 14:53
toś brutalnie odrzuciła me dobre serduszko............. :wink: