Zmierzch Bogów
Wracać wciąż do domu Le Guin

Trochę lumpexowo.... Strona: 6

Wysłany: 2008-10-26 11:06

Wampgirl (Bicz)
Wampgirl
Kraina Dreszczowców :Kraków

Więcej klientów to i ceny wyższe.

"I lived the life of a drifter waiting for the day/ When I'd take your hand and sing you songs/ And may be you would say/ Come lay with me and love me/ And I would surely stay." "A ty z tej próżni czemu drwisz, kiedy ta próżnia nie drwi z ciebi

Wysłany: 2008-11-17 12:58

Zgadzam się- ceny są czasem przerażające. U mnie lumpki robią takie promocje, że np. przez cały tydzień wszystko jest za 1zł - i tak kupiłam zaje*isty czarny płaszcz z TopShop'u.
I niedawno widziałam zaje*istą "torebkę" na browarka w kształcie trumny i z wyszytym pentagramem :D na świetnym metalowym łańcuchu.. ale nie miałam kasy :/

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2008-11-17 20:38

i tak wszystko prawie leci z Anglii :twisted: i to nie z jakichś lepszych sklepów, tylko z takich oczko wyżej od lumpeksu, do których nawet wejść tragedia :roll:
kiedyś polowałam na lumpeksach, a teraz jakoś wolę kupić coś rzadziej, ale lepszej jakości, solidniejsze. No, chyba że jeszcze outlet :wink:

"wybrednie w różach wymarzając kolor czarny"

Wysłany: 2009-04-05 13:18

Ja teraz pracuje w lumpku i akurat w tym są rzeczy bardzo dobrej jakości i naprawde dobrych firm. A jeśli zauważę dziurke czy plamke to idzie do zwrotu. Tyle, że rzeczy są za drogie jak na lumpek.

Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.

Wysłany: 2009-04-05 16:12

ravenheart99 (Diabolista)
ravenheart99
Kotlina Kłodzka/Wrocław

lumpeksy są świetne, można znaleźć fajne ciuchy za niewielką cenę, przynajmniej mam pewność że nikt się nie ubierze tak samo jak ja :D zawsze można znaleźć coś oryginalnego, ostatnio kupiłam dwie długie spódnice (firmówki) za niecałe 10 zeta :P

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą

Wysłany: 2009-04-06 19:39

Albo np. bluzeczkę Marks&Spencer z koronkowymi rękawkami za 20 zł (mój najlepszy zakup).

Prawda jest córą czasu poczętą w przypadkowym i krótkotrwałym romansie ze zbiegiem okoliczności.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło