Wysłany: 2006-09-14 16:41
Ale wystarczą malutkie zakupy np. kolczyki, nowa koszulka i to wszystko :twisted:
Mi zawsze sie poprawia humorek :twisted:
Wysłany: 2006-09-14 16:55
hehe moze byc i browarek :wink:
i jak juz wspominalam zakupy poprawiaja humor :wink: :P
Wysłany: 2006-09-14 17:09
[quote:aef3f1f98b="noone81"]Nooo :) Malutkie zakupy: browarek, kielonek To rozumiem :D[/quote:aef3f1f98b]
kooooooooooozlak. noone, a jak odwiedze trojmiasto to co bedzie;>?:D
Wysłany: 2006-09-14 17:31
Kurcze wy dziewczyny to ale fajnie macie... :D ja jak słyszę o zakupach to aż mnie sskręca a z dołkiem sobie nie radzę. Nie mam swoich sposobów jedyne to spanie chociaż teraz już nawet nie ( patrz temat o snach). Musze cos w końcu wykombinować bo nie stać mnie żeby się codziennie upijać :wink:
"You gotta put your faith in a loud guitar..."
Wysłany: 2006-09-14 17:43
oj, myslisz ze dziewczyny tylko na zakupy zwiazane z ciuchami/kosmetykami i podobnymi babskimi akcesoriami chodzą zeby ulzyc swojej chandrze? nic bardziej mylnego. ja na przyklad nienawidze chodzic na zakupy (ze mam malo kasy to juz inna kwestia), bo zamiast mi one pomoc, to jeszce bardziej mnie dołują... inna sprawa, jesli wybieram sie na przyklad do sklepu typu MediaMarkt, gdzie moge sobie popatrzec na plyty ktorych nigdy oryginalnych zapewne miec nie bede, a takze na jakies wypasione kompy :twisted: albo gry :D ale najbardziej lubie chodzic na zakupy do sklepow monopolowych 8) jak tam wydam pieniadzem to deprecha ma szanse sie zmniejszyc :D:D:D:D
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-14 17:55
[quote:078e2b43be="minawi"]. ja na przyklad nienawidze chodzic na zakupy [/quote:078e2b43be]
Ja tak samo narzeczony bije mi poklony ze go nie ciagam...wchodze kupuje wychodze koniec :D
jak chce wejsc popatrzec to ide do kina ^^
co do monopolowego to jedno piwko co jakis czas i jestem happy :D
i jeszcze cos...nie wstydze sie mowic ze ide do ciuchlandu i kupuje spodnie po 20 zlotych...
a kupujcie sobie spodnie po 200 trudno...ubrania wcale sie nie roznia tylko nazwa i cena niczym poza tym.
A naprawde w ciuchlandzie mozna dostac swietne rzeczy i tanio np. kupilam skorzany gorset za 15 zlotych co prawda skora sztuczna bo jestem ekolożka... ale gorset prezentuje sie wspaniale...
ale ale...odbiegamy chyba od tematu zara bedzie ze spamujemy :P
ale faktycznie kupienie nowego ciuchu poprawia mi humor :D
Czarna róża z kolcami...
Wysłany: 2006-09-14 20:27
ciekawam gdzie:)
A tak w ogole, widze zmiana avatara, czyzby po rozmowie z seną?:]
Wysłany: 2006-09-14 20:36
mmm mam ochote na ognisko i las.i zamierzam do lasu sie w niedziele wybrac w koncu, koszalinskiego. zapomniec o wszystkim... kurde, dziwnie mi. Dobrze ze zawczasu wypilam szampana, zeby moj mozg nie doszedl do jakichs dziwnych wnioskow dzis...
Wysłany: 2006-09-19 11:31
[quote:b7635bd343="noone81"]POSZŁAM SIĘ WIESZAĆ...[/quote:b7635bd343]
<rzytul> Nie puszcze!!!!
Wysłany: 2006-09-19 12:23
noone, nie rób fochów... nie wiem, o co biega, ale jesli to z powodu jakichs osobistych uraz co do niektorych na tym portalu (choc mowie ze nie wiem, tylko domniemywam) to uwazam, ze postepujesz nierozsadnie...
A moze w ten sposob chcesz wzbudzic litosc pozostalych użytkowników?
"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"
Wysłany: 2006-09-19 15:04
noone81-> Tulimy, glaskamy i ukochujemy Noone:*
"- Ech, bo te wasze demony są jak koty. - Niezależne, piękne, drapieżne...? - Pieprzą wszystko, co nie zdąży uciec i udają, że nic i nikt ich nie obchodzi, a tak naprawdę, to puchate pieszczochy."
Wysłany: 2006-09-20 08:20
Wkurwia mnie to, ze mój facet znów musi wracać do Poznania... A najlepszy sposób na deprechę to przyjazd Regisa:)
Noonko, nie wiem o co chodzi i czemu Ci smutno, ale przytulam :***
Wysłany: 2006-09-20 10:34
Najlepiej gana se kupić, lufke do dziubka wsunąć, pociagnać za cyngiel i się odprężyć :lol:
"God made me a cannibal to fix problems like you."
Wysłany: 2006-09-20 11:25
[quote:cdec1760f0="KostucH"]Najlepiej gana se kupić, lufke do dziubka wsunąć, pociagnać za cyngiel i się odprężyć :lol:[/quote:cdec1760f0]
Wiesz wujku, to jest niezły sposób, zrobię to po Jego wyjeździe:)
a tak do tego tematu (i ogólnie sytuacji w naszym kraju) idealnie pasuje Szekspir:
W śmierć jak w sen odejść pragnę, znużony tym wszystkim:
Tym, jak rzadko zasługę nagradza zapłata,
Jak miernota się stroi i raduje zyskiem,
Jak czystą ufność krzywdzi wiarołomstwo świata,
Jak hańba blask honoru rychło brudem maże,
Jak żądza na złą drogę dziewiczość sprowadza,
Jak zacność bezskutecznie odpiera potwarze,
Jak moc pospólną trwoni nieudolna władza,
Jak sztuce zatykają usta jej wrogowie,
Jak naukę w pacht biorą ignorantów stada,
Jak prostą prawdomówność głupotą się zowie,
Jak dobro złu na sługę najwyżej się nada.
Znużony – odjeść pragnę; lecz chęć w sobie dławię:
Jeśli umrę, sam na sam z światem cię zostawię.
Wysłany: 2006-09-20 11:53
[quote:f7d78a4e86="noone81"]Dziękuję Ci Gekonku!
Już tak ze mną czasami jest, że mi kompletnie odwala. Ale potrafię sobie z tym poradzić, szybciej lub dłużej. No ale to wcale nie oznacza, że przytulanie jest zbędne :)
Więc raz jeszcze DZIĘKI :!:[/quote:f7d78a4e86]
Alez proszę:) Zawsze do usług :twisted:
Wysłany: 2006-09-20 14:00
o tak... :twisted:
teraz idealny byłby wątek co mnie wkurwia, żeby się wyładować, a potem zbiorowe przytulańsko
Wysłany: 2006-09-20 14:17
To ja się przykleje do Was :)
Wysłany: 2006-09-20 16:54
Chodź do nas alpharku... jeśli pojawi się kot, sukces murowany - dzieło sztuki niczym 'Piramida zwierząt' Kozyry, heh :twisted:
Wysłany: 2006-09-20 22:01
A ja jesten głodny i z chęcią zjem tą bułeczke :twisted:
Wysłany: 2006-09-20 22:42
[quote:ad61cabc53="alphar"]Kostuch Ty perwersie:P[/quote:ad61cabc53]
"łaskocze Alphar pod bródka" słucham koteczku :?: :twisted: